• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah hava yarında böle güzel olurda gösteriye katılacak öğretmen ve öğrencilerin günü güzel geçer..

İyi akşamlar kızlar, benim karnım o kadar çıktı ki gören 6 aylık hamile sanıyor. yok 3 aylık oldu diyom inanamıyorlar. bide ben tam 3 kilo almışım.. off çok değil mi?

İyi akşamlar kızlar, benim karnım o kadar çıktı ki gören 6 aylık hamile sanıyor. yok 3 aylık oldu diyom inanamıyorlar. bide ben tam 3 kilo almışım.. off çok değil mi?

çok değil ben dün acile gittim.doktoor an az 2 3 kilo alman lazımdı dedi.ama ben sadece 100 gram almışım.ve bütün direncim bebeğime gitmiş.ne yediyem ona yaramış ben hiç bişey almamışım.dün acilde açtım gözümü serumlar felan.ye bol bol.kilolar illa verilir ama sen güçten düşersen daha zor.ye yiyebildğin kadar cokacimcoook

mehaba annecıkler...
ben dogru duzgun gıremıyorum foruma ya hastaydım ya diş sorunu yada mıgde bulantısı neysekı bugun ıyıyım.ama heralde okadar gunun acısı cıkıo bugunde hıc doymuyorum ne yıycegımı sasırdım.

bıde sızde de oluyomu ben hep bebegı merak edıyorum ya bıse olduysa dıye hep korkuyorum Allah korusun.dr. randevumada cok var ıkılı test yaptır ole gel dedı onada daha 20 gun var catlıycam yaaaaaaaaaa

çok değil ben dün acile gittim.doktoor an az 2 3 kilo alman lazımdı dedi.ama ben sadece 100 gram almışım.ve bütün direncim bebeğime gitmiş.ne yediyem ona yaramış ben hiç bişey almamışım.dün acilde açtım gözümü serumlar felan.ye bol bol.kilolar illa verilir ama sen güçten düşersen daha zor.ye yiyebildğin kadar cokacimcoook

cook gecmıs olsun canımmm

mehaba annecıkler...
ben dogru duzgun gıremıyorum foruma ya hastaydım ya diş sorunu yada mıgde bulantısı neysekı bugun ıyıyım.ama heralde okadar gunun acısı cıkıo bugunde hıc doymuyorum ne yıycegımı sasırdım.

bıde sızde de oluyomu ben hep bebegı merak edıyorum ya bıse olduysa dıye hep korkuyorum Allah korusun.dr. randevumada cok var ıkılı test yaptır ole gel dedı onada daha 20 gun var catlıycam yaaaaaaaaaa

evt aynısı oluyor cıncık cım ama ben kendimi rahat tutmaya calışıyorum Allah ın izniyle bişi olmaz bebişlerimize inş. bişey yedikten sonra yüzüme dokunmaya korkuyorum ya da dokundum mu diye içime hep kurt düşer bnm de:(

kızlar siz biliyormusunuz bilmiyorum ama elinle yüzüne dokunduğun zaman bebekde leke olurmuş yüzünde doğrumu ama elinde bişey varsa

gecmiş olsun başak58 ben dede oluyor duygusal dalgalanmalar ama yapacak yok malesef
bebeğinin kilo alması da iyi aslında
kaç şişe serum taktılar sana

kızlar siz biliyormusunuz bilmiyorum ama elinle yüzüne dokunduğun zaman bebekde leke olurmuş yüzünde doğrumu ama elinde bişey varsa

