2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende soracaktım unuttum bilmiyorumkismile sen sor bakalım ne diyecek..

Ya ben doktorun ben sormadan söyleyenini seviyorum bulamadım öyle bir doktor :umursamaz:

Eee onda da badem yağı var çatlamayalım diye kıllanalım mı yani CADIARZU
Kıllı iloş lülülülülülü
selam canım yeni doğum yapan arkadaşım düenli badem yağı kullandı onda da çok tüylenme oldu ama bırakmadı.doğumdan sonra hepsi döküldü şimdi bir şey yok. hem de hamileyken göbek tüylerini aldığı halde.dökülüyomuş ama bilmem ben :)

yok ya dızı seyredıorum tatlım yağmur zamanı dıye bı dızı vardı zamanında cok severdım tesadufen onu gordum dun onu seyretmeye basladım ben de bı yandan da menemen yapıorum sımdı canım ıstedı :)

afiyet olsun cnm, he şu tamer karadağlının dizisi o dimi, ben sevmiyorum onu...sana ii seyirler...

Herkese merhaba bugün biraz yoğun işlerim sabahtan giriş yaptım ama daha ancak fırsat bulabildim yazmak için.
Nalan oh ne güzel kuaföre gitmişsin benimde bir az önce gidip saç kesimi yaptırmam lazım uçları kırık dolu ben düzleştirici çok kullanıyorum ve mahfettim saçlarımı

kolay gelsin, valla en kısa zamanda git insan kendini hafiflemiş hissedio...

kolay gelsin, valla en kısa zamanda git insan kendini hafiflemiş hissedio...

ya gerçekten insan nekadar bakımlı hissediyor kendini..bende kat felan ettridim kaş bıyık v.s hepsini hallettim..
ama şu boya işini yapamıyorum ya o sinirimi bozuyor saclrim iki renk oldusempatiksalakcinni

Sıhhatler olsun mu derler di böyle durumlarda bayanssulusmile
Kendimize bakmalıyız hamileyiz diye bırakmak olmaz.

Bende size aldığım bir bilgiyi aktarayım hemen

Şimdi bizim memeler büyüyor ya gidipde hemen sütyen bedenlerini büyütmemek lazımmış yoksa rahatlayıp biraz daha büyürlermiş.
Birde kesinlikle gece yatarken yada gündüz her neyse sütyenleri çıkarmamak gerekirmiş daha çok büyümemeleri için.

Benimkiler gibi zaten büyüklerse dikkat etmek lazım.:bbo:

Birde badem yağı benim göbüşte tüyler çıkmasını sağladı bıraktım ben kullanmayı bebe yağı ve excipial lipo kullanıyorum ve bir sürü kozmetik kremlerim vardı onlardan arada kokteyl yapıyorumsempatiksalakcinni

saol, valla ben bi büyük benden aldım, benimkiler maşallah zaten dev gibi olduklarından artık hiç bi sütyenime sığmaz oldular, akşamları zaten sarkmamaları için normal zamandada çıkartmıyorum ben, ama doğumdan sonra kesin sarkar bunlar....

ben palmers kakao kremi sipariş ettim, o gelene kadarda kakao yağını kullanmaya devam edecem çok ii gelio...

bu arada''fınfık''kullanıcı adina hastayım haçokhoşuma gitti yawaklinialirimsmile

Teşekkür ederim bende kızının yanaklarına hastayım:1hug:

selam canım yeni doğum yapan arkadaşım düenli badem yağı kullandı onda da çok tüylenme oldu ama bırakmadı.doğumdan sonra hepsi döküldü şimdi bir şey yok. hem de hamileyken göbek tüylerini aldığı halde.dökülüyomuş ama bilmem ben :)

Acaba sürsem mi :bbo: dökülürmü benimkilerde:bbo:

nalancim valla kesin sarkiyor tecrübeyle sabit..çocuk emiyor her dakka neredeyse ardindan zaten (inşallah olur allah arartmasin)acayip dolu göğüsler sütten dolayı..ee süt bir yerden sonra azalinca o dolu göğüsler noluyor resmen pörsüyor..
aayy ayy kadın olmak nezor erkeklerin her yeri aynen duruyor valla

saol, valla ben bi büyük benden aldım, benimkiler maşallah zaten dev gibi olduklarından artık hiç bi sütyenime sığmaz oldular, akşamları zaten sarkmamaları için normal zamandada çıkartmıyorum ben, ama doğumdan sonra kesin sarkar bunlar....

ben palmers kakao kremi sipariş ettim, o gelene kadarda kakao yağını kullanmaya devam edecem çok ii gelio...

Benimkilerde kesin sarkar onun için ben meme küçültme operasyonlarınıda araştırıyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3
Emzirme bittikten itibaren 3 ay sonra yapılabiliyormuş aklinialirimsmile
Ciddi ciddi düşünüyorum yaptırmayı..

Back
X