2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlarrrr,

ay deliricem mememden ayrılmıyooo.Dudak tiryakiliği mi ne anlamadım ya da doymuyor mudur sizce?
Fınfık ya sen dk gitmişsin mama veriyormuşsun???bebek doymadığı için mi sence emmiyodu memeyi emzik verdin mi hiç?ben bugün emzik verdim şimdi ememrek uyuyoo:(((ama ya aç o nedenle yapıyosa diyorum mememi niye bırakmıyooo?bende mi doktora gitsem daha 19 günlük olduk?dk mama konusunda sana neler söyledi?:84:

canım benim bir ara sütüm azdı dr tavsiesi ile mama takviyesine başlamıştık sonra sütüm çoğaldı ama benim kızım memede uyuyor 10 dk emip ve kısır döngü oldu bizde emiyor uyuyor yatırıyorum 10 dk sonra uyanıp tekrar emiyor bende hem ben rahatlıyayım hem kızımda rahat uyusun diye günde 3 defa 100 cc veriyorum doktorda onayladı öyle yani

canım ablamın adeti daha uzun sürüyodu ya da kanama bitip tekrar başlıyodu o da adeti ne zaman bitio ne zaman başlıo anlayamaıyodu,ama şu an düzene girdi,yani bi kaç ay sadece sorun olmuştu onda

ilk 3 ay oluosa sorun deil cnm umarim bende sorun olmaz.

demır hep keldı sadece arkada saçı var ustler açık:)

hehehe esim ve kardeslerinin saci 20 yasdan sonra dokuluyor irsi yani oglumda ole olmaz insallah ya esimin kardesi bu uaz istanbulda sac ektirdi garibim kelligi pek sevmiyor gerci hangi erkek sever oda ayri bir konu tabi. :1:

selam kızlar
ne var ne yok?
kuzum uyuyor şimdi girdim de artık bakamaz oldum kk.ya
bizim gazımız devam ama sancı azaldı ki pek ağlamıyor artık ama ilginç şekilde gündüz bezini kirletmiyor sadece çiş var, akşam yatana kadar 2-3 kez dolduruyor :S anlamadık birşey...
yarın kırkımız çıkıyor ama sarılık hala geçmedi yavrumun gözlerinin akını beyaz beyaz görmek istiyorum artıkkkkkk!!!!
emzirme konusunda da cebelleşiyoruz. ağzını kocaman açıyor ama meme ucuna değdiği an koala gibi yapışıyor dolayısıyla sadece ucunu emiyor ve bi dünya hava yutuyor. yani gaz olayı kısırdöngü...

selam kızlar
ne var ne yok?
bizim gazımız devam ama sancı azaldı ki pek ağlamıyor artık ama ilginç şekilde gündüz bezini kirletmiyor sadece çiş var, akşam yatana kadar 2-3 kez dolduruyor :S anlamadık birşey...
yarın kırkımız çıkıyor ama sarılık hala geçmedi yavrumun gözlerinin akını beyaz beyaz görmek istiyorum artıkkkkkk!!!!
emzirme konusunda da cebelleşiyoruz. ağzını kocaman açıyor ama meme ucuna değdiği an koala gibi yapışıyor dolayısıyla sadece ucunu emiyor ve bi dünya hava yutuyor. yani gaz olayı kısırdöngü...

aman diyim ucunu verme hem yara olur hemde doğru emmediği için süt az gelir doymaz hemde süt üretimin azalır canım

selam kizlar..

asocum ameliyat olacakmiş geçmiş olsun şimdiden.
bende gidicem ilk firsatta genel cerraha büyük işkenceymiş hemoroid.

2 gündür zinco damla kullanmaya başladik inat etmeye gerek yok dedim kendi kendime
sabah akşam veriorum sadece umarim ii geliodur.gerçi uyumadi pek dün gece gözünü bi açtimi bi daha kapamasi çok zor oluyo.

kizarikliklar da geçmedi hala boynunda yanaklarinda saçlarinin içinde..annemde doktorla hemfikir olur ööle bebeklerde dedi ama elimde diil endişeleniorum.pıtır pıtır yanaklari :26:

kuaföre gidicem bugün firsat bulursam içimde koca bi orman var.

