canım nette sütüm yeterli mi gibi testler var onlara bak bebişine sütün yetiyomu yeterince emebiliyomu anlarsın
bende merak ettim o testleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nette sütüm yeterli mi gibi testler var onlara bak bebişine sütün yetiyomu yeterince emebiliyomu anlarsın
uuufff kızlar bana acilen süt artıran bi formül söyleyin.Az önce merak ettim sağdım göğüslerimi ne kadar çıkıyo diye,2sinden toplam 30 ml çıktıbebeğimi doyuramıyorum,mama vermekten bıktım artık
nasıl artacak bu süt yaa? Gaz yapar diye bişey yiyemiyorum doğrudüzgün,makarna pilav ve çorba yemekten bıktım.kompostoda bi işe yaramıyo,ne yicem içcem ben?Bi fikir verin bıktım ya
yıkanmasını dedim.kuzun ve kendin yıkandınmı.yıkanırken neler yaptınız.hurafe olan şeyleri eminim sende yapmamıştırsın bende yapmıcam.
banada ööle dedi dr.
ama ben biberonla da veriorum özellikle geceleri uykusu bölünmesin diye.
80 ya da 90 cc veriorum acaba az mi veriorum bilemiyorum.hepsini içiyor.
öncesinde emziriyorum 15 dk kadar
bol bol emziriyorum işte 7/24 gibi :))
uuufff kızlar bana acilen süt artıran bi formül söyleyin.Az önce merak ettim sağdım göğüslerimi ne kadar çıkıyo diye,2sinden toplam 30 ml çıktıbebeğimi doyuramıyorum,mama vermekten bıktım artık
nasıl artacak bu süt yaa? Gaz yapar diye bişey yiyemiyorum doğrudüzgün,makarna pilav ve çorba yemekten bıktım.kompostoda bi işe yaramıyo,ne yicem içcem ben?Bi fikir verin bıktım ya
uuufff kızlar bana acilen süt artıran bi formül söyleyin.az önce merak ettim sağdım göğüslerimi ne kadar çıkıyo diye,2sinden toplam 30 ml çıktıBebeğimi doyuramıyorum,mama vermekten bıktım artık
Nasıl artacak bu süt yaa? Gaz yapar diye bişey yiyemiyorum doğrudüzgün,makarna pilav ve çorba yemekten bıktım.kompostoda bi işe yaramıyo,ne yicem içcem ben?bi fikir verin bıktım ya
ben de senin gibiydim ikisinden toplam 30 cc çıkıyodu cok üzülüyodum. mama vermek zorunda kalıyodum. ama sonra deneme amaçlı tatlı yemeye başladım. ekmek kadayıfı şekerpare böyle şeyler. bunalr bana çok süt yapıyo malesef ben de yiyorum. sütlü irmik tatlısı da işe yaradı. bi de humana still tea, bol su ve en önemlisi uyku tavsiye ederim canım..
ben artık mama vermiyorum çok emmek istemesine rağmen şimdilik yetiyor sütüm allaha şükür..
yıkama suyunun içine 20. ve 40. gün altın attık, zenginlik bereket falan felan bi şi ler anlattı k.valdem, umarım işe yarar da kuzum zengin olur ve hayatından bereket hiç eksik olmaz...
mama kutusunun üzerinde yazıyo olmalı ne kadar verilmesi gerektiği cnm...
Humana still tea, ayva tatlısı, ayva kompostosu, rezene çayı, helva, boza ve bol bol su...
ya ben lohuslığımda lekelenmem sarıya döndükten sonra tekrar kanam ayaşadım 2-3 gün sonra aradan bikaç gün geçti gene kanamam oldu galiba adet görüom dedim çünkü berrak kan geldi leke gibi diil:s
humana içiyorum,komposto içiyorum ama olmuyo işte,siz kaç bardak içiyosunuz genelde?
Birde bulgur pilavı,soğan falan yiyomusunuz? ben yemiyorum ama süt yapar diyolar:26: şerbetli tatlı yemiyorum hiç,ama boza ve irmik tatlısını denicem kızlar sağolun
ya ben lohusLIĞIMDA lekelenmem sarıya döndükten sonra tekrar kanam ayaşadım 2-3 gün sonra aradan bikaç gün geçti gene kanamam oldu galiba adet görüom dedim çünkü berrak kan geldi leke gibi diil:S
bencede süpper yaaa gerçi çok zor buldum hiçbir yerde yok ama çok faydasını gördüm hala devam ediyorum içmeye...canım maltana diye bir içecek var süper ötesi süt yapıyor nete yaz bak istersen
melaike maşallah kızına sen atlattın mevlüt işini bizimde pazar günü birde ben aTLATSAYDIM ÜFF
canım benimde sarıya döndü bitti kanamam 40ım doldu adet görmeye başladım hamilelik öncesi gibi yaniii normalmidir erken adet görmek dahada sormadım doktora...
bencede süpper yaaa gerçi çok zor buldum hiçbir yerde yok ama çok faydasını gördüm hala devam ediyorum içmeye...
teşekkür ederim canım çok zormuş ama çooook yoruldum inşaallah sende atlatırsın kolay bi şekilde ama miniğine dikkat et nazar değmesin ben çok çektim kızım 13 saat aralıksız uyumadı((
ne alaka bütün sağlık ocaklarını niye itham altında bıraktın ki? benim ebem de verme aşının etkisi gider dedi o da sağlık ocağında? kurumlara değil kişilere göre değişiyor bu görüş..birde şu aşı işi için sağlık ocaklarından verilen tavsiyelere çok güvenmeyin. uzman çocuk doktoru ne diyorsa onu yapın bence. bana sağlık ocağından işte calpol ver 4 saat önce öyle aşıya gel sonra 6 saatte bir içir tekrar falan diye ebenin teki tavsiyede bulundu. bende doktorumuzu aradım. ateş testi yaparız ona göre ilaç veririz. aşı her çocukta ateş yapmaz dedi. iki hafta sonra kontrolumuz var. onda test yapacak bizde aşıya ona göre gideceğiz.(