çok anlamsız bir cümle olmuş anlatamadım kendimi
mesela elin çilek olduysa onuda yüzüne sürdüysen bebğin yüzünde kızarıklık olurmuş sonra gül falan kokladığında bebeğin yanağında gül gibi kızarıklık olurmuş duydunuzmu hiç böle bişey

evt aynısı oluyor cıncık cım ama ben kendimi rahat tutmaya calışıyorum Allah ın izniyle bişi olmaz bebişlerimize inş. bişey yedikten sonra yüzüme dokunmaya korkuyorum ya da dokundum mu diye içime hep kurt düşer bnm de:(

ama o benım bıldıgım sadece çiğ et elleyince oluyo...sız nasıl bılıosunuz:uhm:

bnm bir öğrencimin dudak yapısı bozuk
sebebi ise annesi ona hamile iken vişne yemiş ve vişneyi dudagına sürmüş
artık ne kadar doğru bilmiyorum ama
abimin de klunda leke var annem ona hamile iken kırmızı lahana yemiş kolunu kaşımış ondan dolayı oluşmuş ilk 3 ay bu tür şeylere dikkat etmek gerekiyor
zeytin kiraz vişne çilek kırmızı lahana gül bnm bildiklerim bunlar

selam hanimlar naptiniz ben geldim ama hemen geri cikicam simdide hastaneye hasta sormaya gidicem bugün cok gezdim gittigim evde sansima kadin doktoru vardi biraz birseyler sordum öncelikle ikili testi sordum yaptirmam lazimmi diye oda ben hastalarima gerek görmüyorum eger birsey varsa bebegi aldirirmisin yoksa allahtan geldi deyip kabullenirmisin dedi tabiki kabullenirim dedim ozaman bosuna hic strese girme zaten dogruluk payida cok fazla degil birde 200euro civari dedi icim dahada rahatladi ben sadece paylasmak istedim kimseyi yönlendirmek icin yazmadim arkadaslar yanlis anlamayin:kedi:

çok anlamsız bir cümle olmuş anlatamadım kendimi
mesela elin çilek olduysa onuda yüzüne sürdüysen bebğin yüzünde kızarıklık olurmuş sonra gül falan kokladığında bebeğin yanağında gül gibi kızarıklık olurmuş duydunuzmu hiç böle bişey

duydum canım ama gülü duydum bebek oynarken gül koklarsan onunda bı yerınde olurmus.mesela benım kafamın ıcınde varmıs gul ama ben hıc gormedım annem dıyo..annemınde bacagının arkasında resmen tavuk resmı var ama resmen fakat sebebını sımdı hatırlamıyorum

bnm bir öğrencimin dudak yapısı bozuk
sebebi ise annesi ona hamile iken vişne yemiş ve vişneyi dudagına sürmüş
artık ne kadar doğru bilmiyorum ama
abimin de klunda leke var annem ona hamile iken kırmızı lahana yemiş kolunu kaşımış ondan dolayı oluşmuş ilk 3 ay bu tür şeylere dikkat etmek gerekiyor
zeytin kiraz vişne çilek kırmızı lahana gül bnm bildiklerim bunlar

ben duymuştum ama kesinmi değilmi bilmiyorum bide nelerden olduğunu tam bilmiyorum 9 ay dikkat etmek gerekmiyormu canım

off ya bıde sımdı bunu takıcam benım hıc aklımda yoktu....neyse dıkkat edelım ınsallah su ana kadar bıse olmamıstır cunku cılek cok yedım kesın elımı bıyerıme surmusumdur heralde.

ben duymuştum ama kesinmi değilmi bilmiyorum bide nelerden olduğunu tam bilmiyorum 9 ay dikkat etmek gerekmiyormu canım

hayır hayır ilk 3 ay ama sağlam olması açısından 4 ay dikkat edilmesi lazım
o kadar şeyler duydsum ki ben bu konuda kadının biri tavşan görmüş cocuğunun yüzü tavşana benzemiş dişleri agzı filan Allah bizleri korusun
aynısını birinden daha duydum
yine bir ark ın ablası bağırsaktan iğrenmiş kolunu kaşımış cocuğun kolunda kaşıdıgı yerler bağırsak gibi bembeyaz mış
bunları duydukça iyice paranoyak oluyorum artık

Back
X