2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah kıyamam ya üşütmüş çok geçmiş olsun cnm ya:Sannelik ne değişik bir duyguymuş şimdi anlıyorum annemin kıy*****i.
sağol canım illet ki ne illet çarşamba inşallah kurtulcam inşallah her şey yolunda gider dua edin bana:(

saol cnm annelik bambaska o oksururken gozum yasariyor nasil usuttum yavrumu dr. a goturcez artik

dua ederim tabi cnm hersey yolunda gider ins.

Bizim de kırkımız doldu bugün.Gairp kocam şafak sayıyordu hevesi kursağında kaldı adamın:(Çarşamba ameliyat olcam sonra da ankaraya gitcem zaten anca toparlanırım tamamen.garibim 2,5 hafta daha şafak saycak.yazdan beri beklemekten helak oldu adam

bijoux o söylediğin kremide verdi dr birde adını hatırlayamadğım 2 krem daha var bakalım 1 hafta kullanacaz ne olcak

aso ve prop valla ben anneme bile emanet edip gitmedim hiç bir yere:S püff boktan bir durum :(((

hazal bazen abuklklar oluo spıralle ılgılı bı sor bakalım doktora..

aso nasıl bu kdr dayandılar mrk edıyorum aklıma kotu seyler getırmemeye calısıyorum .))

annemın gecen hafta jınekolog muayenesı varmıs, yanlıslıkla spıralı çıkmış :S annem de gerı tak demıs doktora, doktor bunun ıcın bı sure gecmesı gerekıo su an takamayız demıs, annem de başhekıme gıtmıs boyle boyle bı durumvar napcaz dıye, 2 sene beklıceksınız demıs doktor mıyom kıstlerı var da annemın aldırmaya korkuo o yuzden oyle demıs ıste neyse 2 sene ıcınde annem menapoza gırer yanı allah bılır. annemın eşi de demıs kı bu bı ısaret bı cocuk daha yapalım :S çüş dedım anneme ya dusunebılıo musunuz demir in dayısı ya da teyzesı demır den kucuk oolcak boyle bısı olursa şaka gıbı :53::53:

Bizim de kırkımız doldu bugün.Gairp kocam şafak sayıyordu hevesi kursağında kaldı adamın:(Çarşamba ameliyat olcam sonra da ankaraya gitcem zaten anca toparlanırım tamamen.garibim 2,5 hafta daha şafak saycak.yazdan beri beklemekten helak oldu adam

nie kirkinizi beklediniz esim bekleyemedi yaa ama bi zararida olmadi gerci simdi mecbur bekliooo

aso nasıl bu kdr dayandılar mrk edıyorum aklıma kotu seyler getırmemeye calısıyorum .))

evet cnm yaa 2 sun olur kanama dedi ama hala var sorcaz artik.

hahaha ben hic aklima kotu seyler getirmiyim o zaman :27: :52:

annemın gecen hafta jınekolog muayenesı varmıs, yanlıslıkla spıralı çıkmış :S annem de gerı tak demıs doktora, doktor bunun ıcın bı sure gecmesı gerekıo su an takamayız demıs, annem de başhekıme gıtmıs boyle boyle bı durumvar napcaz dıye, 2 sene beklıceksınız demıs doktor mıyom kıstlerı var da annemın aldırmaya korkuo o yuzden oyle demıs ıste neyse 2 sene ıcınde annem menapoza gırer yanı allah bılır. annemın eşi de demıs kı bu bı ısaret bı cocuk daha yapalım :S çüş dedım anneme ya dusunebılıo musunuz demir in dayısı ya da teyzesı demır den kucuk oolcak boyle bısı olursa şaka gıbı :53::53:

prop eski devirlerde boyle durumlar cok benim esim ve teyzesi ayni yasta k.validem annesi ayni zamanda hamile kalmislar :27:

bencedeeee napıyo bu adamlar acep:)Onun çıkıntısını yediririm ona görür o zaman ebesininkini:)))
:) ananemle teyzem ard arda hamile kalmışlar.Kuzenim annemden 1 yaş büyük düşün artık:)))))
nie kirkinizi beklediniz esim bekleyemedi yaa ama bi zararida olmadi gerci simdi mecbur bekliooo

evet cnm yaa 2 sun olur kanama dedi ama hala var sorcaz artik.

hahaha ben hic aklima kotu seyler getirmiyim o zaman :27: :52:
gitmedik çünkü doktor ısrarla 40 gün lohusasın.40ın dolunca gel korunma yöntemleri hakkında konuşalım dedi:) yani resmen ve açık açık paris yok dedi şekerim:)zaten benim de canım istemiyodu

günaydın millet:)
prop desene kardeş gelcek sana:DDD

fınfıkcım uzun zaman oldu nereelrdesin canımmmm???

hazal ben de bugün doktora gitcem malum 40 ı devirdik:) doktor ne yapıyo sen gitmişnmiydin?ayrıca spirali ne zaman takıyolar??

