2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
27 ekim doğumlu demek ..biz de 1 kasım aramızda 4 gün var...31 çekiyodu ekim...
ne çabuk büyüdü bunlar ...taşınırken elime yeni doğduğunda giydiği tulumlar geldi ...çok şaşırdım şimdi bir bacağına olmaz :1::1:
bizim öğle yemeği vaktimiz ...semizotlu ve ıspanakları güzel sebzeler hazırladım kuzuma ...görüşürüz ...

evet ben de kaynatıyorum, küçük bir cam şişem var günlük onun kadar kaynatıp soğutuyorum ..devam sütü için de kullanıyorum hem ...bir yaşına kadar böyle devam edicem inşallah ....:34:

herkese günaydın
nasılsınız bayanlar ..
infox ben istanbuldayım canım
benim sıpa şimdi kahvaltı etti caillou izliyor ablasıyla ..onu görünce çılgına dönüyor çok seviyor ...
sizin bebişler tv izliyor mu ..bizimki gün içinde ablası seyredince o da bakıyor ..ama sakıncalı di mi ....gerçi bizim doktor konuşma zamanı geldiği zaman yasaklamıştı iki yaş civarı ...
siz ne düşünüyosunuz bu konuda ...ayyy bişi daha sorucaktım size unuttum valla

ben hiç izletmedim. bir süre daha izletmeyi düşünmüyorum.

ekmek hiç öyle sade yemez gün arasında eline verince yiyor .
bebe bisküvisi hiç vermedim gerek de duymadım ne bileyim...karışım da yapınca yemiyor kahvaltıyı iyce ezmek gerekiyor onun için de blendır kullanmak istemiyorum açıkçası ...
biz de yumurta kırınca veriyorum yiyor ..menemenin suyuna ekmek banıyoruz azcık ...kahvaltı maması da haftada bir kez ...
devam sütünü de kahvaltıdan iki saat sonra uyuyor o zaman veriyorum ...doyuyor galiba yetiyor kızıma ..haftada üç gün de kahvaltıya kaymak ekliyorum ha bi de en önemlisi 1 çay kaşığı pekmez ...daha ne olsun dimi yaaa:66::66:

ben domatesi rendeleyip ekmeği ona banıp veriyorum. bebe bisküvisi yerine de pekmezli kurabiye yapıyorum onu veriyorum.

bugün kimse yok neredesiniz burda hava cok soguk ve yagmurlu eve tikilip kaldik:50:

soğuk ve yağmurlu mu. burası herhalde bugün 40 derece filandı. pişti yavrum benim.

iyi geceler annişler...gerçi ben gelince kimse olmuyor..:(

gececiyim ben okullar açılana kadar..:)

boncuk bizde daha yastık kullanmıyourz....zaten uslu uslu yastığında yatacağını hiç sanmıyorum bizimkinin...:)

ben hiç kaynatmadım ya....6 ayda vermeye başladım zaten...alışsın dedim..

ben mesela hiç bir yerde çeşme suyu içemem tatillerde falan yanlışlıkla içersem zehir olur o tatil...

şişe sularında belirli markalarını içebilirim mesela...

herşeye alışsın dedim mikrobada alışsın...kaynatmadım ben hiç....tabi çeşme suyuda vermiyorum..:)

10 gün sonra 9 aylık olcaz ya :S inanamıyorum cidden..

yakında doğum günü tüyolarıda bekliyoruz senden...he he..:)

ben şimdiden düşünüyorum ne yapabilirm diye...::)

gerçi eşimin ingiltereye gitme durumu var tam o tarihlerde....önce yada sonra yapacağız artık..:(

tv izletmyioum bende...hep kapalı değil bazen açıkta oluyor...ama sürekli bakmasını istemyiorum...sürekliden kastım 1dk..:) dikkatini çekecek şeyler izlemedğim için bakmıyor...

doktorumuz tv izlemenin şuan da öğrendiklerini hafızaya geçirmesini geciktirir demişti...ayrıca tv nin yaydığı dalgalar mı ne zırvaysa çocuklar için tehllikeli...havale geçirme gibi...bunuda doktor demişti...ben biliyordum zaten..:9:

bugun palladıum a gittim..mothercare den 7li body 3 şort 4 tsihirt aldım..89 lira verdim...hatta bazısı etikette yazandan daha ucuza geldi...

e-bebekte varmış orda bilmiyordum..tesadif gördüm..aventin bardak ucu lazımdı onuda aldım...birtek onun için netten sipariş vermeyeyim diyorudm..gördüğüm iyi oldu....

