prop demirin saclari dogdugundan berimi yok kel duruyo benim oglumunda saclari dokuluyor keltos oldu oglum![]()
demır hep keldı sadece arkada saçı var ustler açık:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prop demirin saclari dogdugundan berimi yok kel duruyo benim oglumunda saclari dokuluyor keltos oldu oglum![]()
Günaydın kızlarrrr,
ay deliricem mememden ayrılmıyooo.Dudak tiryakiliği mi ne anlamadım ya da doymuyor mudur sizce?
Fınfık ya sen dk gitmişsin mama veriyormuşsun???bebek doymadığı için mi sence emmiyodu memeyi emzik verdin mi hiç?ben bugün emzik verdim şimdi ememrek uyuyoo((ama ya aç o nedenle yapıyosa diyorum mememi niye bırakmıyooo?bende mi doktora gitsem daha 19 günlük olduk?dk mama konusunda sana neler söyledi?:84:
canım ablamın adeti daha uzun sürüyodu ya da kanama bitip tekrar başlıyodu o da adeti ne zaman bitio ne zaman başlıo anlayamaıyodu,ama şu an düzene girdi,yani bi kaç ay sadece sorun olmuştu onda
demır hep keldı sadece arkada saçı var ustler açık:)
selam kızlar
ne var ne yok?
kuzum uyuyor şimdi girdim de artık bakamaz oldum kk.ya
bizim gazımız devam ama sancı azaldı ki pek ağlamıyor artık ama ilginç şekilde gündüz bezini kirletmiyor sadece çiş var, akşam yatana kadar 2-3 kez dolduruyor :S anlamadık birşey...
yarın kırkımız çıkıyor ama sarılık hala geçmedi yavrumun gözlerinin akını beyaz beyaz görmek istiyorum artıkkkkkk!!!!
emzirme konusunda da cebelleşiyoruz. ağzını kocaman açıyor ama meme ucuna değdiği an koala gibi yapışıyor dolayısıyla sadece ucunu emiyor ve bi dünya hava yutuyor. yani gaz olayı kısırdöngü...
aman diyim ucunu verme hem yara olur hemde doğru emmediği için süt az gelir doymaz hemde süt üretimin azalır canım
slmmm kızlarrr ne var ne yokk:))az önce oğlumun çişli bezini değiştiriyim dedim bezi açtım kaka yoktu siliyodom poposunu işedi onu fılkırtmadan sağa sola üstüne bişey kapatıyım derken mıştı hemde arka arkaya 3 kere eşortmanım pok içinde kaldı eşek sıpası açmamı bekliyomuşş![]()
ben niea kullanıyorum ama bizde de oldufair benim kızında yüzünde saç diplerinde boynunda falan oldu o kızarıklar birde sivilce gibi oldu dr bu konuya acayip taktı hergün yıkanacak jahnson ürünlerini kullanıyordum nivea ya geçirdi ayrıca birde banyo yağı verdi
lindencim mutlaka almalı belkide sen eksik birşey yapıyorsundur doktoruna sorsan
sütü verimli içemediğinden sarılıgı devam edıyordur acaba elinle ucun etrafını da agzıa vermeyı denesenselam kızlar
ne var ne yok?
bizim gazımız devam ama sancı azaldı ki pek ağlamıyor artık ama ilginç şekilde gündüz bezini kirletmiyor sadece çiş var, akşam yatana kadar 2-3 kez dolduruyor :S anlamadık birşey...
yarın kırkımız çıkıyor ama sarılık hala geçmedi yavrumun gözlerinin akını beyaz beyaz görmek istiyorum artıkkkkkk!!!!
emzirme konusunda da cebelleşiyoruz. ağzını kocaman açıyor ama meme ucuna değdiği an koala gibi yapışıyor dolayısıyla sadece ucunu emiyor ve bi dünya hava yutuyor. yani gaz olayı kısırdöngü...
ah sezencim bizde de yeni moda bu altini açar açmaz gözüme baka baka yapio kakasini bi de dudağini büzüyo yapaken al sana der gibi.geçen suratima osurdu resmen![]()
parıs seferıne baslayan varmı merak ettım dun bır dergıde eskı formunu bulmak 2 seneyı bulaılır yazıyordu.![]()
ben niea kullanıyorum ama bizde de oldu
lindencim mutlaka almalı belkide sen eksik birşey yapıyorsundur doktoruna sorsan
sütü verimli içemediğinden sarılıgı devam edıyordur acaba elinle ucun etrafını da agzıa vermeyı denesen
selam kızlar
ne var ne yok?
parıs seferıne baslayan varmı merak ettım dun bır dergıde eskı formunu bulmak 2 seneyı bulaılır yazıyordu.![]()