saol cnm, daha guzelı senın oğluna olsun :)propcum cok güzelmis güle güle kullansin oglusunolumunekankayizsmile
benimki sizinkiler kadan güzel olmıcakki :bbo:
saol cnm, daha guzelı senın oğluna olsun :)
melcan o ne bıcım laf.. oda yapamayacak olabılırsın sadece bı besık de alıcak olabılırsın ama o senın oğlunun olcak, senın mınıgının olcak, dunyanın en guzel beşiği olcak o .. bı daha boyle sacma bısı dedıgını duymıım gelmıım yanına heeeee....
gelll odanıdaaa getirrrrr yok canım kararsız kaldımdaaa cok en iyisinin yapmamak olduğuna karar verdimm çünküm büyük dolabım ve kitaplığım var odada ne armudmuşum niye yaptırdıysam onu oraya oturma odamıda kıyamadım boşaltmaya tebim oğluşumunkide güzel olcak ama cok diil bi kere beyaz diil
hem boşaltmaya kıyama hem de ağla böyle.. müstahaktır sana :)
sımdı olmasa da bı gun canın oda ısterse boşaltır yaparsın paşa paşa mrk etme..
nalancim tek kelimeyle bayildim hepsine.Sağlikli güzel günlerde kullanin inşallah
hepsi çok çok güzel nalan güle güle kullanın sağlıkla inşallahhh:))
nalancim cok güzelmis kizin hayirli günlerde kullansinopuyorumnanaktan
prop çok güzel olmuş gerçekten süperrr. erkek odası olmuş tam:)) güzel bir örnek oldu benim için . ben de bir ay sonra eklerim inşallah. o arı vız vız uyku setinden ablam almış bana da . çok beğendim güle güle sağlıkla mutlulukla kullanın
propp çok açık ve net birşey söyleyeceğim erkek odası olupta bu kadar zevkli döşenmiş ve bu kadar beğenebileceğim bir odayla karşılaşmadım daha önce..
Kız odasını istediğin kadar süsleyip püsleyebiliyor insan ama senin paşanın odası da 10 numara olmuş
amin canım işalla daha da ıyısını yaparsın..nalan ve prop cok guzel bebislerinizin odalari gule gule kullansinlar. valla cok begendim ilerde bende ogluma bole eguzel bi oda hazirlarim insallah.
propp çok açık ve net birşey söyleyeceğim erkek odası olupta bu kadar zevkli döşenmiş ve bu kadar beğenebileceğim bir odayla karşılaşmadım daha önce..
Kız odasını istediğin kadar süsleyip püsleyebiliyor insan ama senin paşanın odası da 10 numara olmuş
prop senin oda da harika olmuş her yerine ayrı özenmişin hemen belli oluyo, kııızzzzzzz o kıyafetlerini yerim ben onun, oğluşunuda ayrı yerim, çok tatlı olmuş her şey, güle güle iyi günlerde kullansın oğlun canım...
teşekkür ederim cnm..
ben o uyku setıne atladım beeeeee...Linens gibi bi yerde normal fıyatının 1/4 une inmiş bir ürün buldugun zaman kacırmamak gerekıyor halıyle.. burda ındırımdeydı ve bı tane kalmıstı da saldırdım resmen..
cok guzel ama oğullarımız gule gule kullansınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?