Ben bunların adını tam öğrenemedim bir türlü.Puset diye bildiğim o resimdeki küçük olanı. Oto koltuğu sanırım ya da anakucağı. Ben evde kullanılanları anakucağı zannediyordum. araba için ya da dışarıda taşımak için olanı puset zannediyordum. Baya bir karıştırmışım. Araba koltuğu şimdi lazım mı acaba? Biraz ilerleyen yaşlarda mı alsak diye düşünüyordum ben. Takım olarak alırsam bunu hastaneye filan götürürken hem arabada hem dışarıda kullanır mıyım diye merak ediyorum. Başlarda çünkü hep kucakta taşınıyor bebekler. Benim arkadaşım aldı, çok da kullanmadan bebek büyüdü, içine sığamaz oldu. Sonra tekrar büyük oto koltuklarından aldı. Ben sonra nereye koyacağım bu kadar eşyayı diye düşündüğüm için olabildiğince az eşya almak istiyorum. Evim çok geniş değil. Garajımız yok. Fazlalıkları atsak içine. O yüzden bu takımı alsam kullanışlı olur mu onu araştırıyorum.
Eki Görüntüle 223944
Bunu kullanan var mı? Ben bu modeli beğenmiştim. 599 TL eğer kullanışlıysa böyle bir şey düşünüyorum. Ama araştırmadan da almak istemiyorum. Pusetini kullanır mıyım bilemiyorum. Sizce gerekli olur mu puseti? Sadece araba mı almalıyım?
2010 kasım anneleri banada banyo havlusu tavsiye edermisiniz, siz hangi markayı aldınız, yumuşak emici kaliteli bişey olsun istiyorum
bana bir arkadaşım mothercare de satılan 3 lü havlulardan önermişti. bir tane de ca dan almıştım. 2+2 set yaptım. önce 2 tanesini birkaç kez kullanıp sonra onları kirliye atıp diğer 2 taneyi kullandım. ama mothercare in 3 lü havlu seti yeterli aslında. şu anda küçük geliyor (benim oğlum biraz iri de) internetten büyük havlu ısmarladım
hangi siteden alıyorsun ben bulamadım mothercare satan bi yer
mother hiç bi yerde yok gülüm
nette satılmıo
Sen istediklerini bana söyleyebilirsin doktor civanım
alır kargolarım ben sana
evet bulamıyorum nettensadece sahibinden.com da buldum onlarda 2. el çok sağol canım, sen anadolu yakasında varmı yerini söylersen benim ablam orada ona aldırtırım sana zahmet olmasın hemde belki yanında hediye bişeyler almak ister yiğenine
arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıdınız mı.bn yaptırdım.50gr seker yüklemesi olunca 97.açlık şekerim 124 çıktı.yüksek mi açlık şekerim.bi yardım eder misiniz drum yoktu soramadım ona..
sevgili kasım 2010 anneleri oncelikle bu topic icin Allah razı olsun ara ara girip not alıyorum word e atıyorum yazdıklarınızı simdiden 6 sayfalık not cıkardım..
hepiniznin bebislerini Allah korusun nazarlardan..
benim size sorum emzik cinsi ne almalıyız? yani kaucuk mu silikon mu?
ben emziklerimi ve biberonumu avent dusunuyorum ve sanırım hepsi silikon.. yalnız secenekler cok ve kafam karısıyor..
simdi:
emzikler newborn mu olmalı? ayını doldurana kadar o aynın emzigini mi vermeliyim ? atıyorum 0-3 aylık aldım 2 tane 4. aydan itibaren 3-6 mı alalım?
aynı sey biberonlar icin de gecerli.. ilk yenidogan setinden sonra ne zaman ucunu degistirmeliyimm
bir de 1-2 tane yurt dısından mamm marka getirtecegimm
aynı sey kıyafet icin de gecerli.. herkes milyon tane sey soyluyor yok ben onu giydirdim ben bunu..kafam kazan oldu
kasım ayında evde oturacak bir bebek icin ic cıtcıtlı kısa kollu body ayaga corap ve uste tulum yeterli gelir mi?
yoksa cıtcıtlı body'nin icine atlet altına da pantolon ayaklara corap ustune tulum lazım mı?
aksamları pijama takımını nasıl almalıyız? nasıl yatırmalıyız?
bir de bu penye battaniye meselesini anlamadım neden bu kadar cok gerekiyor??
aklımda bir suru soru daha var da bir ara sorarım
simdilik bu kadar yeter cok uzun olmasın.. hepinizi opuyorummmmm
Prophetic canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin dediklerine kulak asacagim bu battaniyeleri nereden aliim tavsiyen ne? Bir de bi yerde okudum pebble kullaniyomussun cabrio dan baya fiyat farki var ergonomik olarak ne farki var? Bi de sey park yatak kullandin mi? Yada hangisini tavsiye edersin? Ben chicco lullaby lx dusunuyorum ama tavsiyelere acigim..
Bi de kiyafet mothercare disinda ne tavsiye edersin. Ben hep mothercare e bakiyorum ama tavsiyelere acigim..
