Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım serum fizyolojik damlat sonra da burun apiratörüyle çeksene daha kolay olur.ya da banyodan sonra yap iyice yumuşuyor:)
nalancım sen almıştın buhar makinesi deilmi? ne marka aldın memnunmusun?
Kocam ameliyattan sonra işe gitti.akşama gelir sandım gelmedi.Ben gelme gerek yok dedim gerçi ama olsun insan yine de gelirdi.Acayip kırıldım annem yanımda olmasa çok ağlardım çok üzüldüm çünkü.Yarın da doğumgünü.ben doğumgününde yanında olayım diye neler yaptım halbuki.Keşke yine de uğrasaydı eskiden olsa dakkada bir arar ve gelirdi.Doğumdan sonra ankaraya gitmiştim ya 1 hafta o sırada o da bursaya gitti annesine.o zamandan beri çok değişik.belki bana öyle geliyordur ama adam değişti.ya da babalık bunalımında anlamadım gitti.erkek milleti işte.
ay canım yaşla ne ilgisi var.Kıyamadığındandır öyle deme.buhar makinası al ben kraftınkini almıştım.daha kullanmadım çünkü evin nemi yüzde 45.henüz kuruluk olmadıteşekkür ederim asocum galiba bugün çok kuru evki bu kadar tıkandı burnumuz...canım ben daha kızımı yıkayamıyordum bile annem yaptırıyordu banyosunu((dün ilk defa yıkamaya başladım
( annem kadar beceremesemde ilk denemem güzeldi...bu arada yaşımda 30:)))
Kocam ameliyattan sonra işe gitti.akşama gelir sandım gelmedi.Ben gelme gerek yok dedim gerçi ama olsun insan yine de gelirdi.Acayip kırıldım annem yanımda olmasa çok ağlardım çok üzüldüm çünkü.Yarın da doğumgünü.ben doğumgününde yanında olayım diye neler yaptım halbuki.Keşke yine de uğrasaydı eskiden olsa dakkada bir arar ve gelirdi.Doğumdan sonra ankaraya gitmiştim ya 1 hafta o sırada o da bursaya gitti annesine.o zamandan beri çok değişik.belki bana öyle geliyordur ama adam değişti.ya da babalık bunalımında anlamadım gitti.erkek milleti işte.
Nalancım o nasıl sofra öyle.deli gibi açım şuan.çok iğrenç acıbademin yemekleir yiyemedim doğru düzgün zaten iştahım da yoktu ama sanırım açılmaya başladı gözümde dönüyo yemekler:) elleirne sağlık hayatım
demir uyudu herhalde, prop da kaçtı uyumak için...
Allah yardımcısı olsun valla, o kadar genç ki onun yaşıtları daha barlarda eller havaya yapıyo, ki bende öleydim, o çocuk bakıyo, valla böle genç anne olanları çok takdir ediyorum, benim o yaşta aklımdan bile geçmezdi evlenip anne olmak, asoşlapropa
maşallah
diyorum, canlarım benim...
![]()