2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

ooo kızlar odalar tamamlanmaya baslamıs valla
nalan,prop bafo yaren odalarınız çok güzel
bebeklerınızı bu odalarda saglıklı bısekılde buyutun ınsallah
bijo senınde duvar kagıdın perdelerın cok hoss olmusss cnm
benımde bayramdan sonra gelıcek ınsallah resım eklerımm

arkadaşlar nolur bana yardım edin 30 haftalık hamileyim bebek mobilyası alıcam da eyüp demirkapı mobilyacılar çarşısına giden var mı aranızda bir büyüyen beşik ve 3 kapılı gardorap alıcam fiyatlar nasıl beyaz beğenmiştim maskoda 2 sine 2000tl diyolar yalvarırım yardım edin

belis markasına bak canım ben ordan aldım fiyatı da gayet iyi.. 3 kapılı dolap, büyüyebilen beşik ve komidin..
E-Belis - Bebek Odas,Bebek Karyolas

bayilerdeki fiyatları burdan daha ucuz gidip bakabilirsen..

bizim odamız bugün geldi perdesini halısını avizesini alayım eklicem hemen resimlerini,bu kararsızlıkla nasıl beğenicem bilmiyorum ama acayip kararsızım ben yaa sinir oluyorum bu huyuma bebek odasını ve uyku setini seçerken bayılttım resmen annemi,eşimi ve kayınvalidemi :)))

ya herseyı tamamlanmadan koy snr yıne koyarsın valla kac gundur foto konulmuyo buraya :)

bizde bu takımı aldık,henüz gelmedi,gelip yerleştirince yine eklerim fotolarını

oyuncak dolabıda ayrı

güle güle kullanın gripin.. eminim kendi evinde daha da güzel görünecektir. o zaman ki fotolarını da bekliyoruzz:)))

güle güle kullanın gripin.. eminim kendi evinde daha da güzel görünecektir. o zaman ki fotolarını da bekliyoruzz:)))

teşekkürler akçacım,tabi ben halı,lamba ve perdelerle dahada güzelleştiricem odasını kızımın
Oyuncak dolabının rafları burada cam görünüyor ama ben ahşap yaptırıyorum,daha güzel görünecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…