2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar..

Demir 1 aylık oldugundan berı kendı yatagında yatırıyodum ben, benım ıcın cok zorluk olouodu sureklı onun odasına gıt al salona gıt emzır odasına yatır gerı yatak odasına don seklınde ama yıne de dırendım kendı kendıne uyuması ıcın. neyse ıste bu sbh ıflas ettı yorgun bedenım beım oglum zaten kucakcı kendıme salona yastıklardan rahat bır pozısyon ayarladım, yatırdım koynuma orttum ustumuzu 2 saat oyle uyuduk :)) umarım bugune kadarkı butun cabalarım bosa gıtmez ben uyandıgımda bu sıpa hala uyuyodu uzerımde cunku bı de alısırmıs oyle ustumde uyumaya .ıçarım yani :52:

İlginç, demek herkeste farklı etki ediyo, ben alamancı olduğum için kuzumun hoşuna gitti demek...
haha bence de alamancısın diyedir canım :51:

ben indirdim şimdi bir tane mp3 ünü. kalp sesi ve kan akışı sesi var. kucağımda tepiniyodu birden sustu ve uyudu gözlerime inanamadım :53: kapattım uyandı, tekrar açtım daldı şimdi uyuyo hayret ettim valla..

feysbuk kasım annelerine koydum linkleri kızlar indirmek isterseniz..

Son düzenleme:
prop ben doğduğundan beri yatağında yatırıyorum demiştim ya ama ben avantajlıyım odaya aldığım çekyat hep açık. senin gibi olsam ben de yatağında yatıramazdım heralde. zırt pırt odadan odaya geçmek hakat çok yorar insanı gece gece :S

yer yatağı falan yap olmazsa demirin odasına kendine :D

prop ben doğduğundan beri yatağında yatırıyorum demiştim ya ama ben avantajlıyım odaya aldığım çekyat hep açık. senin gibi olsam ben de yatağında yatıramazdım heralde. zırt pırt odadan odaya geçmek hakat çok yorar insanı gece gece :S

yer yatağı falan yap olmazsa demirin odasına kendine :D

heeee oldu :) yok duzenımız oturuodu alısıodu yatagına ıyıden ıyıye ben gıder gelırım dert degıl de orda uyumazsa bgn dıye korktum :)

muzık aclmıo bu arada, msj atsana bana bı adresı

muzık aclmıo bu arada, msj atsana bana bı adresı

feysbuktan mesaj attım canım. aslında kasım analarına da koyim linki belki indirmek isteyen olur.. ama her bebek iplemiyomuş, toprak baya ipledi o ayrı mışıl mışıl uyuyo :nazar:

feysbuktan mesaj attım canım. aslında kasım analarına da koyim linki belki indirmek isteyen olur.. ama her bebek iplemiyomuş, toprak baya ipledi o ayrı mışıl mışıl uyuyo :nazar:

demır ın dun cok gazı vardı bayag da cıkaramadı ıkındı durdu zırıl zırıldı butun gun, aspırator susturdu ve uyuttu :)

Nalan gunaydın bu arada. gecekı konusmalarınızı okudum da nedne sadece ayva kompostosu ıcıosun cağnım ben elma-tarcın kaynatıyorum o sıcak da cok lezzetlı oluo hatta, armut kompostosu da yaptım tadı ıgrenc ama vıtamınını alalım dıye. bazen d elma ayva karanfıl kaynatıyorum. kuru kayısı ve kuru erık hoşafı da yapıorum. kendını ayvayla sınırlama guzelım

Son düzenleme:
bizde de elektrik süpürgesi, blendar, saç kurutma makinası işe yarıyor.:86:

ben 5 dkdan fazla katlanamıyorum ama butuuuuun bu seslere :S migrenım azıyo.. dun zate demır o kdr cok agladı kı başım şişti iki tane agrı kesıcı almak zorunda kaldım :(( guyya dogurunca mıgren ve regl agrıları gececektı, galıba normal dogurmaadıgım ıcın gecmıcek hıcbrıı

bu arada c.tesi duygu ya da dedim sab verdiğimi bozuldu biraz sonra işe yarayıp yaramadığını sordu ama devam et yada kullanma demedi

sab bızde de işe yaradı o rası kesin, sureklı kıvranıodu yavrum artık gunde ıkı uc kere yarım saat fln kıvranıo ıkınıo aglıo zırlıo cıkartıo gazlarını. dun ama bı huysuzlugu vardı kakasını yapamadı bı turlu bır suru gaz cıkarttı ama kaka yapamadı agladı durdu o yuzden hatta aglayarak uyudu sızdı daha dogrusu sonra sıçarak uyandı :))

