- 16 Mart 2010
- 138
- 24
- 118
günaydın kızlar!
Herşey üst üste gelmeye devam ediyor.
Dün yeni anaokuluna vermiştim tuğra yı akşam almaya gittim. Sahibi bayan ve eşide oradaydı. Diş çıkarttığı için mız mız haliyle kucakta olmak istiyor. Biraz uğraştırmış sanırım. Kocası servis olayımız zor olacakla başladı biz bebeğe bakamayız sorumluluk alamayızla bitirdi.
Hep böyle mız mız kucak mı istiyor dedi hayır diş çıkartma döneminde ilgi istiyor dedim.
Servisle götürmemiz zor olacak tutacak biri lazım dedi. Ben tutarım dedim bu sefer güzergahı bahane etti, önemli değil dedim. Bebek zor oluyor eşim mebe gidiyor 2 kişi ilgileniyor. çok zor oldu bize dedi. Eylül ayında eşi meb e gidince kim bakacakmış. Aklı oğlumda kalırmış. Ben baştan size söyledim kabul ettiniz dedim. Böyle olacağını görmeden bilemedik özür dileriz dedi. Beni cumaya kadar idare edin dedim. Eşi, ben söz verdim cumaya kadar alalım diyor adam yok söz verme sorumluluk almayalım diyor. Yerken öğğğğ yapıyormuş boğazına kaçsa bişey olsa ne derlermiş.beni zor durumda bıraktınız diğer yere muhtaç bırakıyorsunuz dedim. özür dileriz diyor. Bu arada tuğra kucağımda mızırdandığından konuşamadım. Yoksa söyleyecek şeylerim vardı. Resmen kovulduk. Moralim çok bozuldu. Eşimin yanına gitim en sonunda orda ağladım.
Bide akşam tuğranın ateşi 39,1 kadar çıktı hemen suya soktuk calpol verdim. Sürekli ağladığından içemedi kustu tekrar verdim. Saat 1 e doğru 37,1 indi. Sonra uyuttum. Sabaha kadar arada kalkıp kontrol ettim. Sabah 38,8 di. Yine suya sokutuk. Bu sefer fitil verdim. Neyseki ateşi düştü. Düşmese dr. Gidecektik.
Mecburen yine kreşe götürdük eşimle ama müdürle tekrar konuştuk. Ateşini her saat ölçün dedim.
Eşimde bende gün içinde telefon edeceğiz. Offfff ne zor işten izin alma şansımda yok.
4. Dişte patladı. üst dişlerin yanındakilerde kabarmış. Allahım 32 diş birden mi geliyor anlamadım. :26:
canım, çok zor bi durum.. Inş.. Bi çare bulursun.. Benimde ücretsiz iznim ocakta başlıyor şimdiden kara kara düşünüyorum kızımı kimlere emanet edeceğim diye.