• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebru şallıya sinir oluyorum.sırf kilo almamak için bebeğini 8.ayda sezeryanla aldıran bi annenin anneliğinden şüphe ederim.amaç ne televizyonlarda 6 kilo ile hamileliğini tamamladı diye hava atmak.demetşener bi açıklamasını okumuştum.ben 22 ebru 6 kilo aldı.şimdi ikimizde eski kilolarımıza döndük diye.ebru şallının doktoru açıklama yapmıştı kivi ile hamileliğini kapattı diye.insan kilo uğruna.8.aya girer girmez bebeğini sezeryanla aldırırmı
allahım bu hamilelik akıl bırakmadı.demet şener yazacağıma demet akalın yazmışım.demetleri karıştırmışım

Son düzenleme:
aynı benim gibi bende ağlardım valla, bu arada ebru şallı 4 aylıkmış ama hiç göbük yok hatunda valla, he bu arada yüzme hamişler için en ii spor dio dr. lar cnm imkanın varsa mutlaka yüz derim...

amannn bu şallı gibi kadınları da hiç anlamam. illa çıbık gibi görünecekler ya hamilelikte bile diyetleri var onların.
yalan dünya değilmi. her dönemi doya doya yaşamak gerek opuyorumnanaktan

burdada pahalı begüm, hatta burda çoğu yer senelik alıyo ücretleri... istanbul işte...

bende konyada öle sandıydım. orda deniz var ya nassa ucuzdur die düşünüodum. türkiye işte. yurtdışında okulda bile dersi var bu yüzmenin

ebru şallıya sinir oluyorum.sırf kilo almamak için bebeğini 8.ayda sezeryanla aldıran bi annenin anneliğinden şüphe ederim.amaç ne televizyonlarda 6 kilo ile hamileliğini tamamladı diye hava atmak.demet akalının bi açıklamasını okumuştum.ben 22 ebru 6 kilo aldı.şimdi ikimizde eski kilolarımıza döndük diye.ebru şallının doktoru açıklama yapmıştı kivi ile hamileliğini kapattı diye.insan kilo uğruna.8.aya girer girmez bebeğini sezeryanla aldırırmı

hadi yaaa öle mi yapmış :1shok: yeni duyuyorum. salak karı :dilcikar:

anladım cnm bende balık etliyim zayıf değilim oğlumada 70 le hamiş kaldım 90 küsür lerle doğurdum ama doğumdan sonra kendiliğinden 70 oldum gene o yüzden hamişlikte aldığın kiloyu takma düm doğum yapan arkadaşım 100 küsürle doğuma girdi ama bebişi o kadar tatlıkii anneyide gördüm hemen şişliği inivermişş hamişteki hali yok doğumdan sonra hızla kilolar gidiyo cnm önemli olan bebişler sağlıklı olsun

haklısın tatlım valla içimi rahatlattın, ben aslında şöle 65 e falan düşerim öle hamiş kalırım die umut etmiştim ama olmadı, çok zor verdim ya şimdi nasıl olcak die de endişe etmio değilim yani, ama napim zorda olsa sonradan vericem, artık bijoux arkadaşımdan yardım alıcam napim biraz kafasını ağrıtcam o zaman gelince...inceciktim valla nasıl bu hale geldim annamadım, ama kararlıyım allahın izniyle eski kiloma yakın bi kiloya dönücem doğumdan sonra...

bu arada arkadaşını çok tebrik ediyorum allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah, normal doğummu yaptı cnm arkadaşın?

inşallah düzelirsin canım. sıkma o kadar. hamilelik bitince diyet topiğine geçicez zaten hep beraber. sağlığın iyi olsunda yeter ki

saol cnm inşallah, bütün tetkikleri yaptırıp öle diyete başlicam bu sefer,
diyetisyene gittim diyete ilk başladığımda bana bilg. bi diyet listesi çıktısı aldı verdi, bu listeler standart herhalde herkese aynı listeyi veriyorlar, sinir bi kadındı zaten...

evet diyet topiği ii olacak valla bu beni baya motive eder...

ben de evlenmeden önce 66 kilodaydım.. diyetisyene gittim 57 kiloya düştüm sonra bıraktım gitmeyi.. bir süre sonra düzenimi bozup yemeye devam ettim. 63 kiloya çıktım. eşimle tanıştık 8 ay sonra evlendik tabi düğüne 2-3 ay kala rejime başladım :) evlendiğim gün 58 kiloydum. 5-6 ay geçti ben yine 63 oldum. hemen yürüyüşler diyetler egzersizler platesler başladı 61den aşağı inemedim. amaaan dedim yemişim kiloyu.. gel zaman git zaman bu günlere kadar geldik 70,8 olmuşum 6 haftalık hamileyken.. pazar günü tartıldığımda da 69 a düşmüşüm. benim vücudum kilo almaya çok müsait. doğuma kadar en fazla 90 la tamamlarsam süper olur..
doğumdan sonrası kolay veririz kilocukları..

saol cnm inşallah, bütün tetkikleri yaptırıp öle diyete başlicam bu sefer,
diyetisyene gittim diyete ilk başladığımda bana bilg. bi diyet listesi çıktısı aldı verdi, bu listeler standart herhalde herkese aynı listeyi veriyorlar, sinir bi kadındı zaten...

evet diyet topiği ii olacak valla bu beni baya motive eder...

