galiba, pis boğaz kızım diyorumMaşallah canım heralde birşeyler tattırsın sen oda iştahlı bir çocuk olucak belliki o yüzden istiyor![]()
sorma eşimle gülmekten ölüyoruz ama bizede yemek yedirmiyor.yabangülüm maşallah de kızına, ne tatlı oluyordur öyle yapıncainşallah hepimizin bebekleri sağlıklı yiyeceklere karşı iştahlı olurlar.
shekerpare ne güzel gül gibi meme var içsene sütünü değil mi ne diye boş boş elini emesinki yani
bir de meme emerken etrafa bakayım diye memeyi bırkmadan ağzıyla çekerek etrafa bakmak istiyor, ne yardan geçiyor ne serden. hele bir de meme emerken bırakıp gözlerimin içine bakarak gülümseyip sonra emme ye devam etmesi yok mu o zaman bitiyorum işte.
bu günlerde en sinir olduğum şey dışardan gelen gürültüler. zaten bebeğimi zorlukla uyutuyorum, okul servisleri düt düt habire kornaya basıp uyandırıyorlar kızımı. patates,soğancı ve eskici de var tabi, şu anda ilkbahar geldi, overlokçunun da eli kulağındadır " hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi, halı, kilim, yolluk paspas kenarları........"en iyisi pazardan birkaç çift terlik alıp onlar bağırdıkça pencereden kafalarına fırlatmak.
Eskiden kızım hiçbir gürültüden uyanmazdı, o uyurken diğer odaları süpürürdüm, çamaşır makinesi açardım, yanında konuşurduk ama şimdi neredeyse nefes alma sesimden uyanacak, halbuki hiç sessiz bir ortam oluşturmadım,uyusun diye. büyüdüğü için duyarlılığı arttı heralde.aslında biz bebekleri değil onlar bizi bazı durumlara alıştırıyorlar.
çay bardağında çay içiyor,ayran içiyor büyük adam gibi:)