Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
propa sordunmu cnm belki o katılmak ister...
İnşallah çıkar bir kişi daha da kimse açıkta kalmaz canım.Uzun zamandır giremeyenlerden katılmak isteyen olur belki.umarım duyarlar sesini
Günaydın kızlar! bugün canım çok sıkkın. Kızlar tahlillerimi yaptırdım ama değerler çok yüksek çıktı. Gerçi daha doktoruma göstermedim tahlil sonuçlarını ama yakın arkadaşımın akrabası doktor ve ona telefon açıp tahlillerimi söyledi. O da toxoplazma ve rubella değerlerimi çok yüksek buldu. Bugün hemen doktoruma gitmeye karar verdim. Ama moralim sıfırr:çok üzgünüm:
İstanbula göre yakın sayılırız canım ne güzel ya:) Ben de anadolu yakasında çekmeköydeyim canım.Yakın sayılırz:)Diğer istanbullar hangi semtte ve yakada acaba
Ben de ben delaelaelaelaelaeBir de kasıklarımda baskı oluyr bazı geceler.Sanki bilinçli bir şekilde tuvaletimi tutmuşum gibigözüm kapalı çarpa çarpa gidiyorum bi gün tuvalette uyucam kalıcam bu gidişle:roflol:
Kızannelerinin cildi bozulur derler.bu arada ben çok fazla sivilcelendim yaa. çok çirkin oldum gerçekten
kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak![]()
canlarım prop için soruyorum zaten kaydirigubbakcemile3 bir iki gün daha hatırlatma yapayım belki katılmak isteyen olur. sonra adresleri yollicam zaten..
tosticim baska ra gittin mi belki alet bozuktur kotu dusunmeyelım ınsa sorun cıkmayaak cnm allah yardımcın olsun dualarımız senınlekızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak![]()
kızlar bilmiyorum cok üzgünüm
bebegın kalp atımını alamadı dr harekette yoktu fakat etrafında kan dolaşımı var gibi görünüyordu
o yüzden yıne bakacak yarın aynıysa ben başka bir dr var onada gidicem emın olduktan sonra sonlandırıcam gebeliğimi dualarınızı esirgemeyın ltfen
kızlar bilmiyorum cok üzgünüm
bebegın kalp atımını alamadı dr harekette yoktu fakat etrafında kan dolaşımı var gibi görünüyordu
o yüzden yıne bakacak yarın aynıysa ben başka bir dr var onada gidicem emın olduktan sonra sonlandırıcam gebeliğimi dualarınızı esirgemeyın ltfen
sagol canim evet ucuz atlattikgünaydın arkadaşlarrr
zeyn77 geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
bijoux offf bende hamile kıyafeti bulamadım dün en son lcw ye gittim büyük bedenlerden aldım çıktım
havalarda ısındı ter olayı başlayınca kıyafet fazla olması gerekiyor ama bulmak ne mümkün
amin canim sagol:Saruboceq:çok geçmiş olsun canım.allah korumuş.allah bi daha yaşatmasın
sagol tatlimopuyorumnanaktanbenmasal ve zeyn arkadaşlarım geçmiş olsun.
çokk çokk geçmiş olsun canım yaa.verilmiş sadakanız varmış. çok şükür bebeğin sen hepiniz iisiniz a.s.
evet canim cok sükür üc gün boyunca doktor hep bakti bebegim iyi :CüvCüv:
geçmiş olsun canım sanada. bundan sonra rahat gider inşallah
gözün aydınn canım görmüşşün kıpır kıpır halini sende. çok başka bir duygu opuyorumnanaktan
sagol canim hemde nasil korktuk anlatamam eyvahedigeldismilezeyn çok geçmiş olsun canım.. çok korkmuşsundur herhalde..
bijoux,
git gör oğluşunu bakalım sana ne artislikler yapacak. yerim onu ben. ben ultrasondayken doktor bak eline parmaklarına dedi ben kaçırdım tabi, görüntüyü geri aldı durdurdu çok tatlıydı çok.
tesekkür ederim canimopuyorumnanaktangünaydın herkezeeee nasılsınız zeyn77 arkadaşım geçmiş olsunnn doktora gidecek arkadaşlar iyi haberlerle gelin inşallah hepinize güsel bir gün diliyorumm..
haklisin canim nekadar sakinsakta olucagin önüne gecilmiyorolumunekankayizsmilezeynepcim kaza yapmışınız allah korumuş cnmm ya dikkat edin ne olur verilmiş sadakanız varmış
kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak![]()
ayarlamaya çalışıyorum birşeyler kaydirigubbakcemile3hııımmmm annadım cnm bende başkasına arıyon zannettim, peki bu yeni kişiler eklendikce çekilişi yeniliyormusun yoksa onları aralarındamı eşleştiriyorsun...
canım içim parçalanıyor inşşşallah bugün alırsınız kalp atışını :Saruboceq: ben de yaşadım çok zor Allah yardımcın olsun..kızlar bilmiyorum cok üzgünüm
Günaydın canım, hem de ne süper olur var ya sen de burdaysan ayarlasak.Uyansın herkes de konuşalım bu durumu :)günaydınn,
bu akşam veya yarın akşam istanbula geliyorum.. pazartesiye kadar ordayım. hadi ayarlicaksanız ayarlayın buluşma benim de gelmemi istiyorsanız![]()