• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu akşam tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına bi parça kahverengi leke geldi, çok panikledim hemen dr. umu aradım, kırmızı yada pembeye dönmediği sürece sorun yok dedi, bakalım nolacak, migrenim tuttu yine, oooofffff neden böle oldu şimdi gayette güzel başlamıştım güne...

kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve

asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim

hayırlı olsun..Allah bızede nasıp etsın..valla bende kız hıssedıyorum bakalım ne olucak cok meraklanıyorum..

bu akşam tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına bi parça kahverengi leke geldi, çok panikledim hemen dr. umu aradım, kırmızı yada pembeye dönmediği sürece sorun yok dedi, bakalım nolacak, migrenim tuttu yine, oooofffff neden böle oldu şimdi gayette güzel başlamıştım güne...

inşallah bıse yoktur ama uzulme sonucta dr. bıse yok demıs tehlıkelı bı durum olsa hemen gel derdı heralde.üzülme stres yapma bebişinde üzülmesin yat dinlen keyfıne bak.

canim dur hemen panikleme kahverengi leke bendende geldi üc kere ama devami gelmedi kirmiziya dönmedikten sonra korkmamaya calisalim zor biliyorum ama napalim allah esirgesin hepimizin bebeklerini:Saruboceq:

bijoux cnm ben meden suyu içiyorum biraz hafifletio ama tamamen geçirmio, bide arada sade ekmek bi kaç lokma ii gelio...
canım benim 5.haftadan beri çekiyorum biliyosun. neler neler denedim bir süre işe yarıyor sonra yaramaz oluyor. maden suyu, ekmek vs de öyle benim için.. evden çıktım temiz hava almak iyi geldi..

kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve

asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim
nee erkek mii delikafadulden çok güzel bir haber bu hayırlı olsun canım..

nalancım çok geçmiş olsun ama üzülme dr un ve arkadaşların dediği gibi kırmızı olmadığı sürece sorun yok, biraz dinlenmeye çalış a.s.

alışkanlık canım benim ki 7 den sonra uyuyamıyorum

en güzeli..
ben de öyleyim canım. hayatım boyunca erken kalktım.. evlendiğimden beri çalışmıyorum ama her gün 7 de ayaktayım. herkes hayret ediyor ama en sağlıklısı bu bence..

en güzeli..
ben de öyleyim canım. hayatım boyunca erken kalktım.. evlendiğimden beri çalışmıyorum ama her gün 7 de ayaktayım. herkes hayret ediyor ama en sağlıklısı bu bence..

bencede canım akşam erken yatıyorum sabah erken kalkıyorum kaç haftalık oldu bebişin canım

günaydin arkadaslar hayirli cumalar cocuklarimizinda bayrami kutlu olsunturkbayragi

günaydın canlarrr. 23 nisan ve ben çalışıorum kafamçokkarıştı hiç tatil yok bize :dilcikar:

dün gece yine uyuyamadım. 2 gündür uykusuz sersem gibiyim. geçmişe göz atayım geliyorum kaydirigubbakcemile4

günaydın kızlar, bafo çok sevindim canım ilk cinsiyet tahminimiz geldi.. hayırlısı olsun canım..

nalan canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bol bol dinlen ayaklarını yüksekte tut uzan biraz. dr.un önemli olsaydı çağırırdı.. dinlenmeye bak canım..

orays canım günaydın, bugün hava çok güzel süslendim püslendim kendimi pozitif hissediyorum şimdilik bulantım da yok çok şükür.. sen nasılsın canım ?

günaydın canlarrr. 23 nisan ve ben çalışıorum kafamçokkarıştı hiç tatil yok bize :dilcikar:

dün gece yine uyuyamadım. 2 gündür uykusuz sersem gibiyim. geçmişe göz atayım geliyorum kaydirigubbakcemile4

günaydın canım aynı ben akannehir malesef ben de çalışıyorum.. ama hava güzel o yüzden dert etmiyorum bişeyi.. yarın da misafirlerim olucak kalıcı. umarım rahat bir hafta sonu geçiririm.. kaç pazardır dinlenemiyorum.. haftaya c.tesi de miniğimi görmeye gidicem nasipse..

dün gece çoğunlukla sola yattım sanki kasıklarımda hareketlenmeler oldu :)))
çok özledim yavrumu ya 3 hafta oldu...

Back
X