kocam bana kızıo duyguya sormadan verdım dıye hatta soyleeyı bıle dusunmuorum kocam ben soylıcem dıyo delı mıdır nedır. ya zaten 3. ayda geccekmıs gaz problemı bebek hareket ettıkce sımdı bıle bazen yerıne yatırırken alırken fln bacaklar oynayınca zart zurt cıkıo zaten 7 haftalık olduk sayılır surda kullancagım en fazla 3 hafta daha yanı :) işallah, amin...

sab bızde de işe yaradı o rası kesin, sureklı kıvranıodu yavrum artık gunde ıkı uc kere yarım saat fln kıvranıo ıkınıo aglıo zırlıo cıkartıo gazlarını. dun ama bı huysuzlugu vardı kakasını yapamadı bı turlu bır suru gaz cıkarttı ama kaka yapamadı agladı durdu o yuzden hatta aglayarak uyudu sızdı daha dogrusu sonra sıçarak uyandı :))

kocam bana kızıo duyguya sormadan verdım dıye hatta soyleeyı bıle dusunmuorum kocam ben soylıcem dıyo delı mıdır nedır. ya zaten 3. ayda geccekmıs gaz problemı bebek hareket ettıkce sımdı bıle bazen yerıne yatırırken alırken fln bacaklar oynayınca zart zurt cıkıo zaten 7 haftalık olduk sayılır surda kullancagım en fazla 3 hafta daha yanı :) işallah, amin...

hahaha benimkide öyle tehdit etti beni hep zaten gidincede kendi söyledi ama napim gece çayı belli bir süreden sonra işe yaramadı

Bu arada duru iki gündür uykusu gelince ellerini ağzına sokuyor emerek uyumak istiyor normalde almıyor emziği ama uyumak üzereyken cok cok emiyor valla ne :9:
Her geçen gün huyları değişiyor bu veletlerin ya

bızımkı emzıgı ne zmn tutuyor ben hıc anlamıorum keyfı yerınde olcak karnı tok olcak ne cok uykusu olcak ne ayık olcak fln valla keyfıne kalmıs emzık tutması.. ve evet cok degısıolar cabuk degısıolar..

bijo ındırdım sarkıları bakalım demrı beyın hosuna gıtcek mı, tenks cağnım

bızımkı emzıgı ne zmn tutuyor ben hıc anlamıorum keyfı yerınde olcak karnı tok olcak ne cok uykusu olcak ne ayık olcak fln valla keyfıne kalmıs emzık tutması.. ve evet cok degısıolar cabuk degısıolar..

tabiki karnı tok olacak açken verince o emziği emerken bir yandan kaşlarını çatıor bi yandanda garip sesler çıkarıyor sinirli sinirli küfür ediyordur kesin :))) sonrada atıp feryat figan bağırıor:))

ohh iyi yapıyon canım en iyisii var demek..
bende eylülde hep kendim baktım herkes olmadan önce gelirim yaparım ederim dedi ama bebek oluncca kimseler yoktu yanımda
büyütmedinmi büyüttüm şimdi ikincisini büyütüyorum..

zaten en güzeli bebişini kedin büyütmek evetzor oluo ama alışıyosun zaten rutine
dimi kız hazal:32:

hazalcim haklisin valla her kafadan bir ses cikiyor herkesde herseyi biliyor banada birisi birsey dedigi zaman tamam olur diyorum ama gene kendi aklima yatani yapiyorum:93:

herkes anasinin karninda ogrenmis herseyi laf olsun diye konusuyorlar en iyisi kendin bakmak tebiki ben bir misafirlige gidiom ve 2 3 laflari sinir edio beni bide 24 saat yanimda olsalar bogazlarim hepsini.
demekki tek tuhaf varliklar sadece bende deil herkeste varmis :37:

gunaydin kizlar

ne cabuk kız rapid üyeliğin mi var :)
inş işine yarar yaa toprak hala uyuyo valla.
bi de sesi çok kısık olmasın..

biz de emzik almıyoruz, aventi denesem mi diyorum yoksa almasın daha iyi mi bilemedim..

ya sab ı damlatırken kafasını sağa sola çevirdi gözünün kenarına geldi şimdide kızarmış gözü ve göz kapağı ne yapsam ki :(((

Back
X