Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın
nasılsınız bayanlar ..
infox ben istanbuldayım canım
benim sıpa şimdi kahvaltı etti caillou izliyor ablasıyla ..onu görünce çılgına dönüyor çok seviyor ...
sizin bebişler tv izliyor mu ..bizimki gün içinde ablası seyredince o da bakıyor ..ama sakıncalı di mi ....gerçi bizim doktor konuşma zamanı geldiği zaman yasaklamıştı iki yaş civarı ...
siz ne düşünüyosunuz bu konuda ...ayyy bişi daha sorucaktım size unuttum valla
ekmek hiç öyle sade yemez gün arasında eline verince yiyor .
bebe bisküvisi hiç vermedim gerek de duymadım ne bileyim...karışım da yapınca yemiyor kahvaltıyı iyce ezmek gerekiyor onun için de blendır kullanmak istemiyorum açıkçası ...
biz de yumurta kırınca veriyorum yiyor ..menemenin suyuna ekmek banıyoruz azcık ...kahvaltı maması da haftada bir kez ...
devam sütünü de kahvaltıdan iki saat sonra uyuyor o zaman veriyorum ...doyuyor galiba yetiyor kızıma ..haftada üç gün de kahvaltıya kaymak ekliyorum ha bi de en önemlisi 1 çay kaşığı pekmez ...daha ne olsun dimi yaaa![]()
bugün kimse yok neredesiniz burda hava cok soguk ve yagmurlu eve tikilip kaldik![]()
10 gün sonra 9 aylık olcaz ya :S inanamıyorum cidden..
bugün kimse yok neredesiniz burda hava cok soguk ve yagmurlu eve tikilip kaldik![]()
bugun palladıum a gittim..mothercare den 7li body 3 şort 4 tsihirt aldım..89 lira verdim...hatta bazısı etikette yazandan daha ucuza geldi...
e-bebekte varmış orda bilmiyordum..tesadif gördüm..aventin bardak ucu lazımdı onuda aldım...birtek onun için netten sipariş vermeyeyim diyorudm..gördüğüm iyi oldu....
bundan sonra oraya takılırım ben artık...alışveriş yaptığım tüm mağazalr varmış...yalnız gittim her katı dolaştım bugun...:)
the woo dan da havlu aldım bir kaç tane..%50 indririm vardı....![]()
tv izletmyioum bende...hep kapalı değil bazen açıkta oluyor...ama sürekli bakmasını istemyiorum...sürekliden kastım 1dk..:) dikkatini çekecek şeyler izlemedğim için bakmıyor...
doktorumuz tv izlemenin şuan da öğrendiklerini hafızaya geçirmesini geciktirir demişti...ayrıca tv nin yaydığı dalgalar mı ne zırvaysa çocuklar için tehllikeli...havale geçirme gibi...bunuda doktor demişti...ben biliyordum zaten..![]()