2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
propa sordunmu cnm belki o katılmak ister...

İnşallah çıkar bir kişi daha da kimse açıkta kalmaz canım.Uzun zamandır giremeyenlerden katılmak isteyen olur belki.umarım duyarlar sesini

canlarım prop için soruyorum zaten kaydirigubbakcemile3 bir iki gün daha hatırlatma yapayım belki katılmak isteyen olur. sonra adresleri yollicam zaten..

Günaydın kızlar! bugün canım çok sıkkın. Kızlar tahlillerimi yaptırdım ama değerler çok yüksek çıktı. Gerçi daha doktoruma göstermedim tahlil sonuçlarını ama yakın arkadaşımın akrabası doktor ve ona telefon açıp tahlillerimi söyledi. O da toxoplazma ve rubella değerlerimi çok yüksek buldu. Bugün hemen doktoruma gitmeye karar verdim. Ama moralim sıfırr:çok üzgünüm:

marge canım tameri aryıp sorabilirsin ben kan sonuclarımı alamamıstım onlar labaratuvardan almıslardı.

bijoux, canım hediye yollama tarihlerini yazmışsın .Ben de topiği kasım annelerinde arıyorum boş yeredelikafadulden
Bu hafta alayım bari,haftaya yollarım

Bu arada o bebişine aldığın şey ne tatlı yaa.Güle güle giymeyi Allah nasip etsin

gözüm kapalı çarpa çarpa gidiyorum bi gün tuvalette uyucam kalıcam bu gidişle:roflol:
Ben de ben delaelaelaelaelaeBir de kasıklarımda baskı oluyr bazı geceler.Sanki bilinçli bir şekilde tuvaletimi tutmuşum gibi
bu arada ben çok fazla sivilcelendim yaa. çok çirkin oldum gerçekten
Kızannelerinin cildi bozulur derler.
Bende de çıkıyor ara ara.Benimkilerin cinsiyeti ne acaba?Çok merak ediyorumm
kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak:(

Canım umarım bir yanlışlık vardır.Bbeişin iyidir:Saruboceq:

canlarım prop için soruyorum zaten kaydirigubbakcemile3 bir iki gün daha hatırlatma yapayım belki katılmak isteyen olur. sonra adresleri yollicam zaten..

hııımmmm annadım cnm bende başkasına arıyon zannettim, peki bu yeni kişiler eklendikce çekilişi yeniliyormusun yoksa onları aralarındamı eşleştiriyorsun...

kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak:(
tosticim baska ra gittin mi belki alet bozuktur kotu dusunmeyelım ınsa sorun cıkmayaak cnm allah yardımcın olsun dualarımız senınle

kızlar bilmiyorum cok üzgünüm
bebegın kalp atımını alamadı dr harekette yoktu fakat etrafında kan dolaşımı var gibi görünüyordu
o yüzden yıne bakacak yarın aynıysa ben başka bir dr var onada gidicem emın olduktan sonra sonlandırıcam gebeliğimi dualarınızı esirgemeyın ltfen

bebegın kalp atımını alamadı dr harekette yoktu fakat etrafında kan dolaşımı var gibi görünüyordu
o yüzden yıne bakacak yarın aynıysa ben başka bir dr var onada gidicem emın olduktan sonra sonlandırıcam gebeliğimi dualarınızı esirgemeyın ltfen

kendi dr.una gitmeden önce başka bi dr.a görünsen sonra kendi dr.una gitsen yarın öle yapamazmısın, hiç olmazsa yarın her şey açıklığa kavuşur, çünki eğer Allah göstermesin bebeğine bi şi olduysa bi süre sonra senin kanını zehirlemeye başlıyor cnm, bu durum ihmale gelmez valla.. Allah yardımcın olsun cnm, bende aynı durumu yaşadım, beklemek gerçekten çok zor bi durum...