sanırım ilgisiz bir diyetisyendi seninki canım,
benim diyetisyenim özellikle ilgilenirdi motive ederdi. ne yemek istersem ona göre hazırlardı listeyi.. ahh gençliğim :))

mrb kızlar nasılsınız
ben çok şükür bugün daha iyiyim
kilodan laf acılmış madem ben de 47 idimn evlenmeden öçnce şu an 50 idim bakalım gidişat nasıl olacak

şimdi netten baktım da ebru şallıda hiç göbek yok nasıl oluyo ya :D
nereye saklanmış acaba bebiş delikafaduldendelikafadulden

amannn bu şallı gibi kadınları da hiç anlamam. illa çıbık gibi görünecekler ya hamilelikte bile diyetleri var onların.
yalan dünya değilmi. her dönemi doya doya yaşamak gerek opuyorumnanaktan

kocası zayıf seviyormuş onun için kilo almaktan korkuyo, adam bunu bırakacak die aklı gidiyo kadının, çok tuhaf bi ilişki... kadın harun yüzünden spor hocası oldu başımıza...

bende konyada öle sandıydım. orda deniz var ya nassa ucuzdur die düşünüodum. türkiye işte. yurtdışında okulda bile dersi var bu yüzmenin

yok cnm burası daha beter, allahtan almayada okudumda bu yüzme derslerini felan bedavadan okulda aldım valla ne güzel günlermiş değerini bilememişim...

ben de evlenmeden önce 66 kilodaydım.. diyetisyene gittim 57 kiloya düştüm sonra bıraktım gitmeyi.. bir süre sonra düzenimi bozup yemeye devam ettim. 63 kiloya çıktım. eşimle tanıştık 8 ay sonra evlendik tabi düğüne 2-3 ay kala rejime başladım :) evlendiğim gün 58 kiloydum. 5-6 ay geçti ben yine 63 oldum. hemen yürüyüşler diyetler egzersizler platesler başladı 61den aşağı inemedim. amaaan dedim yemişim kiloyu.. gel zaman git zaman bu günlere kadar geldik 70,8 olmuşum 6 haftalık hamileyken.. pazar günü tartıldığımda da 69 a düşmüşüm. benim vücudum kilo almaya çok müsait. doğuma kadar en fazla 90 la tamamlarsam süper olur..
doğumdan sonrası kolay veririz kilocukları..

sanırım ilgisiz bir diyetisyendi seninki canım,
benim diyetisyenim özellikle ilgilenirdi motive ederdi. ne yemek istersem ona göre hazırlardı listeyi.. ahh gençliğim :))

hiç sorma cnm odun desek daha doğru olur, bende senin gibiyim yıllarca aç gezeyim hiç kilo almam ama 2 gün üst üste biraz kaçırayım o bana hemen 2-3 kilo olarak geri döner, neyse artık doğumdan sonra hep birlikte vericez napalım...

mrb kızlar nasılsınız
ben çok şükür bugün daha iyiyim
kilodan laf acılmış madem ben de 47 idimn evlenmeden öçnce şu an 50 idim bakalım gidişat nasıl olacak

sen bizimle dalgamı geçiyosun bakim.. :oklava: demek 50 oldun....:gitme: o bizim hayalimizdeki kilo zaten keşke bizde 50 olsak...:delphin:

kıssllaarr bende temizlik var bugün şimdi hatuna yemek hazırlamaya başlamam lazım 1 den sonra acıkır kesin... yavaştan başlim bari...

yok cnm burası daha beter, allahtan almayada okudumda bu yüzme derslerini felan bedavadan okulda aldım valla ne güzel günlermiş değerini bilememişim...

hiç sorma cnm odun desek daha doğru olur, bende senin gibiyim yıllarca aç gezeyim hiç kilo almam ama 2 gün üst üste biraz kaçırayım o bana hemen 2-3 kilo olarak geri döner, neyse artık doğumdan sonra hep birlikte vericez napalım...

sen bizimle dalgamı geçiyosun bakim.. :oklava: demek 50 oldun....:gitme: o bizim hayalimizdeki kilo zaten keşke bizde 50 olsak...:delphin:

yok nalancım kesinlikle
olurm uöle şey
bnm boyumda kısa bir aralar 60 ve üzeri idim zar zor verdim kiloları ark larım dalga gectiği için onlara inat etmiştim
bakalım cnm daha ham,leliğin başındayız şimdiden almaya başladım ilerleyen zamanlar ne gösterecek keşke aynı kalsam cnm bnm

kocası zayıf seviyormuş onun için kilo almaktan korkuyo, adam bunu bırakacak die aklı gidiyo kadının, çok tuhaf bi ilişki... kadın harun yüzünden spor hocası oldu başımıza...

aman öle kocanınnnnn laelaelaelaelae:dilcikar: tipte yok adamda zaten :dilcikar:

kıssllaarr bende temizlik var bugün şimdi hatuna yemek hazırlamaya başlamam lazım 1 den sonra acıkır kesin... yavaştan başlim bari...

kolay gelsin sana canım. yemeğimi yedim sonunda. şimdi de uyku bastı mirmirmirmir

sülemesi ayıptır dün bi ağda yapam dedim :kedi:
abowww o da ne canımdan can gitti bee. napacam bi dahakine bilmem delikafadulden

Back
X