2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

biz doğum günümüzü evde kutlıycaz kızlar aile arasında olucak teyzesi dayısı dede annane halalar amca derken 20 25 kişi oluyoruz valla daha kimi çağırayım çok kalabalık oluyor :)
pasta siparişi için erken doğumgünümüz 11 kasım ama biz 12 de kutlıycaz pastayı çılgınpastalar adlı siteye aysu hnm ma sipariş vericez 1 şeklinde hello kitty temalı pasta ve kurabiyeler
olucak 20 kişilik pastamızı 60 tl ye yaptırıyorum kurabiyeler dahil ama fiyat bize özel :)
ama yaptırmak isteyen olursa ben sizin için konuşurum beni kırmaz umarım:)

evet arkadaşlar büyük gün geldi çattı doğum günümüz yarın bi sürü aksilik çıktı gelicek olanaların çoğu gelemiyolarmış sayımız baya azaldı menümdede azaltmalar yapıcam sanırım okadar çok şey yapmama gerek yok neyse inşallah zeynep su mızmızlanmazda güzel bi gün geçiririz moralim ordan yerine gelsin en azından. Resimlerimizi eklerim pazar yada pazartesi

Arkadaşlar doğum günü fotolarımızı ekliyorum ilk defa foto koyucam becerebilmişimdir inşallah bakın bakalım beğenicekmisiniz :)

Son düzenleme:

canım zeynep suya rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin.allah mutluluğnuzu bozmasın

Doğum günü pastamızda çok belli olmamış ama "Tırtıl kelebek oldu yazıyodu temamız kelebek üzerineydi kızımdada kelebek kanadı vardı tabi çok tutmadı resimlerde çok belli olmamış :)

aymes sonunda seni ve kızını gördüm. herşey çok güzel olmuş eline sağlık.
anne kız pembiş pembiş olmuşsunuz.
çok güzel görünüyorsunuz.
bizimde 1 yaşımız var topiğne de kızının resmini eklemeyi unutma.

pasta çok güzel görünüyor.
zeynebin kanatlarını göremedim ama çok güzldir eminim.
pembe sepette ne var?

Son düzenleme:

evet canım en sonunda resim ekleyebildim :)) tamam orayada eklerim foto. Beğenmene çok sevindim beni nasıl buldun şişko dimi:))

allah iyiliğini versin aymes. balık etli hatunsun işte.
fotolar fikir oluyor bana. çok fazla detay için zamanım olmayacak ama ufak tefek bişeyler yapıcam.
hapy bırtday yazısını nerden aldın?

allah iyiliğini versin aymes. Balık etli hatunsun işte.
Fotolar fikir oluyor bana. çok fazla detay için zamanım olmayacak ama ufak tefek bişeyler yapıcam.
Hapy bırtday yazısını nerden aldın?

netten bi siteden aldım ismini veririm istersen yanlış hatırlamıyosam 4 tlydi değişik bi sürü şeyler var doğum günü için

netten alışveriş yapmayı sevmiyorum canlı canlı görmem lazım.
kırtasiyede filan olur mu ki?
balon ve yazı yeterli.
birde oğluşumun fotosunu büyütmek istiyorum son haliyle.
sepet hoş görünüyor. magnet yaptırmayacağım. kimse olmayacak zaten. gelirse annem ve abim gelir belki hala ve babane. bu kadar oluruz en çok.

aymes çok güzel görünüyorsunuz canım kızın çok tatlı maşallah ikramlarda çok güzel ellerine sağlık iyi doğdun zeynep su herzaman sağlıklı ve mutlu ol inşallah

aymes geçmiş doğum gününüz kutlu mutlu hayırlı mübarek olsun :))

çok teşekkür ederim canım sizin doğum gününzde süper olmuş çok harika gözüküyosunuz ben herzaman kel bebeklere bayılmışımdır demirde bi harika valla nice mutlu yıllara inşallah

ay keltoş adamı yerim ben. prop çok hoş görünüyor herşey.
pastanızda değişik olmuş. ikramları sen mi hazırladın?
mutlu sağlıklı nice yaşlara demir

bizim orda kırtasiyelerde vardı canım bulursun bence sende sepeti mevlütte almıştım ben ozaman içine minik bebekler koyup dağıtmıştım şimdide bu işe yaradı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…