Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar kızlar
canım geçmiş olsun,sıcak tut bebişi,bu havada hemen hasta oluyolar.Geçer inşallah biran önce
uufff sorma ya,şimdiden düşünüyorum nasıl ayrılıcam kızımdan diye,hiç istemiyorum başlamayı.Neden sanki Türkiyedede 1 sene falan değil annelik izni,büyük yanlış hemde çook büyük
sezen aynı şeyi yaşamışız bugün.Altını değiştiriyoduk foş foş fışkırttı her yere kakişleri
annemin üzeri ve halı kaka içinde kaldı,ben gülmekten tutamadım bile poposunu falan :)tam sıpa bunlar ya
maşallah diyeyim asenam,allahım bende görsem şakır şakır aktığını sütlerin.Sürekli emziriyorum ama hala çoğalmadı süt
Senin bebişin küçük henüz,tabi çok fazla içemez süt.Zamanla koca boğaz olacak bizimkiler gibi
yok artık amma sallamış,valla eğer öyle bişey varsa yolarım herkesibebek doğduğu andan itibaren annesini ve sütünün kokusunu tanırmış
kız aferin sana valla,çok takdir ettim seni.Hep yalnız baktın bebeğine,ben hala annemsiz yapabilirmiyim diye düşünüyorum:44:
annen ile kusmusun asenammm sasirdim aramamaina eger kus deilseniz![]()
bafo sex hayatımızın eskıe donmesı mı ıkı sene surcekmıs ??
krdln sen normal dogum mu yaptın yoksa sezo oldugu halde mı 40 gun dolmadan gıttınız parıse??
bu aralar bu konuylA cok ılgılıyım de![]()
bu arada ben artık demırın nıye agladıgını anlıyorum gazı mı var ac mı sevgı mı ıstıyo uykusu mu var.. babası da sasırıo. sız anlamıo musunuz
benim etrafimdakilerde anne sutune takmislar. versen iyi olur mama verme surekli emzir sutun olur diyorlar bilmisler bende dedim ben bilerekmi vermiyorum olsa vercem oglum her gun buyuyo ve daha cok emio ve sutum yetmiyo herkes bir deilki bazilarinda oluyor bende yok iste yok. bide eltim diyorki ben 3 ay hic mama vermeden emzirdim dedim bende olsa bende veririm cocugu acmi birakayim yaa illa bisi bulup yapistircaklar kendieri ii bakio biz bakamioz demeye getiriyorlar. cokta tin yanii istediklerini desinler![]()
![]()
ayy finfikimmm
nerelerdesin şekerim senn hııı
ay hazalcim onlara nekadar desende malesef anlamazlar
sanki emzirmiyonda gelmio sütün alla allaa
bosverin takmayın kafanıza hee hee diyin
başka çare yok çünkü:82:
krdln canın yanmadı mı :S kırkın bıle cıkmadan
sema korkuttun benı benım doktr yılbasından once gıtmeyın dedı de ne gerek var o kdr beklememıze dıye dusunuyorum ben de
esincim hoşgeldin yavrum
atarax mı verdi eylüle doktor :S
2 yaş sendromundasınızdır bence siz şimdi