bundan sonra oraya takılırım ben artık...alışveriş yaptığım tüm mağazalr varmış...yalnız gittim her katı dolaştım bugun...:)

the woo dan da havlu aldım bir kaç tane..%50 indririm vardı....:21:

palladıum bana cok yakın:)sen nerde oturuyosun

bende oglum tv izlesinde isimi yapayim istiyorum ama hic bakmiyor sürekli beni takip ediyor nereye gitsem arkamda geziyor anakuzusu oglum benim:9:

günaydın..
hayır 28 ekim doğumlu ama dün 10 gün vardı işte, bugün 9, 9 gün snr 9 aylık yazcak orda :)
doğumgünü planları yapıyorum da nerde yapcağımı bilmiyorum, taşıncaz şimdi ev çok uzak olcak, o yüzden dışarda yapabilirim, ama küçük bi çocukla dışarda zor olur mu diye de düşünüyorum, hele bi taşınayım da, daha 3 ay var nasolsa, hallederizzz... zararlı dalgadan kastın radyasyonsa bizim evdeki elektronik aletler tv açık olmasa da ohoooooooo :) hamilelğimden alışık benim çocuğum hahahaahaha

kızlar günaydın,
havaların sıcaklaığı oğlumu da beni de bunaltmış vaziyette,
emzirirken filan ikimiz birden ter döküyoruz :(
bu iki hafta yalnız çalışıyorum malum izin dönemi, aranızda çok yoğun olamıyabilirim,
haber vereyim dedim buralardayım ama işler yoğun olursa ancak okuyabilirim cevap veremeyebilirim,
herkese iyi haftalar..

herkese günaydın
nasılsınız annişler ...benim minikle dün gece biz buhalaşacaktık nerdeyse öyle sıcaktı ki cam açıktı puf bile tmedi yahuuu :44:
en sonunda kapıyı da açtım da öyle yattık .ceryan yapmasın diye dikkat ediyorum ama esmeyince de yatmıyo kuzu iki arada kaldım :44:
prop demek ki senin oğlan benim kızdan sadece 3 gün büyük :34:
akrep burcu oluyo bunlar di mi :97:
benim sıpa bu aralar daha bir babasına düşkün..babam da babam allah allah gün boyu ben bakıyorum onu görünce ne yapacağını şaşırıyor bir telaş bir heyecan :52:
bu sabah eşim uzanmıştı o da yamacında oturuyordu iki eliyle birden babaaaaa diyerek bi vurdu eşime çok güldük
şimdi kuzucuğum oyuncaklarıyla oynuyor bi yandan da caillou izliyor ablasıyla ...napayım seviyor bu filmi ben de engel olmuyorum izlesin yavrucak ...zaten öyle pürdikkkat izlemiyor arada bakıyor ....
melodi nerelerde görünmüyor hiç ..

tv izletmyioum bende...hep kapalı değil bazen açıkta oluyor...ama sürekli bakmasını istemyiorum...sürekliden kastım 1dk..:) dikkatini çekecek şeyler izlemedğim için bakmıyor...

doktorumuz tv izlemenin şuan da öğrendiklerini hafızaya geçirmesini geciktirir demişti...ayrıca tv nin yaydığı dalgalar mı ne zırvaysa çocuklar için tehllikeli...havale geçirme gibi...bunuda doktor demişti...ben biliyordum zaten..:9:

günaydın. oğlum tv açıksa hiç ilgilenmiyor. akşamları az açıyoruz. reklamlara deliriyor. başlama müziği ile kafasını çevirip izlemeye başlıyor. reklamların çok hızlı ses ve ısık geçidinden ötürü bebek beynine zarar verdiğini okumuştum. ama ya hiç tv açmayacağız ya da 2-3 kere izlemesine izin vereceğiz ortası yok.
tv dalgaları zararlıysa cepler bilgisayar ohooooo

ben de televizyon seyrettirmiyorum ama,
kendim de seyretmiyorum,
bilgisayarı da evdeyken sadece o uyurken kullanıyorum,
benim kız kardeşim özel eğitim ve rehabilitasyon öğretmeni, yani bi anlamda bu işlerin uzmanı..televizyon ve bilgisayar karşısında vakit geçirmek çocukta dikkat dağınıklığı ve öğrenme güçlüğü gelişmesine sebep oluyor,

bu nedenle oğlumun odasını ayırdıktan sonra televizyonu da kaldırdım,
zaten 36 ekran eski bi televizyonum vardı, televizyona para vermeyi anlamsız buluyordum, pek seyretmediğim için ,şşimdi hepten kaldırdım, mutfağa koyacağım, annem ya da kayınvalidem çocuk uyurken bakmak isterlerse diye...

Back
X