2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar!
Herşey üst üste gelmeye devam ediyor.
Dün yeni anaokuluna vermiştim tuğra yı akşam almaya gittim. Sahibi bayan ve eşide oradaydı. Diş çıkarttığı için mız mız haliyle kucakta olmak istiyor. Biraz uğraştırmış sanırım. Kocası servis olayımız zor olacakla başladı biz bebeğe bakamayız sorumluluk alamayızla bitirdi.
Hep böyle mız mız kucak mı istiyor dedi hayır diş çıkartma döneminde ilgi istiyor dedim.
Servisle götürmemiz zor olacak tutacak biri lazım dedi. Ben tutarım dedim bu sefer güzergahı bahane etti, önemli değil dedim. Bebek zor oluyor eşim mebe gidiyor 2 kişi ilgileniyor. çok zor oldu bize dedi. Eylül ayında eşi meb e gidince kim bakacakmış. Aklı oğlumda kalırmış. Ben baştan size söyledim kabul ettiniz dedim. Böyle olacağını görmeden bilemedik özür dileriz dedi. Beni cumaya kadar idare edin dedim. Eşi, ben söz verdim cumaya kadar alalım diyor adam yok söz verme sorumluluk almayalım diyor. Yerken öğğğğ yapıyormuş boğazına kaçsa bişey olsa ne derlermiş.beni zor durumda bıraktınız diğer yere muhtaç bırakıyorsunuz dedim. özür dileriz diyor. Bu arada tuğra kucağımda mızırdandığından konuşamadım. Yoksa söyleyecek şeylerim vardı. Resmen kovulduk. Moralim çok bozuldu. Eşimin yanına gitim en sonunda orda ağladım.
Bide akşam tuğranın ateşi 39,1 kadar çıktı hemen suya soktuk calpol verdim. Sürekli ağladığından içemedi kustu tekrar verdim. Saat 1 e doğru 37,1 indi. Sonra uyuttum. Sabaha kadar arada kalkıp kontrol ettim. Sabah 38,8 di. Yine suya sokutuk. Bu sefer fitil verdim. Neyseki ateşi düştü. Düşmese dr. Gidecektik.
Mecburen yine kreşe götürdük eşimle ama müdürle tekrar konuştuk. Ateşini her saat ölçün dedim.
Eşimde bende gün içinde telefon edeceğiz. Offfff ne zor işten izin alma şansımda yok.
4. Dişte patladı. üst dişlerin yanındakilerde kabarmış. Allahım 32 diş birden mi geliyor anlamadım. :26:

canım, çok zor bi durum.. Inş.. Bi çare bulursun.. Benimde ücretsiz iznim ocakta başlıyor şimdiden kara kara düşünüyorum kızımı kimlere emanet edeceğim diye. :(((

melodicim daha kaç aylıkken babası bakıyordu, yine en iyisi babası baksın.mümkün değilmi şimdi bakabilmesi?

canım babasının baktığı zaman işleri çok yoğun değildi. ama şu an yoğun. olmasa bile dükkanda bakması çok zor müşteri gelince ya çocuk kalıyor ya müşterisi kaçıyor. o geçici bir çözümdü, patronuda pek istemiyor haklı olarak. çünkü eşim yüzdelikle çalışıyoır. iş yaparsa maaş alabiliyor.

canım, çok zor bi durum.. Inş.. Bi çare bulursun.. Benimde ücretsiz iznim ocakta başlıyor şimdiden kara kara düşünüyorum kızımı kimlere emanet edeceğim diye. :(((

valla çare yok. çünkü bakıcılar benim verebileceğim ücreti beğenmiyor. onların istediği ücreti benim verme imkanım yok. kreşte kalmaya devam edecek. izin dönüşünde başladığımızda tekrar detaylı olarak görüşeceğiz. sahibi bayan kendisi olunca baya ilgileniyor. ama okul dönemi pek burda olmuyormuş. başka bir yerde etütü merkezi açmış orada bulunuyormuş. bunları konuşacağım. bazı şeylerde çok titizlenmeden bazı şeylerin çözümünü kendim bularak idare etmek zorundayım. çok titizlenirsem kimseye emanet edemem.

