2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ense kalınlıgı iyiymiş canim ya..ben doktora sordugumda esas olan ense kalınlıgı dimi demiştim oda evet dedi..kan sonuçlarin nasl yüksekmi çıkmış ben daha almadim kan sonucunu canim benimde ense 1.8di

1/73 çıktı cnm baya düşükmüş yani onun için hemen amniyo denildi...

bence sorun sende benimde önceki hamileliğimde buzdolabı kokuyoduu ama sadece bana çok kötü bi şey alıp yemeğe tiksiniyodum

ama herşeye siniyor kokusu . aynen bende buzdolabını açmak hiç istemıyorum . burnumu kapatıp açıyorum . bi değişik koku var ama anlıyamadım . kafamçokkarıştı
inşallah serviste kokuyor derde . kokmuyor derse naparım bılmemm bilmiyorumkismile

ama herşeye siniyor kokusu . aynen bende buzdolabını açmak hiç istemıyorum . burnumu kapatıp açıyorum . bi değişik koku var ama anlıyamadım . kafamçokkarıştı
inşallah serviste kokuyor derde . kokmuyor derse naparım bılmemm bilmiyorumkismile

kocişede geliyomu o kokuu

baya bir uzagiz canim zaten istanbulda karşı tarafa geçeceksen onun yerine bin memlekete git valla daha az yoruluıyorsun ki biz birde arabayla geçtigimiz halde..felaket ya trafigi

evet eşimden biliyorum garibim her gün beşiktaşa geçiyo ve akşam gerisin geriye beşiktaştan buraya...

ben taaa acıbademe gelene kadar akşam olur canımmmm çok uzağızzz keşke yakın olsaydıkkolumunekankayizsmile ama yemiş kadar oldum sağol canım benimm

keşke cnm keşke...buluşmaya gidemeyecekmişin, keşke cuma yapılsaydı buluşma

benimde canım çekti:umursamaz:
akşam eve gidince kısır yapayım bari
benim bu 3. oluyor kısırı canımın çekişibilmiyorumkismile

ay çok özür dilerim kızlar begümcük istemişte onun için yazdım valla...

kısırın bulguru incemi kalınmı kızlar onu yazmamışınızz

ince cnm şimdi hemen yazarım...

kocişede geliyomu o kokuu

o kokmuyor diyor . ama acaba ben iice takmayım diyemi öyle diyor bılmıyorum . CADIARZU
ama 1 aydır var bu koku. herşeye siniyor kokusu . tatlı falan koyamıyorum . herşeyin üstü kapalı . kaçkere sildim ama yıne aynı gıbı . çok merak ediyorum varmı acaba bişeyi inşallah vardır yüzüm kara çıkmaz :1ninca:

o kokmuyor diyor . ama acaba ben iice takmayım diyemi öyle diyor bılmıyorum . CADIARZU
ama 1 aydır var bu koku. herşeye siniyor kokusu . tatlı falan koyamıyorum . herşeyin üstü kapalı . kaçkere sildim ama yıne aynı gıbı . çok merak ediyorum varmı acaba bişeyi inşallah vardır yüzüm kara çıkmaz :1ninca:

bence sadece sana geliyoo bendede aynısı olmuştuu ama inş. yanılmazsın canımm

Back
X