Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve
asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim
bu akşam tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına bi parça kahverengi leke geldi, çok panikledim hemen dr. umu aradım, kırmızı yada pembeye dönmediği sürece sorun yok dedi, bakalım nolacak, migrenim tuttu yine, oooofffff neden böle oldu şimdi gayette güzel başlamıştım güne...
bu akşam tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına bi parça kahverengi leke geldi, çok panikledim hemen dr. umu aradım, kırmızı yada pembeye dönmediği sürece sorun yok dedi, bakalım nolacak, migrenim tuttu yine, oooofffff neden böle oldu şimdi gayette güzel başlamıştım güne...
canım benim 5.haftadan beri çekiyorum biliyosun. neler neler denedim bir süre işe yarıyor sonra yaramaz oluyor. maden suyu, ekmek vs de öyle benim için.. evden çıktım temiz hava almak iyi geldi..bijoux cnm ben meden suyu içiyorum biraz hafifletio ama tamamen geçirmio, bide arada sade ekmek bi kaç lokma ii gelio...
nee erkek mii delikafadulden çok güzel bir haber bu hayırlı olsun canım..kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve
asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim
günaydın kızlar nasılsınız bafocum cok sevindim darısı basımıza
günaydın hayatım sen de mi uyuyamayanlardansın...
alışkanlık canım benim ki 7 den sonra uyuyamıyorum
en güzeli..
ben de öyleyim canım. hayatım boyunca erken kalktım.. evlendiğimden beri çalışmıyorum ama her gün 7 de ayaktayım. herkes hayret ediyor ama en sağlıklısı bu bence..
aynen vereliniortakbencede canım akşam erken yatıyorum sabah erken kalkıyorum kaç haftalık oldu bebişin canım
aynen vereliniortak
biz 11+5 iz bugün![]()
maşallah benımde bugün tam 10 hafta oldu testleri yaptırdın mı canım 2 li testi ense kalınlıgı testini
günaydın canlarrr. 23 nisan ve ben çalışıorum kafamçokkarıştı hiç tatil yok bize :dilcikar:
dün gece yine uyuyamadım. 2 gündür uykusuz sersem gibiyim. geçmişe göz atayım geliyorum![]()