Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hello kızlar uzun zaman olmuş yazmayalı pek ıssız kalmış buralar
herkesler diş çıkarmış hayırlı olsun bizde daha tık yok
bu aralar olmasında zaten yeterince huysuz bide dişi kaldıramam
2 hafta önce tatile giderken trafik kazası geçirdik kuzumun bacağı kırık alçıda
yavrum emeklemeye başlamıştı ama hızı kesildi
buna şükür diyoruz
herkesler iyidir umarım![]()
hello kızlar uzun zaman olmuş yazmayalı pek ıssız kalmış buralar
buna şükür diyoruz
geçmiş olsun canım çok üzüldüm kıyamam ben onahello kızlar uzun zaman olmuş yazmayalı pek ıssız kalmış buralar
buna şükür diyoruz
ay çok komik hiç duymamıştım bizdede isilık var başka ne iyi geliyodur acabakızlar selamlar,
benim oğluşum da tatil dönüşü yolda ilk dişini çıkarmıştı, pazartesi akşamı da ikinciyi çıkardık
bu arada İstanbuldaki bu boğucu , yakıcı sıcaktan dolayı oğluşumun her tarafı isilik oldu,
her gün yıkıyoruz ama ne yapsak acaba başka,
eskiler isilik olunca karpuz kabuğu sürermiş , denesem mi acaba:26:
bende denize sokmayı düşünüyorum inşallah tatile gidebilirsekkopekop canım benim oğluşta izmir de sıcaktan isilik oluyordu. ben günde 2 kere yıkıyorum. birde hametan diye bir krem var. çok kızarınca ondan sürüyorum. birde pişik kremi varsa onu sür bence.
karpuz filan sürme allah korusun ciltleri narin. yara filan olabilir. birde deniz suyu çok iyi geldi oğluma. eve dönerken şişeye doldurup götüreyim bari.![]()
ilona, geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir ve bir daha yaşamazsınız böyle birşey...
hlyvz, senin kuzuna da geçmiş olsun...
melodi, gözün aydın gelmiş ilk diş...
daha geriye gidemedim, hasta olanlar varsa acil şifa diliyorum, başka dişi çıkanlara da gözünaydın...
bizde diş falan yok hala. 2 aylıktan beri damaklar sert kaşınıyor ve hep salya var ama hala çıkmadı :S
emekleme çabamız yok zor geliyor :) sadece yerdeğiştiriyor döne döne :)) bir de hep ayakta durmak istiyor ama ben de çok yoruluyorum artık. 3-4 günden beri de "anne" ve "gel" diyor...
bizimle yemeye bayılıyor et,ekmek vs ama kahvaltıya burun kıvırıyor hep, özellikle de yumurtayı sevemedi bir türlü...
8 aylık olduk artık, 10,5 kilomuz ve 76 cm boyumuz. sanırım artık kilo kayıpları başlayacak, eskisi kadar iştahlı değil ve çok hareketli cadı.
bütün kuzuların ve annelerinin sağlığı yerinde olsun, gerişi boş...
anladım işte benim bebiş yatmadan evvel mutlaka o biboronu içer uyurdu şimdi bıraktı itiyor istemiyor ...zaten bi de biberonu uykud a tutuyor ..
ben bu uyumadan öncekiyle beraber iki defa sayıyodum yoksa benim ki de bi defa kalkıyor ...dün mesela yatmadan evvel karnını doyurdum sebze püresi ...
sonra uyudu 9.30 da...gece 11.30 gibiydi 150 cc içti...sabaha kadar ..hiç içmedi ben de dökmek zorunda kaldım....
bi de biişi daha sorucam ...tel süzgeci artık bırakmak istiyorumm...çatalla ezip yedirmeye geçmek gerekiyor ..daha erken mi acaba ???
anladım işte benim bebiş yatmadan evvel mutlaka o biboronu içer uyurdu şimdi bıraktı itiyor istemiyor ...zaten bi de biberonu uykud a tutuyor ..
ben bu uyumadan öncekiyle beraber iki defa sayıyodum yoksa benim ki de bi defa kalkıyor ...dün mesela yatmadan evvel karnını doyurdum sebze püresi ...
sonra uyudu 9.30 da...gece 11.30 gibiydi 150 cc içti...sabaha kadar ..hiç içmedi ben de dökmek zorunda kaldım....
bi de biişi daha sorucam ...tel süzgeci artık bırakmak istiyorumm...çatalla ezip yedirmeye geçmek gerekiyor ..daha erken mi acaba ???
Tel süzgç de yeteri kadar pütürlü yapıyor, daha sadece alt dişleri var hatta seninki daha dişi yokmuş, daha büyük pütürler kusmalarına sebep oluyor canım,
benim başıma geldi , oradan biliyorum, biraz daha tel süzgeçten geçirmek lazım kanımca,
doktora da sordum , pütürlü şeyleri hemen yemeye başlayamaz, bulamaç kıvamında, ya da muhallebi kıvamında olmasının bir sakıncası yok dedi..benimki seviyor ekmek ya da peynir kemirmeyi filan ama geen pazar günü kötfe yedireyim dedim, boğazına takıldı, yediklerini de kustu yavrum![]()