• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam herkese
Cok yorgunum:( İki haftadan beri beni Ankara'dan gelip deli eden
kayınvalem ve kayınpederim nihayet gitti:)Üstümden kamyon
gecmiş gibi hissediyorum kendimi sıkmaktan:(
Neyseki yarın bebişimi görebilcem kızlar

hadi gozunaydın. bende evde yatılı misafir olduğunda stres oluyom.. Benim kayınvalide de sagolsun dibimde oturduğu halde hic gelmez biz gideriz arada yemek yemege... bu halimde bide hizmet edemem valla. ben hizmet bekliyom onlardan anlayışlı olsunlar biraz

Bana yardıma degil arkadaşlarının dügününe geldiler işte
Vallah cok mutluyum şuan:=)Bende stres oluyorum
Sorma sabah 8:00 akşam 24:00 ayaktaydım
Gecede evde dolanmaları caba
Nerdeee o anlayış onlarda .Birde lazım olursa cagır beni diyor
Amannninn töbe :)Ac kalayım daha iyi .En azından huzur olur :=)

edish geçmiş olsun tabe şimdi seninkiler birşey yapmadığı bide sana yük olduğu için zorlanmışsın ne kayınvalideler var oysa hamileliği süresince gelinine hizmet eden

yawsss kızlar benin midem acaip ağrıyor :( ağzımda acaipppp passs gibi bir tad ne yaptıysam geçiremedim bugün :(

Olmazmı canım.Nekadar özeniyorum onlara
ışte bizim o konuda şansımız yok fisfisfis
Ama hakkını almayım şimdi .Yatagını toplamış:=))
Hala evin bir odasından dışarı cıkıp seslencek
gibi geliyor:=))Tedirgin oturuyorum vallaha koltukta:=)

hmm tamam müşteri temsilcisi yazıyor ya ondan evdeyim diyince kafam karıştı.. tüp bebek m seninkisi? kaç tane tüp bebeğimiz var kasım ayında maşallah. bu arada kociş gelmedi açlıktan ölücem.

Ay degiştireyim onu bak unutttum :(
Evet canım tüp bebiş .Zor bir dönemden sonra
nihayet bende anne adayı olabildim :=)
Benimkide gelmedi bak :=)

selaam kızlar iyi haberlerle geldimmmm.. druma önce akıntı azaldı dedim çok normal dedi. bir haftadır progestan içmiyorum dedim gerek yok artık içme dedi. sonra ultrasona girdim.. yarım saat önce çikolata yemiştim. kızlar bebiş zıp zıp yerinde durmuyodu eli kolu heryeri oynuyodu maşallah yaaa. hiç durmadı hiç. dr maşallah çok sağlıklı bir bebek dedi, ense kalınlığını ölçtü 1,7mm çıktı.. çok güzel dedi, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için 2li kan testine gerek duymuyorum. bir ay sonra direk 3 lü test yaparız dedi. kan sulandırıcı iğneye devam dedi ve elevit verdi. bir de demir hapı ama ona 1 hafta sonra falan başlicakmışım. beslenme önerileri vsvs. ilişki yasağını kaldırdı.. veeeeeeee yüzde 80 erkekmiş allahım gönlüme göre verdi yaa çok mutluyum..

selam kızlar yazamadım uzun zamandır yoğunluktan.
bizim kontrolümüzde haftaya pazartesi.
ikili test için hiçbirşey söylemedi doktorum.ama biraz araştırdım.sanırım ikizlere yapılmıyormuş.pek doğru sonuçlar vermiyormuş.sadece kontrol olacak yine sanırım

ben gelmeyeli bir değişiklik olmamıştır umarım.
herkes iyidir inş.

gözün aydın bijoux.
bişey merak ettim.kan sulandırıcı iğneyi neye göre verdi doktorun.sende böyle bi problemmi var.tahlil felan mı yapıldı.

selaam kızlar iyi haberlerle geldimmmm.. druma önce akıntı azaldı dedim çok normal dedi. bir haftadır progestan içmiyorum dedim gerek yok artık içme dedi. sonra ultrasona girdim.. yarım saat önce çikolata yemiştim. kızlar bebiş zıp zıp yerinde durmuyodu eli kolu heryeri oynuyodu maşallah yaaa. hiç durmadı hiç. dr maşallah çok sağlıklı bir bebek dedi, ense kalınlığını ölçtü 1,7mm çıktı.. çok güzel dedi, ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için 2li kan testine gerek duymuyorum. bir ay sonra direk 3 lü test yaparız dedi. kan sulandırıcı iğneye devam dedi ve elevit verdi. bir de demir hapı ama ona 1 hafta sonra falan başlicakmışım. beslenme önerileri vsvs. ilişki yasağını kaldırdı.. veeeeeeee yüzde 80 erkekmiş allahım gönlüme göre verdi yaa çok mutluyum..

