2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hanımlar nasılsınız.gelenden gidenden fırsat bulup yazamıyorum birtürlü.sürekli site açık ama.bizim kırkımız çıkmak üzere.acaba kırkı çıkan anneler neler yaptı kendileri ve yavruları için.

selam kızlar :71:
acele cevap

hiç kanguru kullanan oldumu veya kaçıncı aydan itibaren kullanılıyormuş bilen varmı esin sen bilirsin bi deyiver

yarın kocamı kna edebilirsem avm ye gidicez eğer hemen kullanabiliyorsam alıcam kanguru ama daha varsa sonra alırım

kanguru 3 aydan itibaren kulanılıyomuş
12 kiloya kadar bide

ateş olmadımı şanslısın vallaa
ates olma ihtimali yüksek olmuyomuş öle dedi doktor
atesi olan bebek oldu mu ki :s
ohh aman maşallah canim bünyesi kuvvetli :nazar:
o huysuzlukta olsun canım okadar
maşallah :nazar: :17:
huysuzluğu da korkutuyo beni hiç uyumadı ki :s
slm hanımlar nasılsınız.gelenden gidenden fırsat bulup yazamıyorum birtürlü.sürekli site açık ama.bizim kırkımız çıkmak üzere.acaba kırkı çıkan anneler neler yaptı kendileri ve yavruları için.

ne gibi?
mevlüt felan mı

herkese iyi akşamlar
saatlerdir topikteyim bilgisayar açık ama anca vakit buldum yazmaya
Kızlar dün gece çok salakça bir hata yaptım.Gece 2de Alya uyandı emzirmek için yatağıma aldım,yatarak emziriyodum.Uyuyakalmışım:22: baya rüyalar göre göre uyuyodum,sonra Alyanın kıpırtı ve mırıldanmalarıyla uyandım,kendime öyle kızdımki,ya bebek boğulsaydı,ya bi yerine bişey olsaydı:25:.Ne büyük hata yaptım,bi daha yatarak emzirmem:50:Allah korusun

herkese iyi akşamlar
Kızlar dün gece çok salakça bir hata yaptım.Gece 2de Alya uyandı emzirmek için yatağıma aldım,yatarak emziriyodum.Uyuyakalmışım:22: baya rüyalar göre göre uyuyodum,sonra Alyanın kıpırtı ve mırıldanmalarıyla uyandım,kendime öyle kızdımki,ya bebek boğulsaydı,ya bi yerine bişey olsaydı:25:.Ne büyük hata yaptım,bi daha yatarak emzirmem:50:Allah korusun

yatarak nasıl emziriliyo ya :s ben denesem de beceremem heralde :44:

12 kiloya kadar bide

ne gibi?
mevlüt felan mı

ben çarşamba yaptırıcam bilmiyorum olucakmı ama ekim annelerinde okudum kimilerinde olmuş hatta gitmeden ilaç vermişler ağrı kesici

hiç bi şi yapmadım valla...yapacak halimde vaktimde yok zati...

herkese iyi akşamlar

canımben hep yatarak emziriyorum ama o uyunca çıkarıyorum mememi..
hep bu şekilde yani zaten benle yatıyor yerinde mümkün degil uyumaz alişti bana
ben nezaman kalkarsam oda ozaman uyanıyor
ama dikkatli olmak lazim elbetttee allah korusun

12 kiloya kadar bide

ne gibi?
mevlüt felan mı

teşekkürler canım şimdi baktım biraz doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş ama uzmanlar 2 aydan itibaren diye öneriyor

herkese iyi akşamlar

Allah korumuş valla, dediğin gibi boğulabilirdi, geçmiş olsun cnm...

sen yaptırdınmı aşının yan etkiler oldumu eylülde erenin zamanında yoktu bu aşıı o yüzden tedirginim birazz

yaptirdim canım tabikide 140 liraydi şimdide aynıymış
yine yaptiricam hiç tereddt etmeden hiç yan etki yapmadi bizde
sadece ishal gibi oldu birde kakasinın rengi 1 gün degişik oluyo zaten onuda dr söylüyo
allaha şükür bişey olmadi

canımben hep yatarak emziriyorum ama o uyunca çıkarıyorum mememi..
hep bu şekilde yani zaten benle yatıyor yerinde mümkün degil uyumaz alişti bana
ben nezaman kalkarsam oda ozaman uyanıyor
ama dikkatli olmak lazim elbetttee allah korusun

bende ablamın tavsiyesi üzerine yatarak emziriyorum çokta rahat ediyorum zaten yattığım yerde onun ağzına ulaşabilmek için elimi düşünür pozisyonla başıma koymam lazım yani uyursam elim düşer ve kafamda sert bi şekilde düşer uyanırım heralde ama gerçekten çok rahat oluyor uykusunda emip devam ediyor çoğu zaman

