inşallah canım ben de çok isterim opuyorumnanaktan
bakınn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakınn
![]()
hele şükür :Saruboceq: biz de toplanıp telekomcuları dövmeye gelicektik az daha kaydirigubbakcemile3
Ben döndüm, internetim bağlandı, hoşgeldim :)) Nasılsınız kızlar ne var ne yok
Hoşgeldin prop, nerelerdeydin yauw, neden bu kadar uzun sürdü...
ya cnm ıste mal adamların işgüzarlığı napam :) napıosunuz nasılsınız yaaa bulusmayı ayarlıyalım en kısa zamanda hanımlarr :)
amin teyzesiii :Saruboceq:ahhhhhh nasıl güzel bir şey bu böyle minicik ayaklı güzel melek sağlıkla gel inşallllaaahhh
opuyorumnanaktan:asigim:
![]()
kolay gelsin canım çok yorma kendini..ben gidimde 1-2 oda silip gelem...
Allah nasip eder umarım. iyi dileklerin için de çoook teşekkür ederizz opuyorumnanaktanbijoux yerim ben o ayakkabısını. sağlıkla giysin inşallah tontiş ayaklarına.
aa olur mu andık seni arada. tabi o kadar geçmişi okuman zor malesef..o yeni hanımlar katılmış aramıza bir sürü, eskiler beni hiç özlememiş aman da amannnn, ya tam sahalara döndüm meşgul çıktınız şansıma bakın :))
bakınn
![]()
anaaaaa canım arkadaşım gelmiş hoşgeldin propum ya özledim seni kısss ne yaptın bizsiz bu kadar zamannkaydirigubbakcemile5
ya cnm ıste mal adamların işgüzarlığı napam :) napıosunuz nasılsınız yaaa bulusmayı ayarlıyalım en kısa zamanda hanımlarr :)
prophetic
hoşgeldin canım.özledik seni.
begümcük
ne sinir işverenlerin var.insanlıktan pek anlamıyorlar.adamlar hamile kalınca hemen çıkarmayı düşünüyorlar.bence bilerek zorluk çıkarıyorlar.allah yardımcın olsun canım.hangi sonuçların kötü çıktı senin.sanki öyle bi şey anladım ben
bijoux yerim ben o ayakkabısını. sağlıkla giysin inşallah tontiş ayaklarına.
nalancım ben istanbulun simidine bayılırım. sokak simidi diyorlar ya nefis oluyor.
istanbula yolum düşerse inşallah gelirim.
bakınn
![]()
prophetic
hoşgeldin canım.özledik seni.
begümcük
ne sinir işverenlerin var.insanlıktan pek anlamıyorlar.adamlar hamile kalınca hemen çıkarmayı düşünüyorlar.bence bilerek zorluk çıkarıyorlar.allah yardımcın olsun canım.hangi sonuçların kötü çıktı senin.sanki öyle bi şey anladım ben
Bafocum,
2'li test sonuçlarım güzel çıktı listede güncellermisin