çok canım sıkıldı tosticim ya.. inşallah hayattadır. dualarım seninle..

canım çok üzüldüm.senin ve bebeğin için dua edicem.
inşallah tahmin edildiği gibi birşey değildir.bebeğin şaka yapmıştır sana inş.
hayırlısı olsun diyelim.

iyi geceler kızlar ben bugun dr.a gıttım ıkılı test sonuclarını gosterdım hersey yolunda guzel dedı.arada karnımda kasılmalar oluyo dedım onun ıcın magnezyum yazdı sadece kasılmalar oldugunda ıcıcekmısım.bı dahakı randevum onumuzde kı ay bugune nasıl dayancam yaaaa.cok ozluyorum bebısımı

günaydın arkadaşlarrr
zeyn77 geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
bijoux offf bende hamile kıyafeti bulamadım dün en son lcw ye gittim büyük bedenlerden aldım çıktım
havalarda ısındı ter olayı başlayınca kıyafet fazla olması gerekiyor ama bulmak ne mümkün
sagol canim evet ucuz atlattik
çok geçmiş olsun canım.allah korumuş.allah bi daha yaşatmasın
amin canim sagol:Saruboceq:
benmasal ve zeyn arkadaşlarım geçmiş olsun.
sagol tatlimopuyorumnanaktan
çokk çokk geçmiş olsun canım yaa.verilmiş sadakanız varmış. çok şükür bebeğin sen hepiniz iisiniz a.s.
evet canim cok sükür üc gün boyunca doktor hep bakti bebegim iyi :CüvCüv:

geçmiş olsun canım sanada. bundan sonra rahat gider inşallah

gözün aydınn canım görmüşşün kıpır kıpır halini sende. çok başka bir duygu opuyorumnanaktan

zeyn çok geçmiş olsun canım.. çok korkmuşsundur herhalde..
bijoux,
git gör oğluşunu bakalım sana ne artislikler yapacak. yerim onu ben. ben ultrasondayken doktor bak eline parmaklarına dedi ben kaçırdım tabi, görüntüyü geri aldı durdurdu çok tatlıydı çok.
sagol canim hemde nasil korktuk anlatamam eyvahedigeldismile
günaydın herkezeeee nasılsınız zeyn77 arkadaşım geçmiş olsunnn doktora gidecek arkadaşlar iyi haberlerle gelin inşallah hepinize güsel bir gün diliyorumm..
tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
zeynepcim kaza yapmışınız allah korumuş cnmm ya dikkat edin ne olur verilmiş sadakanız varmış
haklisin canim nekadar sakinsakta olucagin önüne gecilmiyorolumunekankayizsmile

nediyorsun canim belki yanlislik olmustur aman iyicene baktir insallah yarin güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

hııımmmm annadım cnm bende başkasına arıyon zannettim, peki bu yeni kişiler eklendikce çekilişi yeniliyormusun yoksa onları aralarındamı eşleştiriyorsun...
ayarlamaya çalışıyorum birşeyler kaydirigubbakcemile3

canım içim parçalanıyor inşşşallah bugün alırsınız kalp atışını :Saruboceq: ben de yaşadım çok zor Allah yardımcın olsun..

günaydınn,
bu akşam veya yarın akşam istanbula geliyorum.. pazartesiye kadar ordayım. hadi ayarlicaksanız ayarlayın buluşma benim de gelmemi istiyorsanız kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
günaydınn,
bu akşam veya yarın akşam istanbula geliyorum.. pazartesiye kadar ordayım. hadi ayarlicaksanız ayarlayın buluşma benim de gelmemi istiyorsanız kaydirigubbakcemile4
Günaydın canım, hem de ne süper olur var ya sen de burdaysan ayarlasak.Uyansın herkes de konuşalım bu durumu :)

Selam kızlar,
Dünkü bahsettiğim ağrı beni gece acile götürmeye yetti :S Dün gecemizi acilde geçirdik maalesef :(O nasıl bir ağrıydı ya anlatamam.Hastaneye giderken bir de evin otoparkının merdivenlerinden düştüm.O an aklıma tek gelen bebeğimdi ona bir şey olmasın diye kolumun üstüne oturdum şeklim kaydı neyse ki bir problem yok :) Benim başımın belası alerjim sebep olmuş sürekli burnum boğazım tıkalı olduğu için sinüslerim kapanmış ve şiddetli sinüzit ağrıları çektim.Şu anda hafiften ağrı var kahvaltı yaptım hemen bir ağrı kesici içcem.Yağmur yağıyor çok şükür tüm polenler tozlar hepsi defolsun gitsin artık canımdan bezdirdiler :(

Back
X