valla canım zaten dogumdan sonra azar azar oluyosun ya o olmadimi sende
bende daha yeni bitti.
bidahaki ay olurum heralde
aynen bnde de doğumdan sonra hala çok az leke şeklinde devam etti halada var leke ama tam bir regl olmadığı için merak ettim canım dr sorsam iyi olur belkide önümüzdeki ay olurum tşk
herkese iyi akşamlar

allah korusun iyi bişi olmamış bebişe aman bir daha yapma sakın meme ağzında kalır boğulabilirdi yavrucak zaten uykusuz kalıyoruz oturarak emzir aman haa ben oturarak emzirdiğim halde sürekli burnu açıkmı diye bakıyorum bazen memeyle kapanıyor çünkü

bebişimi uyandıyım bende hayret nasıl olduysa 2,5 saattir uyuyo emziriyim bari yavrumu

ben çarşamba yaptırıcam bilmiyorum olucakmı ama ekim annelerinde okudum kimilerinde olmuş hatta gitmeden ilaç vermişler ağrı kesici
valla ne yalan sölim ben hiç arastırmadan dr a güvenerek ne derse yaptırıyorum :s doğru mu bilmem ama
teşekkürler canım şimdi baktım biraz doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş ama uzmanlar 2 aydan itibaren diye öneriyor

doğumdan itibaren mi yok canım kafasını tutamıyolar 1 aydan sonra tutmaya başlıyolar bence de 2. ay itibariyle kullanılır

selam kızlar :71:
acele cevap

hiç kanguru kullanan oldumu veya kaçıncı aydan itibaren kullanılıyormuş bilen varmı esin sen bilirsin bi deyiver

yarın kocamı kna edebilirsem avm ye gidicez eğer hemen kullanabiliyorsam alıcam kanguru ama daha varsa sonra alırım

semacım ben 2 aylık falndı kullanmaya başlamiştim canim
şimdide düşünmüyo degilim vallaa..ama çok sık degil 3.aydan sonra dahada çok kullanmaya başlamiştim uyumayan bi bebekti sürekli kucakta insan yoruluyo yaa

biberonla süt verdiğinizde kaç cc veriosunuz??
bende yalnizca anne sütü veriorum ama annem kir artik inadini mama da ver aç bu çocuk dio.
dr sütün yeterli dio aklim çok karişik.
eşimde arada mama verelim dio..

yavrum nerden varıor annen doymadığı kanısına bende verdim mama ilk zamanlarda ama bebek emdikçe süt çoğaldığından artık vermiorum bu arada banada önüne gelen doymuyor mama ver dedikçe sütüm azalmıştı haberin olsun

başak ben hiçbirşey yapmadım hurafe olduğuna inandıımdan

yatarak emzirmek çok daha rahat ve keyifli ama uyuyakalmadığın sürece. Ödüm patladı uyanınca,aklıma bi sürü şey geldi. Bundan sonra uyuklamamak için yöntemler geliştirmeliyim

yavrum nerden varıor annen doymadığı kanısına bende verdim mama ilk zamanlarda ama bebek emdikçe süt çoğaldığından artık vermiorum bu arada banada önüne gelen doymuyor mama ver dedikçe sütüm azalmıştı haberin olsun

başak ben hiçbirşey yapmadım hurafe olduğuna inandıımdan

ağli sürekli emmek istio inmio kucağimdan o yüzden dio en azindan geceleri ver filan dio.
sütüm az diil allaha şükür ama herkes aç bu bebek dedikçe tuhaf oluyorum.
hem emziriorum hem sağip veriorum
ooofff ay ne biliim deli gibide emio aç diildir heralde

semacım ben 2 aylık falndı kullanmaya başlamiştim canim
şimdide düşünmüyo degilim vallaa..ama çok sık degil 3.aydan sonra dahada çok kullanmaya başlamiştim uyumayan bi bebekti sürekli kucakta insan yoruluyo yaa

ya dışarı çıkarken arabasıyla çıkarızda yanıma kanguruyuda alırım ağlarsa kucağıma almak için nettende baktım çoğunda 0 aydan itibaren diyor zaten sık sık biyere gidemem havalardanda çıktığımdada alıyım yanıma o zaman

yatarak emzirmek çok daha rahat ve keyifli ama uyuyakalmadığın sürece. Ödüm patladı uyanınca,aklıma bi sürü şey geldi. Bundan sonra uyuklamamak için yöntemler geliştirmeliyim

ya zaten çok kısa emiyor uykusunda 3-5 dakka filan ilk süt gürül gürül gelince hemencik doyuyor bide benim gibi yapın kafanız yastıkta olmasın bende çok tedrgin oldum ama sonra taktiği bulunca rahat etti içim

ben şimdilik bebeğile yatıyorum resmen tilki gibi uyuyoum benimki çok gazlı bir bebek zırt bırt meme istiyor yatağında gündüz bile yatmıyor o yüzden hiç kendimi paralıyamam valla alışsın diye şu gaz işi bitsin zaten rahat uyuycağı için o zaman alıştırırım

Back
X