2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım ben de çok isterim opuyorumnanaktan

bakınn
:emir_bebek:
2375.jpg

:nazar::asigim::nazar:

hele şükür :Saruboceq: biz de toplanıp telekomcuları dövmeye gelicektik az daha kaydirigubbakcemile3

Ben beter ettim de adamların suçu yok ki binayı yapanların suçu telefon kutuusunun takılması ıcın gereklı olan ıslemlerı yapmamıslar kutu takılmadı halıyle cıldırdım burda kafayı yedım 1 ay ınternetsız kalmak ne dimek yaaa:umursamaz:

bijoux yerim ben o ayakkabısını. sağlıkla giysin inşallah tontiş ayaklarına.

nalancım ben istanbulun simidine bayılırım. sokak simidi diyorlar ya nefis oluyor.
istanbula yolum düşerse inşallah gelirim.

o yeni hanımlar katılmış aramıza bir sürü, eskiler beni hiç özlememiş aman da amannnn, ya tam sahalara döndüm meşgul çıktınız şansıma bakın :))

ahhhhhh nasıl güzel bir şey bu böyle minicik ayaklı güzel melek sağlıkla gel inşallllaaahhh
amin teyzesiii :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
ben gidimde 1-2 oda silip gelem...
kolay gelsin canım çok yorma kendini..
Allah nasip eder umarım. iyi dileklerin için de çoook teşekkür ederizz opuyorumnanaktan
o yeni hanımlar katılmış aramıza bir sürü, eskiler beni hiç özlememiş aman da amannnn, ya tam sahalara döndüm meşgul çıktınız şansıma bakın :))
aa olur mu andık seni arada. tabi o kadar geçmişi okuman zor malesef..

prophetic
hoşgeldin canım.özledik seni.

begümcük
ne sinir işverenlerin var.insanlıktan pek anlamıyorlar.adamlar hamile kalınca hemen çıkarmayı düşünüyorlar.bence bilerek zorluk çıkarıyorlar.allah yardımcın olsun canım.hangi sonuçların kötü çıktı senin.sanki öyle bi şey anladım ben

anaaaaa canım arkadaşım gelmiş hoşgeldin propum ya özledim seni kısss ne yaptın bizsiz bu kadar zamannkaydirigubbakcemile5

Ohooooo, çok sosyalim bu aralar cnm. Taşındık fln işte, snr annemler geldi bikaç gün, snr bi haftasonu Akçakocaya gittik gezdik, snr ertesi haftasonu Ereğliye gittik, snr işte bu haftasonu Ağvaya Şileye fln gittik, kayınvalidemler geldi geçen hafta öyle onlarla takıldık fln, bayağ bi gezgin oldum ve çok yoruldum bu aralar bu hafta kafamı cıkarmıcam dışarı valla

kendi dr unuzdan başkasını kaile almayın arkadaşlar. ben de sağlık ocağındaki aile hekimime bir türlü anlatamadım neden kan sulandırıcı iğne olduğumu.. inatla anlamak istemedi ben de üstelemedim. o yüzden en iyisini kendi dr unuz bilir açın ona sorun.. gereksiz yere de endişelenmeyin.. bana da aile hekimimm "hiii bunları neden kullanıyosun bunlar dolaşım bozukluğu yapar" demişti. bunu kendi dr uma söyleyince neresiyle güldüğünü yazamıyorum malesef :)

prophetic

begümcük
ne sinir işverenlerin var.insanlıktan pek anlamıyorlar.adamlar hamile kalınca hemen çıkarmayı düşünüyorlar.bence bilerek zorluk çıkarıyorlar.allah yardımcın olsun canım.hangi sonuçların kötü çıktı senin.sanki öyle bi şey anladım ben

hoşbuldum canım, nasılsın

nalancım ben istanbulun simidine bayılırım. sokak simidi diyorlar ya nefis oluyor.
istanbula yolum düşerse inşallah gelirim.

her zaman beklerim cnm, bizim buradan her gün geçen sokak simitçimiz var ben sana ondan alırım simit sen merak etme...

aman da aman pabucunu yesinner onun :emir_bebek: insanın içini ısıtıo küçücük şey opuyorumnanaktan

Ben döndüm, internetim bağlandı, hoşgeldim :)) Nasılsınız kızlar ne var ne yok

hoşgeldin prop. oğluşun oluyor muş gamyoncuiremsu gözün aydın canım

prophetic

begümcük

tsh yüksek çıktı canım. cumartesi gittim doktora güç bela. ilaç kullanıcam

Bafocum,
2'li test sonuçlarım güzel çıktı listede güncellermisin

gözün aydınnn canımm maşllah hep böyle gitsin :nazar:

Back
X