dün yine ateşimiz yükseldi. gece yine fitil attım ama bu sefer ateşinin düşmesi 2 saati buldu. ateşten sonra soğuk soğuk terliyor. vücudu buz gibi oluyor. beziyle yatırıyorum. üzerine tülbentini örtüyorum açıyor.
sabah tekrar baktım ateşine önce 37,1 di yarım saat sonra 37,5 oldu. hemen calpol verdim. şu ateşini atlatana kadar düzenli olarak calpol vereyim. çünkü ateş çok hırpalıyor. sürekli mızıldanıp ağlayıp harap oluyor yavrum. :59:
ne kadar zormuş diş çıkarmak. o ağladıkça bizim içimiz yanıyor.

dün yine ateşimiz yükseldi. gece yine fitil attım ama bu sefer ateşinin düşmesi 2 saati buldu. ateşten sonra soğuk soğuk terliyor. vücudu buz gibi oluyor. beziyle yatırıyorum. üzerine tülbentini örtüyorum açıyor.
sabah tekrar baktım ateşine önce 37,1 di yarım saat sonra 37,5 oldu. hemen calpol verdim. şu ateşini atlatana kadar düzenli olarak calpol vereyim. çünkü ateş çok hırpalıyor. sürekli mızıldanıp ağlayıp harap oluyor yavrum. :59:

ay canım ya bi an önce çıksa şu dişte rahatlasa çocuk alahım ne zor bu işler benimkinde daha tık yok böyle okuyuncada korkuyorum valla inşallah böyle zor çıkaraz yawrum allah yardım etsin bebişlere

ay canım ya bi an önce çıksa şu dişte rahatlasa çocuk alahım ne zor bu işler benimkinde daha tık yok böyle okuyuncada korkuyorum valla inşallah böyle zor çıkaraz yawrum allah yardım etsin bebişlere

inşallah rahat çıkarır ama hazırlıklı ol canım. ben panik yapmıyorum ama üzülüyorum tabi. böyle olacağını tahmin ediyordum ama yaşamak farklı. evde ateş düşürücü şurup ve fitil bulundur. fitil daha etkili ama yüksek derecede veriliyor. şurup içirmek zor oluyor benimkine. iyi ki diyorum kv. kaldığımda rahat çıkardı yoksa yanardım. şimdi tekrar gidicez. ozamana kadar rahatlar umarım.

melodi geçmiş olsun kuzum ya....:(

mesajını görmedim ama sanrırım kreşte problem olmuş...inşalah hemen çözülür..of off :(

kopekop b,iizmki çok tembel yaa.....her bi işi karıştırıyorda dişini çıkartamamıştı....:)

bu hengamede ben göremedim..ilk babası gördü.....yani alttan geldiğini görüyordumda daha çıkmamıştı...akşam babası bir çağırdı elimi gezdirdim damağğında....bir tırtık geldi elime...çok sevindim...pek bi mızmız dişten sanırım...

melodi geçmiş olsun kuzum ya....:(

mesajını görmedim ama sanrırım kreşte problem olmuş...inşalah hemen çözülür..of off :(

kopekop b,iizmki çok tembel yaa.....her bi işi karıştırıyorda dişini çıkartamamıştı....:)

bu hengamede ben göremedim..ilk babası gördü.....yani alttan geldiğini görüyordumda daha çıkmamıştı...akşam babası bir çağırdı elimi gezdirdim damağğında....bir tırtık geldi elime...çok sevindim...pek bi mızmız dişten sanırım...

sağol canım. kreşte problem değil de memnun kalmadım diye başka bir yere verdim. baştan isteyerek aldılar akşam bakamayız kusura bakmayın dediler. iyiki şimdi gittiği yere hiçbirşey söylemedim. ertesi gün götürdüm yine. şimdi ateşi olduğu için daha çok ilgileniyorlar. bizde arayıp kontrol ediyoruz.
oh gelsin babadan hediyeler. bakalım babaannemiz ne hediye alacak? alsada bu sıcakta giymiyor kuzum. çıtçıtlı body ile dolaşıyor. herşey kızlara cicili bicili kıskanıyorum valla.
yok mu erkeklere şöyle güzel çıtçıtlı bodyler.:1:

çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn bi daha çıkmasın ateşi paşamazın:69:bizde diş yok hala,bakalım ne zman çıkacak.

offfff çok sıkıldım 2 gündür çocuğumunda keyfi yok gibi sıcaktanmıdır nedir anlamadım mayhoş mayhoş bakıyor yüzüme sizinkiler nasıl kızlar sıcaktan etkileniyorlar mı yoksa benimki rahatsızmı ben mi farkedemiyorum :( çocuk yaramaz olsa dert sakin olsa dert

benimkisi hem diş çıkarıyo hem boğaz iltihabı oldu 3gündür feci vaziyetteyiz çok felaket ateşleniyo ayrıca sıcaklar çokfena 2 gecedir inanmazsınız balkonda yatıyoruz oğlumla içeriye girdiğimiz anda feryadı basıyor balkonda yer allahtan müsait ali salıncakta yatıyo ama ona alışıcak diyede çok korkuyorum allah hepimizin yardımıcısı olsun bu diş olayı zor bide hastalık girince mahfoldum uykusuzluktan

halenur geçmiş olsun...sıcaklar bizide çok etkiliyor...günde kaç kez su altına sokuyorum üst değiştiriyorum bilmiyorum...:26:

nesibe çocuktan çocuğa değişir sanırım...bizmkine aşırı enerji verdi bu sıcaklar....emekliyor kalkıyor..ne yerde ne gökte tutabiliyorum....salonun kapısını keşfetti bugun ne zaman yere koysam gidip kapı ile oynuyor..mutfağa gittim kapıyı kapatmış arkada kalmış zor girdim içeri :1:

oglum devamli yurumek istiyor elimden tutuyor kaldiriyor emeklemeden yuruyecek sanirim bu sipaa:82:

selam kızlar..hava iyice ısındı..bize zor geliyo..minicik yavrucaklarımıza Allah dayanma gücü versin....

ben bir ayı geçti devit ve ferrum vermiyorum..fazlasının yan etkilerini okuyunca vazgeçtim doktora danışmadan...var mı bizim gibi kullanmayanınız:26:

benimkisi hem diş çıkarıyo hem boğaz iltihabı oldu 3gündür feci vaziyetteyiz çok felaket ateşleniyo ayrıca sıcaklar çokfena 2 gecedir inanmazsınız balkonda yatıyoruz oğlumla içeriye girdiğimiz anda feryadı basıyor balkonda yer allahtan müsait ali salıncakta yatıyo ama ona alışıcak diyede çok korkuyorum allah hepimizin yardımıcısı olsun bu diş olayı zor bide hastalık girince mahfoldum uykusuzluktan

ay o çok zor benimkinin dişide boğaz enfeksiyonuyla geldi tesadüfmüdür yoksa boğaz enfeksiyonu_diş ne alakadır bilmiyorum ama Allahın sevgili kuluymuşum ki dişi kayınvalidemin yanındayken geldi yardımcım çoktu evde yalnız nasıl dayanırdım bilmiyorum umarım her diş bu kadar zor gelmez hatırlamak bile istemiyorum çoook çooook zordu kabus gibi sizede çok geçmiş olsun

selam kızlar..hava iyice ısındı..bize zor geliyo..minicik yavrucaklarımıza Allah dayanma gücü versin....

ben bir ayı geçti devit ve ferrum vermiyorum..fazlasının yan etkilerini okuyunca vazgeçtim doktora danışmadan...var mı bizim gibi kullanmayanınız:26:

ceren ferrumu anında kusuyor devitide doktorum kullandırmadı farklı vitaminlerle devam ettik

bende vermiyorum

günaydın kızlar!
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
infox aman dikkat et canım. kapının arkasına oturuyor dimi yaramaz. yeğenimde öyle yapardı. kapı kapanmasın diye önüne 5 lik su şişesi filan koy. allah korusun parmakları sıkışabilir.
bizimde dün ateşimiz vardı yine fitil attım ve çok şükür sabah iyiydi ve neşeliydi. umarım bugün ateşi olmaz.
ben vitamine devam ediyoru ama ama şu ateşten birkaç gündür veremedim.

Back
X