2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım bizimde yan kesiciler çıkıyo bayadır kaşıyodu şimdi beyazlamış.benim kızım doğum gününde 32 dişiyle poz verecek heralde:9::9::9::9::9:

boncuk geçmiş olsun canım. insan çok kötü oluyor, için parçalanıyor resmen. tatilden dönmedim henüz iznimi 2 seferde kullanacağım. kesin olmamakla beraber haftaya pazartesi başlıyorum. şimdilik böyle. müdürüm izin kullanıp dönünce ben ağustos başında tekrar izne ayrılacağım. tam oğluşuma alışmışken zor olacak.
bugün bende denizde kaza atlattım kıl payı ile. bugün oğlumu denize götürdük halasıyla. ben dizlerimin üzerine oturtup oğluşumu sırt üstü yatırıp oynattım suda. bir süre sonra ayaklarım uyuştu. görümceme dedim bağdaş kurup oturayım. bu arada kıyıdayız su 30 cm filan. tam ayaklarımı uzattıp bağdaş kuracakken dengem bozuldu ve sırt üstü düşüyordum. oğluşumda benim kucağımda. görümceme seslendim allahtan bağırmadım. gülerek geldi ve omzumdan çekti toparlandım. allahtan o panik yapıp bağırmadı yoksa yavrum korkardı. benim gerginliğimi hissetti sanırım mızırdandı biraz. bir an kendimi suyun içinde oğlumuda suyun dibinde gördüm korktum. allahtan dengede kalıp düşmedim. insan çocuğu olunca farklı bir gayret gösteriyor.
geçmiş olsun canım suda çok dikkatli olmak gerekiyor bravo sana panik yapmamışsın
ne biliim yasliliktan mi yoksa huyu mu ama bazen gercekten yorucu oluyor.. neyse.. ben yarin degil obur gun yolcuyum insallah valizimi yaptim kocamla kontrolunu yapicaz simdi :)
imrani kanguruyla goturmekten vazgectim. test ettik cunku inanilmaz agir olmus sipa.. havaalanlari cok yogun su donem. kuzenim 45 dk sira beklemis bne o kadar tasiyamam bi de esyalar da var.. pusetiyle gotureyim diyorum. cok heyecanliyim ve yol stresi basladi bile
iyi tatiller hiçbişeyi kafana takma arkadaşım gez toz keyfine bak ohh sefaan olsun
kızlar günadın
tatile giden arkadaşlar yolunuz açık olsun ,sağsalim gidin gelin inş.......
ya kızlar kızım iki gecedir biberonunu içmiyor ...napıcam bimiyorum iştah azaldı sanki ..diş geliyo mu bimiyorum ....
akşam kızım yatmadan evvel yüükoyun koymuştum ..geri geri süründü ..bi dinleniyor bi gidiyor o şekilde ..
diş geliyodur canım :) bizde geri geri sürünmeye başladık yavaş yavaş daha çok yuvarlanıyoruz
ölüyorum bitiyorum geberiyorum uykusuzluktan:93:
damağımız kabardı iyice burnumuz akıyo fazla sayıda kaka yapıyoruz iştah sıfır ve aşşşşırı derecede uykususuz:14: bir iki haftadır gece çok uyanıyodu..ama iki gecedir resmen uymuyo....Allahım rüyalar görüyorum artık oğluşla ilgilenmeye çalışırken......inşş bugün çıkar inşş bu gece uyuruz...gündüz zaten uyumuyo azıcık bişe o da sallanarak...yani gece uyumasını beklemekten başka çarem yok:84:
Allah yardımcın olsun damağı yarana kadar sabret sonra huysuzluk uykusuzluk geçiyor hemen benim kız ilk dişini 6 günde çıkarmıştı uykusuz 6 gün :27:

selam kızlar inşallah hemen dişleriniz çıkar. benimkide alttan iyice kabardı. bugün baktım iğne ucu gibi bit-rşey değdi elime sanırım diş. Nazar
ama ben hiç oralı olmuyorum. babaannesi yada halası görsün istiyorum. gelsin hediyeler değil mi?
gidene kadar belli olur umarım yoksa hevesim kursağımda kalacak.

delimavi üşütmüş olabilir. yada yediği birşey dokunmuş olabilir. tekrar kusarsa dr. telefon aç ya da götür geçmiş olsun. ayağına çorap giydir bakalım.

benim oglumda iki gündür oturmaya basladi önceleri biraz destekleyip kendim oturtuyordum simdi kendisi dogrulup oturuyor:46::46::46: hergün yeni birsey ögreniyorlar cok tatli oluyorlar birde bakip bakip gülmesi yokmu alip icime sokasim geliyor allahima sükürler olsunki bize böyle evlatlar nasip etmis

kızlar oğlum sabah 8 ve 11 de şiddetli kustu başka belirti yok neden olmuştur.doktora gitsekmi...
bencede üşütmüştür hava güzel ama esiyorya çocukları çarpıyor
selam kızlar inşallah hemen dişleriniz çıkar. benimkide alttan iyice kabardı. bugün baktım iğne ucu gibi bit-rşey değdi elime sanırım diş. Nazar
ama ben hiç oralı olmuyorum. babaannesi yada halası görsün istiyorum. gelsin hediyeler değil mi?
gidene kadar belli olur umarım yoksa hevesim kursağımda kalacak.

