2010 Kasım Annelerinden Doğumgünü Hazırlıkları

sağol cnmm darısı başınıza çok güzeldi kayrada gelenleri tanıdığı için yabancılamadı huzursuzluk yapmadı kucaktan kucağa gezdii keyfi yerindeydi paşanın

dogumgunumuzu yaptik cumartesi gunu resimler yakinda inss
sezen cok guzel olmus hersey nice mutlu yillar kayra ya

becerikli hatun senii ,şeker hamuru alıp yapam ben de kurbiş.. kayra ne güzel durmuş,bizimkiler bi yadırgar çünkü halalarını yeni görecekler nerdeyse..annemler gelecek ama yazdan bu yana unutmuş olabilirler.bikaç arkadaş falan derken..bunlar da kim diyip afallayacak gariplerim

yerim onları ben annesiiii...
sen nasıl yapıcan bacım muffin filan iki bebeynen :26:

muffinlerin süslemelerini nasıl yapdın canım anlatır mısın?hepsi çok gzl olmuş elinize sağlık

mekan belli
davetiyeler hazırlandı dağıtılacak
peçetelik yaptım kesip biçiyorum daha bitmedi bugün biter sanırım
magnet de geldi tüllerle süslücem renkli şekerler atıp
cicisi hazır (eksik olan çorabını yazmayı unutmayayım siyah çorap arıyorumda )
benim de cicim hazır
pasta ve kuki siparişi verildi
börek sipariş vericem
muffin yapıcam şeker hamuru ile süsleteceğim
salata olarak patates salatası yaparım heralde

muffin değil be kurabiye düşünüyorum..Düşünüyorum yani umut dünyası işteama annemler geliyo haftasonu; biçok ikramı o halldeder en azından

Ayyyy az kalmış senin bıdıkların doğum gününe de..
Allah hayırlısıyla ermeyi nasip etsin yaa..çok tatlılar değil mi annesi, oğlumu özleim daha şimdiden

bizim de ilk partimiz olacak, ben de diş buğdayına çok heveslenmeme rağmen yapamadım. dişlerimiz geç çıktı 2 ayda bir de parti kutlamayalım diye diş partisini doğum gününü ve adım çöreğini(şükür ki bu arada adım da atmaya başladık) birleştirdim. 1 şeklinde pasta, diş ve ayak şeklinde kurabiyeler olacak ihşallah. böylece 3 partiyi bir arada kutlayacağız, hem hepsini yapmış olacağım hem de millet yine mi parti demeden hevesli hevesli gelecek. bu arada büyüklerimiz yanımızda olmadığı için, eş dostla kutlayacağız. genç partisi olacak ve sevmediğim insanları çağırmak zorunda da kalmayacağım kendi anne babalarımız olmayınca diğerleri de çağırmadık diye bozulamayacak :)

fotomagnette yaptırdım googleda yazarsan ilk çıkar 6*9 cm ölçüde yaptırdım tanesi 1.910 kısaca 2 tl de diyebiliriz:)
2 gün içinde elime ulaştı

ağlamak istiyorum edaaaaaaaaaaaaaaaaaa.hiçbişeyim hazır değil

fotomagnette yaptırdım googleda yazarsan ilk çıkar 6*9 cm ölçüde yaptırdım tanesi 1.910 kısaca 2 tl de diyebiliriz:)
2 gün içinde elime ulaştı

bende aynı yerde yaptırdım magnetlerimi bugü geldiler çok güzel olmuşlar resimde hata olmuş ama olsun yinede çok kibarlar o yüzden hatalarını affettim. Benimde 2 gün içinde elime ulaştı iyiler bu konuda tavsiye ederim.

edacım nasıl süsliycen magnetlerini tükllerle bir örnek koysana kopya çekerim belkim

ay ben daha pasta bakıyorum ne yapacağım nasıl yapacağım konusundada hiç bir fikrim yok :S pastayıda burda pastalrını çok beğendiğim bir yer var şubeleri var mıdır bilmiyorum pepita pastanesi yıllardır müşterisiyim hangi model nasıl istiyorsan fotoğrafını getir yaparız dedi fiyatıda çok pahalı değil 15 kişilik 95 lira dedi fazla uğraşmadım uğraşıcam :) 20 kişiliği o fiyata yaptırırım ben bunun dışındada başka fikrim yok zaten ben organizasyon özürlüyümdür hiç anlamam ince işten dur bakalım bizi nasıl bir doğum günü bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…