tv izletmyioum bende...hep kapalı değil bazen açıkta oluyor...ama sürekli bakmasını istemyiorum...sürekliden kastım 1dk..:) dikkatini çekecek şeyler izlemedğim için bakmıyor...
doktorumuz tv izlemenin şuan da öğrendiklerini hafızaya geçirmesini geciktirir demişti...ayrıca tv nin yaydığı dalgalar mı ne zırvaysa çocuklar için tehllikeli...havale geçirme gibi...bunuda doktor demişti...ben biliyordum zaten..![]()
ben izindeyken evde hiç seyretmedim. oğlumda izlemedi. ama kv. gittiğimizde tv sabahın 6 sından gece yarısına kadar açık olduğundan arada gözü kaydı tabi. ben izlemesin dedikçe onlar bişey olmaz bizde öyle büyüttük dedi. ben tv nin şu anda hiç faydalı olduğunu düşünmüyorum. ama yok eskiler illa 2-3 çocuk bakınca biz öyle yaptık bişey olmadı diyorlar. doktorlar filan bişey bilmiyor. kendilerini uzman sanıyorlar. ama neyseki annemde izlettirmiyor. benim kafadan.
herkese günaydın
nasılsınız annişler ...benim minikle dün gece biz buhalaşacaktık nerdeyse öyle sıcaktı ki cam açıktı puf bile tmedi yahuuu :44:
en sonunda kapıyı da açtım da öyle yattık .ceryan yapmasın diye dikkat ediyorum ama esmeyince de yatmıyo kuzu iki arada kaldım :44:
prop demek ki senin oğlan benim kızdan sadece 3 gün büyük
akrep burcu oluyo bunlar di mi :97:
benim sıpa bu aralar daha bir babasına düşkün..babam da babam allah allah gün boyu ben bakıyorum onu görünce ne yapacağını şaşırıyor bir telaş bir heyecan
bu sabah eşim uzanmıştı o da yamacında oturuyordu iki eliyle birden babaaaaa diyerek bi vurdu eşime çok güldük
şimdi kuzucuğum oyuncaklarıyla oynuyor bi yandan da caillou izliyor ablasıyla ...napayım seviyor bu filmi ben de engel olmuyorum izlesin yavrucak ...zaten öyle pürdikkkat izlemiyor arada bakıyor ....
melodi nerelerde görünmüyor hiç ..
haftasonu tatildim canım. yoksa hep buralardayım. canım sen bilirisn ama izletme bence baksana tutkunu olmuş. ilerde tv nin önünden alamazsın. benimki kv. arada baktı bigün elimi yüzünün önüne tuttum elimi ittirip bakmaya çalıştı. biraz daha kalsak alışkanlık yapacak.
bende hala kaynatıyorum. damacana suyu alıyoruz ama içime sinmiyor. büyük marketlerde özel bebek suyu varmış ama ben bulamadım.sizde suyunu kaynatıp mı veriyosunuz? ben temiz su kullanıyorum ama yinede kaynatıyorum.
ben önermiştim melodi :)))) ben bi ara bıraktım ama tekrar başladım ..ama gerçekten tok tutuyor ..4 saat falan idare ediyor benimkini :)))
bu arada benim sıpa şeftali hastası çok seviyor hatta dün ablasının önünden almak için çığlık attı ve iki elini sıktı sinirlendi ablasına ...çok feci durumlar bizde ..ablasının saçını eline geçirince bıakmıyor acıma da yok yoluyor yaaaa....sonra bir tantana bir curcuna arabuluculuk...sessiz sakin bebek dedik durduk ama bu ablayı bastıracak çok fena hareketler yapıyor bu sıpa
ben daha bulamadım. 4 saat tok tutması az değil mi? benimki normalde 1 kere mamaya kalkıyor zaten. bir deneyim normal mamayla aynı olursa almama gerek kalmaz. ama tabi bulabilirsem :)