delimavi üşütmüş olabilir. yada yediği birşey dokunmuş olabilir. tekrar kusarsa dr. telefon aç ya da götür geçmiş olsun. ayağına çorap giydir bakalım.
seni uyanık seni ben hemen atladım diş var diye
valla benim oğlumda öyle :) sekiz tane dişi var tam çıkmış olan.. dört tanede patladı, uzamadalar :)))
oyyyy maşalllah herşeyi çiğniyordur ne güzel
benim oglumda iki gündür oturmaya basladi önceleri biraz destekleyip kendim oturtuyordum simdi kendisi dogrulup oturuyor:46::46::46: hergün yeni birsey ögreniyorlar cok tatli oluyorlar birde bakip bakip gülmesi yokmu alip icime sokasim geliyor allahima sükürler olsunki bize böyle evlatlar nasip etmis

gözün aydın zeyn

selam arkadaşlar:16:benim kız herşeyde korkuyor.araba sesinden,yolda geçen seyyar satıcı sesinden bunun gibi herşeyden.çığlıklar atıyor nasıl aşacağız bilmiyorum.arabalar geçerken kızım düttt geçiyor diyorum alışsın diye ama nerde.bide bu aralar gece ağlama çıktı ağladığı zaman susturamıyorum ne olduysa kızıma,akıllıydı gece ağlamamakmı asla.bi yerimi ağrıyor acaba yoksa rüyamı görüyor diyorum huzuru kaçıyor insanın yaaaa.kucağımdan inmek istemiyor,allahtan yürüteç varda içinden biraz geziyor.mutfakta komidin var oraya gidiyor üstündeki dantelleri topluyor atıyor yere:)sonra ayakkabılıktakilere geliyor sıra onlarıda döküyor yere.sonra salona gidiyor sehbanın üzerindekini alıyor onuda yere atıyor:1:evin dört bir yanında danteller var.ben toplayıp yerlerine koyuyorum 2dk.sonra bakıyorum yerlerinde yel esiyor.bazen hayır diyorum, elini uzatıp çekiyor bana bakıyor sonra tabi dalga geçer gibi alıyor.şimdide gitmiş ayakkabılıkta ayakkabımı almış getirmiş:60:bu kız çok cadı yaaaaaaa

maşallah seninki baya erkenci bir tanesi ne hale getiriyo bide 8 tane ah canım

sorma, zaten uykuyu sevmeyen bi bebekti, tam düzene girmişti ki dişler başladı, sekiz aydır uyumuyoruz anlayacağın...

oyyyy maşalllah herşeyi çiğniyordur ne güzel

nerdeeee :)) yemekle aramız yok pek ama her türlü oyuncak, kaşık, yastık, önlük :)) ne bulursa çok güzel çiğniyor...

selam arkadaşlar:16:benim kız herşeyde korkuyor.araba sesinden,yolda geçen seyyar satıcı sesinden bunun gibi herşeyden.çığlıklar atıyor nasıl aşacağız bilmiyorum.arabalar geçerken kızım düttt geçiyor diyorum alışsın diye ama nerde.bide bu aralar gece ağlama çıktı ağladığı zaman susturamıyorum ne olduysa kızıma,akıllıydı gece ağlamamakmı asla.bi yerimi ağrıyor acaba yoksa rüyamı görüyor diyorum huzuru kaçıyor insanın yaaaa.kucağımdan inmek istemiyor,allahtan yürüteç varda içinden biraz geziyor.mutfakta komidin var oraya gidiyor üstündeki dantelleri topluyor atıyor yere:)sonra ayakkabılıktakilere geliyor sıra onlarıda döküyor yere.sonra salona gidiyor sehbanın üzerindekini alıyor onuda yere atıyor:1:evin dört bir yanında danteller var.ben toplayıp yerlerine koyuyorum 2dk.sonra bakıyorum yerlerinde yel esiyor.bazen hayır diyorum, elini uzatıp çekiyor bana bakıyor sonra tabi dalga geçer gibi alıyor.şimdide gitmiş ayakkabılıkta ayakkabımı almış getirmiş:60:bu kız çok cadı yaaaaaaa
çok tatlı ya annesi kızın atta gitmek istiyor heralde benimki daha evi karıştırmayı keşfedemedi ama müzük duyunca yürütecin içinde çoşuyor resmen hoplayıp dans ediyo gülüyorum oda bana bakıp gülüyor çingenem benim kapı gıcırtısına oynıycak bu kız
sorma, zaten uykuyu sevmeyen bi bebekti, tam düzene girmişti ki dişler başladı, sekiz aydır uyumuyoruz anlayacağın...

