• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı ultrason cihazlaı varmış ayrıntılı olan çok çok önceden de bildiriyormuş cinsiyeti

günaydın dilemma
ben hala süt içemiyorum şeketr tadı agzıma geliyor
yoğurt ve peynir yiyebiliyorum çok şükür
mide yanması da arttı benim:(
Mide yanması için şurup var,hem de gideriyormuş yanmayı.Gaviscon diye...Doktoruna söyleyebilirsin bu durumu
günaydın kızlar nasılsınız ay ben cok yemek yıyorum allahtan daha kılo almadım benim gibi olan varmı bijoux neden endişelisin canım bişey mi oldu hayırdır inş.
Ne güzel işte.İllaki kilo alman gerekmiyo.Bbebek sağlıklı gelişiyorsa sorun değil bence.Bulantın varsa bu yüzden kilo almamışsındır
ya kızlar benım randevum 10 mayısta o zaman 12+3 olmuş olcam acaba cinsiyet belli olur mu birde boyu kılosu görünür mü dr söyler mi acaba
Biz seninle aynıyız.Sen de şu an 10+3 sün sanırım
ultrasondaki ölçümü hemen 10 dakka içinde kan tahlilide 4 gün sonra çıkıyomuş
Desene bikaç gün daha meraklanıcaz.Neyse sonuçlar güzel çıksın da inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Mide yanması için şurup var,hem de gideriyormuş yanmayı.Gaviscon diye...Doktoruna söyleyebilirsin bu durumu

Ne güzel işte.İllaki kilo alman gerekmiyo.Bbebek sağlıklı gelişiyorsa sorun değil bence.Bulantın varsa bu yüzden kilo almamışsındır

Desene bikaç gün daha meraklanıcaz.Neyse sonuçlar güzel çıksın da inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

çok çok afedersin ama agzıma da acı tat geliyor
bunun mide yanmasıyla lakası varmı ki acep

evet ama bence ultrason ölçümlerinde az çok ipucu verir ense kalınlığından kan testi içinde haftaya pazartesi giderim sonucu almaya

evet ama bence ultrason ölçümlerinde az çok ipucu verir ense kalınlığından kan testi içinde haftaya pazartesi giderim sonucu almaya

Doğru tabi ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor zaten.Peki kanda neden bakılıyor.Kandaki değerle ölçüm arasında uyum mu aranıyor

benim daha çok var randevuma ya mayıs ortasına doğru neyse o zamana cinsiyeti belli olur inşallah..

dilemma canım hiç bulantım olmadı cokta iştahlıyım basından beri kıloda almadım cok şükür ama bundan bıle şüphelenır duruma gelcem yakına acaba bir sorun mu var diye:) evet canım aynıyız bende
10+3 üm bugün

bijoux tatlım bende aynı rüyayı gördüm. tedirgin olma bu kadar inşallah güzel haberlerle döneceksin bak :1hug:
sağol tatlım. eylül annesi olacak bir arkadaşım var onunla konuştum o da görmüş rüyasında kaç kere regl olduğunu merak etme dedi. hatta oğluşu olacak rüya tabirlerinde yazdığı gibi..

çarşamba randevumu aldım 10.30 da ikili testimm hayırlısıyla bunuda atlatsam
atlatırsın hayatım hayırlısıyla..

günaydın kızlar nasılsınız ay ben cok yemek yıyorum allahtan daha kılo almadım benim gibi olan varmı bijoux neden endişelisin canım bişey mi oldu hayırdır inş.
rüya gördüm regl olmuştum bi de akıntılarım azaldı evham yaptım yarınki randevumu bugüne aldım canım..

sağol tatlım. eylül annesi olacak bir arkadaşım var onunla konuştum o da görmüş rüyasında kaç kere regl olduğunu merak etme dedi. hatta oğluşu olacak rüya tabirlerinde yazdığı gibi..

atlatırsın hayatım hayırlısıyla..

rüya gördüm regl olmuştum bi de akıntılarım azaldı evham yaptım yarınki randevumu bugüne aldım canım..

bencede boşa panik yapıyosun erkek çocuk senin rüyanın anlamı

belki bugün bana söyler cinsiyeti dr um. çok önceden görmesi ve bugüne kadar hatasız tutturması ile ünlü buralarda :)

bijoux canım endişelenme rüya sonuçta pozitif düşün canım bebişin cok iyidir inş sıkma canını

Back
X