Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
acele cevap
hiç kanguru kullanan oldumu veya kaçıncı aydan itibaren kullanılıyormuş bilen varmı esin sen bilirsin bi deyiver
yarın kocamı kna edebilirsem avm ye gidicez eğer hemen kullanabiliyorsam alıcam kanguru ama daha varsa sonra alırım
ates olma ihtimali yüksek olmuyomuş öle dedi doktorateş olmadımı şanslısın vallaa
maşallahohh aman maşallah canim bünyesi kuvvetli
o huysuzlukta olsun canım okadar
slm hanımlar nasılsınız.gelenden gidenden fırsat bulup yazamıyorum birtürlü.sürekli site açık ama.bizim kırkımız çıkmak üzere.acaba kırkı çıkan anneler neler yaptı kendileri ve yavruları için.
herkese iyi akşamlar
saatlerdir topikteyim bilgisayar açık ama anca vakit buldum yazmaya
Kızlar dün gece çok salakça bir hata yaptım.Gece 2de Alya uyandı emzirmek için yatağıma aldım,yatarak emziriyodum.Uyuyakalmışımbaya rüyalar göre göre uyuyodum,sonra Alyanın kıpırtı ve mırıldanmalarıyla uyandım,kendime öyle kızdımki,ya bebek boğulsaydı,ya bi yerine bişey olsaydı
.Ne büyük hata yaptım,bi daha yatarak emzirmem
Allah korusun
kanguru 3 aydan itibaren kulanılıyomuş
12 kiloya kadar bide
ates olma ihtimali yüksek olmuyomuş öle dedi doktor
atesi olan bebek oldu mu ki :s
maşallah![]()
huysuzluğu da korkutuyo beni hiç uyumadı ki :s
ne gibi?
mevlüt felan mı
slm hanımlar nasılsınız.gelenden gidenden fırsat bulup yazamıyorum birtürlü.sürekli site açık ama.bizim kırkımız çıkmak üzere.acaba kırkı çıkan anneler neler yaptı kendileri ve yavruları için.
herkese iyi akşamlar
Kızlar dün gece çok salakça bir hata yaptım.Gece 2de Alya uyandı emzirmek için yatağıma aldım,yatarak emziriyodum.Uyuyakalmışımbaya rüyalar göre göre uyuyodum,sonra Alyanın kıpırtı ve mırıldanmalarıyla uyandım,kendime öyle kızdımki,ya bebek boğulsaydı,ya bi yerine bişey olsaydı
Allah korusun
kanguru 3 aydan itibaren kulanılıyomuş
12 kiloya kadar bide
ates olma ihtimali yüksek olmuyomuş öle dedi doktor
atesi olan bebek oldu mu ki :s
maşallah![]()
huysuzluğu da korkutuyo beni hiç uyumadı ki :s
ne gibi?
mevlüt felan mı
herkese iyi akşamlar
Allah korusun
sen yaptırdınmı aşının yan etkiler oldumu eylülde erenin zamanında yoktu bu aşıı o yüzden tedirginim birazz
canımben hep yatarak emziriyorum ama o uyunca çıkarıyorum mememi..
hep bu şekilde yani zaten benle yatıyor yerinde mümkün degil uyumaz alişti bana
ben nezaman kalkarsam oda ozaman uyanıyor
ama dikkatli olmak lazim elbetttee allah korusun
aynen bnde de doğumdan sonra hala çok az leke şeklinde devam etti halada var leke ama tam bir regl olmadığı için merak ettim canım dr sorsam iyi olur belkide önümüzdeki ay olurum tşkvalla canım zaten dogumdan sonra azar azar oluyosun ya o olmadimi sende
bende daha yeni bitti.
bidahaki ay olurum heralde
herkese iyi akşamlar
Allah korusun
valla ne yalan sölim ben hiç arastırmadan dr a güvenerek ne derse yaptırıyorum :s doğru mu bilmem amaben çarşamba yaptırıcam bilmiyorum olucakmı ama ekim annelerinde okudum kimilerinde olmuş hatta gitmeden ilaç vermişler ağrı kesici
teşekkürler canım şimdi baktım biraz doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş ama uzmanlar 2 aydan itibaren diye öneriyor
selam kızlar
acele cevap
hiç kanguru kullanan oldumu veya kaçıncı aydan itibaren kullanılıyormuş bilen varmı esin sen bilirsin bi deyiver
yarın kocamı kna edebilirsem avm ye gidicez eğer hemen kullanabiliyorsam alıcam kanguru ama daha varsa sonra alırım
biberonla süt verdiğinizde kaç cc veriosunuz??
bende yalnizca anne sütü veriorum ama annem kir artik inadini mama da ver aç bu çocuk dio.
dr sütün yeterli dio aklim çok karişik.
eşimde arada mama verelim dio..
yavrum nerden varıor annen doymadığı kanısına bende verdim mama ilk zamanlarda ama bebek emdikçe süt çoğaldığından artık vermiorum bu arada banada önüne gelen doymuyor mama ver dedikçe sütüm azalmıştı haberin olsun
başak ben hiçbirşey yapmadım hurafe olduğuna inandıımdan
semacım ben 2 aylık falndı kullanmaya başlamiştim canim
şimdide düşünmüyo degilim vallaa..ama çok sık degil 3.aydan sonra dahada çok kullanmaya başlamiştim uyumayan bi bebekti sürekli kucakta insan yoruluyo yaa
yatarak emzirmek çok daha rahat ve keyifli ama uyuyakalmadığın sürece. Ödüm patladı uyanınca,aklıma bi sürü şey geldi. Bundan sonra uyuklamamak için yöntemler geliştirmeliyim