benim kızda uykuyu sevmez canım en fazla yarım saat uyuyo gündüz bende motor takılmış gibi bir oyana bir buyana iş yapıyorum
nerdeeee :)) yemekle aramız yok pek ama her türlü oyuncak, kaşık, yastık, önlük :)) ne bulursa çok güzel çiğniyor...

oda bizden desene tahta kaşıkver eline saatlerce oynar kızıma özel kaşık takımı almayı düşünüyorum :)))

Ya kızlar, yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz ve alırken nelere dikkat etmem gerekiyor.
Benim kız emeklemiyor ama döne döne geziniyor, çok hareketli. Tek başına bırakamıyorum. Yatarak oynamaktan sıkılıyor. Oturmayı da uzun süreliğine beceremiyor. Yürüteci ile yanıma alırım en azından, kucakta tutmak zorunda kalmadan. Ne dersiniz?

Selam Ela ben yürüteç kullanıyorum kısa süreli kalıyor yürüteçte ama ikimizde çok memnunuz çünkü 2 tane boyun fıtığım var ve kuzum 8.5 kilo oldu artık:))Chicconun yürütecini kullanıyorum çok güvenli hemde yan yan yengeç yürüyüşünü engelleyecek sekilde tasarlanmış...

Ayrıca Mama sandalyesine geçen var mı? Tavsiye edebilecekleriniz var mı?

Mama sandalyesi kullanıyoruz chicco polly çift kılıflı olanlardan kızım fazla sevmiyor orda oturmasını ama ilerde kaşığı kızımın eline verince daha keyifli vakit geçirecek inşallah:))

çok tatlı ya annesi kızın atta gitmek istiyor heralde benimki daha evi karıştırmayı keşfedemedi ama müzük duyunca yürütecin içinde çoşuyor resmen hoplayıp dans ediyo gülüyorum oda bana bakıp gülüyor çingenem benim kapı gıcırtısına oynıycak bu kız

oda bizden desene tahta kaşıkver eline saatlerce oynar kızıma özel kaşık takımı almayı düşünüyorum :)))

Benim kuzum hala oynamaya başlamadı...el çırpmayı öğrendi o kadar...

Hepinizi çok özledim kasım anneleri...İnşllah hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir...Benim kuzum nezle olmuş ilaç kullanıyoruz...henüz diş çıkaramadık ama kaşınıyoruz bol bol...saçlarıma bayılıyor kızım ellerine alıp ağzına götürüyor saçlarımı yüzüne gözüne sürüp sakinleşiyo huzur buluyo...tabi birazda yoluyor:))

Kızım 8400gr ve 67cm boyunda sizce nasıl gidiyor??

Geçen ay kıymaya başla dedi doktor.Malesef kıyma yedirmeye başlayamadım...doktoru artık yemeli diyor ama kızımın boğazına en ufak bir pürüz gelse yediği herşeyi kusuyor...nasıl alışacak pürüzlere bilmem...Sizinkiler çatalla ezilmiş gıdaları yiyebiliyorlar mı? Yiyorlarsa buna alıştırmak için özel birşeyler yaptınız mı lütfen yardım edin...

Hepinizi öptüm...

kızlar ilk dişimiz çıktı çok mutluyum.:nazar: :emir_bebek:
veeeeeeee babaannesi görmüş. ben akşam duştaydım çıkınca müjdeyi verdiler.
ohhhhhhh gelsin ciciler.:6:

Hepinizi çok özledim kasım anneleri...İnşllah hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir...Benim kuzum nezle olmuş ilaç kullanıyoruz...henüz diş çıkaramadık ama kaşınıyoruz bol bol...saçlarıma bayılıyor kızım ellerine alıp ağzına götürüyor saçlarımı yüzüne gözüne sürüp sakinleşiyo huzur buluyo...tabi birazda yoluyor:))

Kızım 8400gr ve 67cm boyunda sizce nasıl gidiyor??

Geçen ay kıymaya başla dedi doktor.Malesef kıyma yedirmeye başlayamadım...doktoru artık yemeli diyor ama kızımın boğazına en ufak bir pürüz gelse yediği herşeyi kusuyor...nasıl alışacak pürüzlere bilmem...Sizinkiler çatalla ezilmiş gıdaları yiyebiliyorlar mı? Yiyorlarsa buna alıştırmak için özel birşeyler yaptınız mı lütfen yardım edin...

Hepinizi öptüm...
masalah canim kizina
galiba sadece benim oglum zayif sadece7200gr boyumuzda 71cm
kızlar ilk dişimiz çıktı çok mutluyum.:nazar: :emir_bebek:
veeeeeeee babaannesi görmüş. ben akşam duştaydım çıkınca müjdeyi verdiler.
ohhhhhhh gelsin ciciler.:6:

hadi gözünüz aydin

Back
X