Az cok diger urunlerde ne marka kullandin biraz ornek verir misin vaktin varsa"? Aklina herhangi gelen bir arac gerec olabilir alisverise ciktigimda kulak dolgunlugum olsun.. Cok tesekkur ederim simdidennnn
ay canım tum tavsiyelerin icin tesekkurlerrr...cabriodan ne farkı var hiiiiç bilmiyorum gerçekten, gittim en iyi oto koltuğu piyasadaki hangisi dedim, bu dediler, annenın kendı kucagı kdr rahat dedıler, ıyı sarın bı tane dedım :)
park yatak su an kullanıorum oyun parkı olarak, oncesınde hep kendı yatagında yatıodu tutunup yurumeye baslayınca yataktan atmaya kalktı kendını o yuzden park yataga gectık, onun ıcın de e-bebek e gıttım, pıyasadakı en dandırık park yatak hangısıyse ondan verın dedım, kendı uretımlerı varmış VIB dıye bısı, onu verdıler, ucuzdu da onu da oyle aldım cıktım.
yenıdogan setlerımı bebettodan aldım, %100 organık, battanıylerı fln ınanılmaz kalıtelı, tavsıye ederım.. GAP, Next, C&A, Chicco, Kapbula da aldım.. battnıyelerı hep kalıtelı alma, dandirik de al emınonune gıt al 3-5 tane, 3-5 tane de kalıtelı al. bebetto fln emınonunde bebek ceyız magazalarında satılıyor hep, guzel setler var, cabuk kuculuyor ama ıkı yenıdogan setı yeter.
sut sagma makınesı madela, titreşimli anakucağı, donence, küvet ( küveti şiddetle öneririm, filesi fln pıyasadakı hıcbır fıleye benzemıo) fisher&price aldım, yatagı yataş, odası stylewood, uyku setleri linens, yenı dogdugunda ıslak mendıller unibaby, bezlerı prima premıum care, butun kozmetık urunlerı sebamed, urun aspıratoru klasıklerden alma otrıbebe al, hmmmm başka bısı gelmedı aklıma sor soylerım
ay canım tum tavsiyelerin icin tesekkurlerrr...
simdi yalnız benim gozum asırı derecede korktu ya cocugu kendi odasında yatırmıyor musun daha 8 aylıkken yataktan mı cıkmaya basladı????
e peki biz o zaman dunyanın masrafını yapıp neden oda yaptırıyoruz off neler yasayacagız acabaa daha..
yatak konusuna gelince odasındaki karyolası yatas dan ortopedik mi aldın? peki park yatak icin ayrıca yatak aldın mı tatlın?
bir de bu mobilaycılardan verilen nevresimlerde hicbir zaman yatmıyor degil mi cocuk? sadece süs amaclı?
carsaflarını nasıl alıyorsun bebek carsfı diye mi ozelligi falan olmalı mı?
biraz detay verir misin canım? alez falan..
bi de bi yerde okumustum devamlı yatagı batırdıgı icin bi carsaf, ustune alez , ustune ikinci carsaf diyorlardı dogru mu?? hemen hazır olsun diye
bir de medela nın hangi modelini tavsiye edersin tatlım? eletrikli tekli gogus pompasını mı yoksa ciftli eltrikli pilli gogus pompası nı mı?
vallahi bize altın degerinde hatta pırlanta degerinde bilgler veriyorsun Allah razı olsunnn
2010 anneleri bebişlere şu çıtçıtlı badilerden kaçar tane aldınız, birde hangileri kullanışlı uzun kollumu kısa kollumu kolsuzmu,kaçar tane alsak 3 aylığa kadar giyer heralde demi? birde alt üst takımlardan kaç tane lazım, 5li zıbın setler falan varya badisi pantolonu şapkası eldiveni o setlerden yenidoğan için kaç tane alalım? 3 aylık 6 aylık için alalımmı???
tabı hala odasında yatıyo, yatagı en alt kademeye aldık, artık atlayamıyo asagı, ama gunduz orda oyun oynamıo hıc kendını savuruyo ordan oraya kafayı gozu vuruyo sureklı kenarlara, park yatak yumusak oldugundan rahatız orda oynarken..
odasındakı yatagı yataştan,zaten tek cesıt bebek yatagı var, park yataga ıkı ayrı yatak aldım, bı sunger aldım cok dandırık, sehırlerarası gıderken ıkıye katlanıp valıze sıgıyo ıyı oluo, bı de vıskolex mıdır nedır ondan aldım, o kalıtelı, evde onu kullanıyoruz..
mobılyacıdan hıc set almadım bılmıyorum, ayrıca carsaf da park yatak ıcın aldım mothercarede ıkılı carsaf setlerı var onlardan, onun dısında hep uyku setı, lınensın tacın fln var bebek uyku setlerı..
bır alez ustune carsaf yetıyo, abartmıslar, bı ıkı kere cıs yapmıştır yataga o kdr, alez koruyo yatagı zaten, ıkı carsafa ya da aleze ne gerek varmış yanı..
madela mını electiric mı ne onu kullanıorum ıste teklı, yetıo de artıo, calısan anneler ıkılı almalı ama bence, ısyerlerınde tek seferde kısa surede sagabılmek ıcın, ben evdeyım acelem yok..
başka sorusu olan :))
vallahi prophetic Allah senden bin kere razı olsun benim ara ara ruh hastasi sorularım olabilir simdilik hakkımı baskalarına devrediyorum supersin gercekten..
bircok sorumu cevapladinışık oldun resmen bana, yine olursa yuzsuzce sorarim.. Allah bebisini de saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?