aman diyim ucunu verme hem yara olur hemde doğru emmediği için süt az gelir doymaz hemde süt üretimin azalır canım

ben de takmış durumdayım canım bu duruma ama defalarca deniyorum krengi kısmı da alsın diye ama keçi kapatıyor hemen ağzını. çok uğraşınca ben o da basıyor çığlığı. tam oldu dediğim zamanda da kafayı sallaya sallaya çekiyor kendini memeden ucunu emiyor yine. yani sinirlerim zıplamış durumda...
biberonun bile ucunu emiyor sadece almıyor gerisini kilitliyor ağzını

slmmm kızlarrr ne var ne yokk:))az önce oğlumun çişli bezini değiştiriyim dedim bezi açtım kaka yoktu siliyodom poposunu işedi onu fılkırtmadan sağa sola üstüne bişey kapatıyım derken mıştı hemde arka arkaya 3 kere eşortmanım pok içinde kaldı eşek sıpası açmamı bekliyomuşş:36:

slmmm kızlarrr ne var ne yokk:))az önce oğlumun çişli bezini değiştiriyim dedim bezi açtım kaka yoktu siliyodom poposunu işedi onu fılkırtmadan sağa sola üstüne bişey kapatıyım derken mıştı hemde arka arkaya 3 kere eşortmanım pok içinde kaldı eşek sıpası açmamı bekliyomuşş:36:

ah sezencim bizde de yeni moda bu altini açar açmaz gözüme baka baka yapio kakasini bi de dudağini büzüyo yapaken al sana der gibi.geçen suratima osurdu resmen :27:

fair benim kızında yüzünde saç diplerinde boynunda falan oldu o kızarıklar birde sivilce gibi oldu dr bu konuya acayip taktı hergün yıkanacak jahnson ürünlerini kullanıyordum nivea ya geçirdi ayrıca birde banyo yağı verdi

lindencim mutlaka almalı belkide sen eksik birşey yapıyorsundur doktoruna sorsan

fair benim kızında yüzünde saç diplerinde boynunda falan oldu o kızarıklar birde sivilce gibi oldu dr bu konuya acayip taktı hergün yıkanacak jahnson ürünlerini kullanıyordum nivea ya geçirdi ayrıca birde banyo yağı verdi

lindencim mutlaka almalı belkide sen eksik birşey yapıyorsundur doktoruna sorsan
ben niea kullanıyorum ama bizde de oldu

selam kızlar
ne var ne yok?
sütü verimli içemediğinden sarılıgı devam edıyordur acaba elinle ucun etrafını da agzıa vermeyı denesen

parıs seferıne baslayan varmı merak ettım dun bır dergıde eskı formunu bulmak 2 seneyı bulaılır yazıyordu.:53:

ah sezencim bizde de yeni moda bu altini açar açmaz gözüme baka baka yapio kakasini bi de dudağini büzüyo yapaken al sana der gibi.geçen suratima osurdu resmen :27:

aynen yaparkende surat ifadesi oh olsun der gibi kızıyorum bu seferde suratıma gülüyo dalga geçiyo bunlar bizimle:37:

sütü verimli içemediğinden sarılıgı devam edıyordur acaba elinle ucun etrafını da agzıa vermeyı denesen

ya kızlar içim içimi yiyor zaten :(
fınfık, dr problemi yaşıyoruz zaten, h.sonu ist.a götürecektik kar yüzünden kaldı burdakiler kaka yapıyorsa kilo alıyorsa sorun yok diyor canım yaa.
bafocum ben de bu yüzden taktım zaten. erken doğanlarda 1-2 ay sürebilir demişti dr. yukarda da yazdığım gibi kaka-kilo olayı tamamsa sorun yok diyor ama benim içime sinmiyor. elimle de tıkıştırmaya çalışıyorum ama kafayı geriye atıp çıkarıyor meme ucu dışında kalan kısmı. ağzında pamukçuk da yok ama hepsini almıyor işte. ne yapacağımı şaşırdım. eşimle annem de bırak nasıl isterse öyle içsin diyor, bak sarılık da 1-2 ay sürer dedi dr. diyorlar. yani bu kouda savaş veren bir tek ben varım. küçük şeylere takıyormuşum kafayı diye bir de paylanıyorum :50:

selam kızlar
ne var ne yok?

canım benim kızımda öyleydi memei alınca yüzünü buruşturu ağlayarak çekilirdi 2 gündür alıyor dakikalarca emiyor fakat doymuyor üzerine birde biberonla veriyorum o zaman doyuyor sende çok fazla takma memeyi unutmaması için her gün ver zamanla alıyor merak etme sarılığıda geçer inşallah ben her acıktığında önce mememi sonra biberonu veriyorum yoksa doymuyor

birde sarılık olduğunda bak her iki saatte bir uyandırıp sütümü biberonla vermiştim sarılığı geçene kadar öyle besle çünkü biberonla daha çok içiyor şükür benimki 3_4 günde atlattı

parıs seferıne baslayan varmı merak ettım dun bır dergıde eskı formunu bulmak 2 seneyı bulaılır yazıyordu.:53:

bize 30 haftalık hamileydim yasaklanmıştı geçen gece eşim durmadı artık gittik :( sordum eskisi gibimiydi diye ama yok değildi zamanla düzelir diyede teselli etti :((( 2 sene çok uzun ya bir daha yok 6 hafta geçsin dedim bakalım ne olacak

Back
X