günaydın millet:)
prop desene kardeş gelcek sana:DDD

fınfıkcım uzun zaman oldu nereelrdesin canımmmm???

hazal ben de bugün doktora gitcem malum 40 ı devirdik:) doktor ne yapıyo sen gitmişnmiydin?ayrıca spirali ne zaman takıyolar??

aso dr. bize birsey demedi sadece 6 haftalik oldugunuzda kontrole gelin dedi o kadar sadece etrafdan cok dediler gidilmez die ben istemedim ama esim durmadi.

slm øzgulcum benim doktorum alttan dikislere bakti spiral takti iste kan aldilar bide.

ben beklemiyordum acikcasi spiral takacagini simdi taksak iyi olur dedi. benim dusuncem kasigima bant takmakti oyle bir yontem varmis ama emziren kadin takamazmis onu

aso dr. bize birsey demedi sadece 6 haftalik oldugunuzda kontrole gelin dedi o kadar sadece etrafdan cok dediler gidilmez die ben istemedim ama esim durmadi.

slm øzgulcum benim doktorum alttan dikislere bakti spiral takti iste kan aldilar bide.

ben beklemiyordum acikcasi spiral takacagini simdi taksak iyi olur dedi. benim dusuncem kasigima bant takmakti oyle bir yontem varmis ama emziren kadin takamazmis onu

hımmm duymmamıştım iğne hap spiral vb onları biliyorum anca ama zaten spiral hariç diğerleri emzirirken olmuyo galiba:((
hımmm bizm dikişler kasık göbek arasında tabi:S
peki tatlım bi şikayetin oldumu mesela ablamda ilk hafta kanama yaptı ve 3 ayda adet düzensizliği

hımmm duymmamıştım iğne hap spiral vb onları biliyorum anca ama zaten spiral hariç diğerleri emzirirken olmuyo galiba:((
hımmm bizm dikişler kasık göbek arasında tabi:S
peki tatlım bi şikayetin oldumu mesela ablamda ilk hafta kanama yaptı ve 3 ayda adet düzensizliği

evet zaten hapda tam garanti deil dedi.
bana iki gun kanaman olur demisti ama hala kanama var. valla simdilik tek kanama var adet duzensizligi olurmu bilmem. ama takan herkeste adet duzensizligi olurmus.

Son düzenleme:
evet zaten hapda tam garanti deil dedi.
bana iki gun kanaman olur demisti ama hala kanama var. valla simdilik tek kanama var adet duzensizligi olurmu bilmem. ama takan herkeste adet duzensizligi olurmus.

aman neyse canım :)aşkının bi avuç meyvesi olur yoksa şimdilik sıkıntılı da olsa korunmanın yollarına bakmalıyız canım:)inşallah geçer sıkıntıların:26:

aman neyse canım :)aşkının bi avuç meyvesi olur yoksa şimdilik sıkıntılı da olsa korunmanın yollarına bakmalıyız canım:)inşallah geçer sıkıntıların:26:

saol cnm nie kanama devam edio anlamadim belki normaldir.

hazal hormonlu spıral mı taktırdın oyle yapmasaydın, gercı belkı emzırırken yapmıolardır onu bılemıcem :S

yok cnm hormonsuz galiba dr. normal spiral demisti. ilerde adet duzensizligi olursa cikartirim yaa adet duzenli gelmezse karnim siser filan hic cekemem gerci benim adetim cok feci agrili gelir ama gelsin vucut rahatlasin.

prop demirin saclari dogdugundan berimi yok kel duruyo benim oglumunda saclari dokuluyor keltos oldu oglum :1:

saol cnm nie kanama devam edio anlamadim belki normaldir.

yok cnm hormonsuz galiba dr. normal spiral demisti. ilerde adet duzensizligi olursa cikartirim yaa adet duzenli gelmezse karnim siser filan hic cekemem gerci benim adetim cok feci agrili gelir ama gelsin vucut rahatlasin.

canım ablamın adeti daha uzun sürüyodu ya da kanama bitip tekrar başlıyodu o da adeti ne zaman bitio ne zaman başlıo anlayamaıyodu,ama şu an düzene girdi,yani bi kaç ay sadece sorun olmuştu onda

Günaydın kızlarrrr,

ay deliricem mememden ayrılmıyooo.Dudak tiryakiliği mi ne anlamadım ya da doymuyor mudur sizce?
Fınfık ya sen dk gitmişsin mama veriyormuşsun???bebek doymadığı için mi sence emmiyodu memeyi emzik verdin mi hiç?ben bugün emzik verdim şimdi ememrek uyuyoo:(((ama ya aç o nedenle yapıyosa diyorum mememi niye bırakmıyooo?bende mi doktora gitsem daha 19 günlük olduk?dk mama konusunda sana neler söyledi?:84:

Back
X