sezen hayırlı olsun yeni yaşınız sağlıklı, huzurlu ve çok mutlu seneler geçirir inşallah kayra bebek herşey çok güzel gözüküyo maşallah hiç ağlamamış galiba darısı başıma inşallah
dogumgunumuzu yaptik cumartesi gunu resimler yakinda inss
sezen cok guzel olmus hersey nice mutlu yillar kayra ya
muffinleri ben yaptım hem süslemesini hem kekinipasta güzeldi cnmm zaten içine ne konması gerektiğini ben seçtim soruyorlar meyveli muzlu fıstıklı krokanlı vs.. diye ben çikolata çook sevdiğim için karışık krokanlı fıstıklı bitter çikolatalı seçtim çok güzeldi
becerikli hatun senii ,şeker hamuru alıp yapam ben de kurbiş.. kayra ne güzel durmuş,bizimkiler bi yadırgar çünkü halalarını yeni görecekler nerdeyse..annemler gelecek ama yazdan bu yana unutmuş olabilirler.bikaç arkadaş falan derken..bunlar da kim diyip afallayacak gariplerim
sağol cnmm darısı başınıza çok güzeldi kayrada gelenleri tanıdığı için yabancılamadı huzursuzluk yapmadı kucaktan kucağa gezdii keyfi yerindeydi paşanın
muffinleri ben yaptım hem süslemesini hem kekinipasta güzeldi cnmm zaten içine ne konması gerektiğini ben seçtim soruyorlar meyveli muzlu fıstıklı krokanlı vs.. diye ben çikolata çook sevdiğim için karışık krokanlı fıstıklı bitter çikolatalı seçtim çok güzeldi
yerim onları ben annesiiii...
sen nasıl yapıcan bacım muffin filan iki bebeynen :26:
muffin değil be kurabiye düşünüyorum..Düşünüyorum yani umut dünyası işteama annemler geliyo haftasonu; biçok ikramı o halldeder en azından
http://c1110.hizliresim.com/11/10/4/6861.jpg magnetlerimiz bugün geldi
kopekop diş buğdayını çok güzel yaptın sen ikramlarınla filan. pastana filan baktım çok güzel olmuş. tekrar bir kalabalık çağırıp yorulmaya gerek yok. ailelerinizi çağırmanız yeter zaten.
hediye almayanlara bende sinir olan ve takan bir insanım. ben böyle şeylere çok dikkat ederim ve karşımdakinden de beklerim. kaldi ki minicik bir bebek üstelik ilk kez kutlama yapılıyor elini sallaya sallaya gelmek çok ayıp.
ben diş buğdayını doğum günü ile beraber yapacağım ama diş pastası ile 1 yaş pastasını nasıl yaptıracağım bilmiyorum. ikisini de istiyorum ama en az 10 kişilik oluyor. çağıracak kimsem yok fazla. babanesi gelirse hala anane dayı akbalardan bir iki kişi o kadar. içimde çok şey uhde kalıyor!
aymes canım sen hep evde mi tuttun kızını kalabalığa alışmadı. benimki de hep evdeydi sonra biliyorsun babası baktı 1,5 ay orada iyice alıştı kalabalığa. ama düğüne hiç götürmedim. inşallah doğum gününe kadar değişir huyu. çok zor olur senin için..
çok güzel olmuş. nerede yaptırdığınızı ve ne kadara mal olduğunu söyleyebilir misiniz? bir de tabi ne kadar süre de elinize ulaştı. bütçe kısıtlamasından dolayı yaptırmayı düşünmüyordum ama böyle görünce çok hoş olur diye düşündüm.
muffinlerin süslemelerini nasıl yapdın canım anlatır mısın?hepsi çok gzl olmuş elinize sağlık
mekan belli
davetiyeler hazırlandı dağıtılacak
peçetelik yaptım kesip biçiyorum daha bitmedi bugün biter sanırım
magnet de geldi tüllerle süslücem renkli şekerler atıp
cicisi hazır (eksik olan çorabını yazmayı unutmayayımsiyah çorap arıyorumda )
benim de cicim hazır
pasta ve kuki siparişi verildi
börek sipariş vericem
muffin yapıcam şeker hamuru ile süsleteceğim
salata olarak patates salatası yaparım heralde
fotomagnette yaptırdım googleda yazarsan ilk çıkar 6*9 cm ölçüde yaptırdım tanesi 1.910 kısaca 2 tl de diyebiliriz:)
2 gün içinde elime ulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?