çok sevindim yaa süpper sürekli baktım senden bir ses soluk varmı die bak boşuna kuruntu etmişsin öperim

gözün aydın bijoux.
bişey merak ettim.kan sulandırıcı iğneyi neye göre verdi doktorun.sende böyle bi problemmi var.tahlil felan mı yapıldı.
sağol canım..
benim geçen sene 1 gelişmeyen gebeliğim var. ondan sonra pıhtılaşma testlerim yapılmıştı ama dr bu sefer riske atmayalım bu iğneleri ol dedi. kanın bir an pıhtılaşıyor olabilir biz kendimizi garantiye alalım dedi. günde 1 kere oluyorum ya kendim yapıyorum ya eşim..

çok sevindim yaa süpper sürekli baktım senden bir ses soluk varmı die bak boşuna kuruntu etmişsin öperim
ay hayatım unutmamışsın çok teşekkür ederim çokk. ben de seni öperimmm Şeniz

gözünaydın bijoix arkadaşım erkek haaaa hadi bakalımmm çok sevindimm herşeyin yolunda olduğunaaa :):) vallahi cep telimi işyerinde unutmuşum arıyamadım bu saatlerde bilgisayar eşimindir sırf seni merak ettim girdim oyy oyy :):)

Selam herkese
Cok yorgunum:( İki haftadan beri beni Ankara'dan gelip deli eden
kayınvalem ve kayınpederim nihayet gitti:)Üstümden kamyon
gecmiş gibi hissediyorum kendimi sıkmaktan:(
Neyseki yarın bebişimi görebilcem kızlar
Geçmiş olsun canım o zaman sana.Allah var benim kayınvalidem bana hiç iş yaptırmazdı zaten.Şimdi hiç düşünemiyorum
Çok sevindim canım.Erkek olunca tahminler erken oluyor demek.Benim de daha önceki gebeliğimde kalp atışı duyulmadğı için bebek alındı.Şimdi sadce progestan kullanıyoru m tedbir olarak.Onu da biir daha ki kontrolde bıraktırır doktor sanırım.İğne yapılmadı bana hiç
selam kızlar yazamadım uzun zamandır yoğunluktan.
bizim kontrolümüzde haftaya pazartesi.
ikili test için hiçbirşey söylemedi doktorum.ama biraz araştırdım.sanırım ikizlere yapılmıyormuş.pek doğru sonuçlar vermiyormuş.sadece kontrol olacak yine sanırım
Benim 7 mayısta yapılacak canım.
ben gelmeyeli bir değişiklik olmamıştır umarım.herkes iyidir inş.
Benim 7 mayısta yapılacak

oo bijoux maşallah, bak ben sana demiştim kıpır kıpır bebek hem de erkekmiş ay çok güzel ya.. bize de görmek nasip olsun bu güzel hallerini daha iki hafta var.. hihoyyyt

canim hadi gözün aydin bak rüyanda hayirli cikti erkek evladin geliyor bende ayni rüyayi görmüstüm acaba benimdemi oglum olucak rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimiz icin demek kipir kipirdi senin pasan bende persembe günü gidicem benim icinde dua et güzel haberlerle geleyim bende cikolata yiyeyim gitmedenkaydirigubbakcemile3

gözünaydın bijoix arkadaşım erkek haaaa hadi bakalımmm çok sevindimm herşeyin yolunda olduğunaaa :):) vallahi cep telimi işyerinde unutmuşum arıyamadım bu saatlerde bilgisayar eşimindir sırf seni merak ettim girdim oyy oyy :):)
teşekkürler canım opuyorumnanaktan
Çok sevindim canım.Erkek olunca tahminler erken oluyor demek.Benim de daha önceki gebeliğimde kalp atışı duyulmadğı için bebek alındı.Şimdi sadce progestan kullanıyoru m tedbir olarak.Onu da biir daha ki kontrolde bıraktırır doktor sanırım.İğne yapılmadı bana hiç
dediğim gibi tedbir amaçlı oluyorum iğneleri.. erkekten değil de bizim dr umuz burda herkese erkenden söylüyor cinsiyeti gel seninkine de baktıralım canım kaydirigubbakcemile3

oo bijoux maşallah, bak ben sana demiştim kıpır kıpır bebek hem de erkekmiş ay çok güzel ya.. bize de görmek nasip olsun bu güzel hallerini daha iki hafta var.. hihoyyyt
öyle kıpır kıpır zıplayınca direk aklıma sen geldin birisi. söylemişti dedim kaydirigubbakcemile3 sen görünce de daha da büyümüş olacak annesi.. bekle biraz da karşına daha büyük çıksın di mii :emir_bebek:

canim hadi gözün aydin bak rüyanda hayirli cikti erkek evladin geliyor bende ayni rüyayi görmüstüm acaba benimdemi oglum olucak rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimiz icin demek kipir kipirdi senin pasan bende persembe günü gidicem benim icinde dua et güzel haberlerle geleyim bende cikolata yiyeyim gitmedenkaydirigubbakcemile3
evet canım rüyalarım genelde çıkar biraz da ondan korktum. bir yerde kötü haber alacaksınız bir yerde erkek evlat demişti neyse ki erkeğe yoralım artık. canım inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq: ben evden çıkmadan yedim çikolatayı gidene kadar kana karışsın diye yani sen de yarım saat önceden ye ki ona gitsin.. bir de ara ara su içtim o da hareketlendiriyomuş..

Back
X