2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla allah razi olsun derim yazarmisin özelden tlf nu nu bana sen titiz insansin kesin süperdir :)

yok kız bunların hangisi süper ki bu olsun, ama bana 2 sene boyunca geldi ben kafasına vura vura yaptırdım artık benim evin nasıl temizlenceğini öğrendi, ben bişi demiyom o kendi kendine halledio her şeyi, konuşması bi tuhaf bazen ne dediğini annamıyom he he diom, sende öle yap annamazsan, kafasına vurarak yaptır cnm, idare edersin şimdilik daha iyisini bulunca şutlarsın, şimdilik işini görsün yeter ki...

hehe dudak tiryakiisdir:D
benim oğlan içmesini beceremiyo ya:Sçok dengesiz emio bi yüklenio curk curk sonra çıkarıo ağzından sadece ucunu ağzında tutyo:Ssonra tekrar çıkarıyo,bazen boğulcak gibi emio bazen aç olmasına rağmen isteksiz gibi:S offf of

kocam yarın çalışıyormuş kuaför hayallerim yalan oldu çok sinirlerim bozuldu bu velette ağlayıp duruyor off allahım sabır :5:

lazanya hayali yatti şimdilik beşameli yaparken yirtti kend,ni.
3 gündür açmiş gibi emio şimdi
altüst oldum

yok kız bunların hangisi süper ki bu olsun, ama bana 2 sene boyunca geldi ben kafasına vura vura yaptırdım artık benim evin nasıl temizlenceğini öğrendi, ben bişi demiyom o kendi kendine halledio her şeyi, konuşması bi tuhaf bazen ne dediğini annamıyom he he diom, sende öle yap annamazsan, kafasına vurarak yaptır cnm, idare edersin şimdilik daha iyisini bulunca şutlarsın, şimdilik işini görsün yeter ki...

saol canım hafta içi çağirayim yoksa siyircam kafayi

slm kızlar...
daha yenı oturabildim.. delirecem ya..

kızım bır kustu koltuk yastık kalmadı... bır de koltuklar beyaz olunca sarı sarı leke kalacak gıbı.. üç kez sildim hala çıkmadı... offff yaa

galıba hasta oluyor.. burnu akmaya da başladı.. hiç dışarı çıkmadı ama nasıl hasta oldu anlmadım ya...

bunalıma girdim resmen.. dişarı çıkmak istıyorum artık.. yarın alıp bebegı gidecegım alışverişe .. iyi gelır galıba..

ay kızlar herkes bualmış galiba bir ben böyleyim zannediyordum
evi geçtim kendime yapabildiğim hiç birsey yok çok paspal hissediyorum gece babası alınca hızlı bir banyodan başka lüksüm yok :(

yarın ist.a dr.a götüreceğiz inşallah hava düzgün olur. öğrenelim bakalım neden inatla göğüs ucu emiyor, sarılık neden hala geçmedi, neden kucakta uyuyor da yatağğına yatırınca uyanıyor, neden pompayla sağamıyorum.... dr benim sorularıma cvp vermelkten kızıma bakamaz artık :)

biberonla besleyen anneler,
biberon tam olarak ne kadar ağzına giriyor yani emziğin şu genişleyen kısmı da ağzına giriyor mu?? bizimki meme ucunu aldığı gibi biberonun da ucunu emiyor
bakıyorum da acaba ağzı o kadar mı açılıyor ki??

Selam tatlım, biraz geç oldu ama anca napim benim maymunum iş başındaydı yine...;)))

He işe sıçsın, temizlikçi de bugünbeni kızdırmak için öle diyo, yakında her yere işicek sıçcak dio, olsun sıçsın sen temizlicen nasılsa dedim, o da doğru ya aman böle ii böle kalsın o zaman dio bu seferde...;)))

bizim komşuda getirdi dün akşam afiyetle yedik eşimle hiç gaz yapmadı valla, bu akşamda ben yapıcam aşure, tabakları boş yollayamam hem banada bahane oldu ne güzel, Allahtan hamileyken malzemeleri haşlayıp buzluğa atmıştım...Kız anaları mutlaka yapmalıymış aşureyi öle derdi babamın teyzesi nedense..

Eşimin safra kesesi ameliyatını da reşit bey yapmıştı acıbadem hastanesinde, ben onu hep görüyorum academicte, marmara ünv. hastanesinin dr.u ya o da, benim dr. la tanışlar...

benim gibi yap temizlikçi tut temizlet, rahat et...
aaa çok iyi bir doktor dimi nalan.biz çok sevdik çok da başarılı bir doktor.
ulan bu tavşan kostümü hangi marka hepinizde varmış bizde yok :S
ben almadım valla görümce almıştı 1 kere giydirdim sadece :1:

ben de valiz hazırlıyorum koca valizi asya ela nın eşyaları doldurdu ben zaten kendime fazla kıyafet almıcam.kendimi alışverişe saklıyorum:D

aso yine ankaraya mı yolculuk?

benim cimcime tükürük çıkarmaya başladı baloncuklu baloncuklu... yeni huyu.. niye olur acaba normalmidir

aso yine ankaraya mı yolculuk?

benim cimcime tükürük çıkarmaya başladı baloncuklu baloncuklu... yeni huyu.. niye olur acaba normalmidir

normal cunku farkındaysan sesler cıkartmaya basladılar henuz dıllerını kullanmadan cıkartıolar o seslerı, ıse dıl de dahıl oldu mu zorlanıolar mukayet olmakta tukuruk cıkıo o yuzden

Back
X