2010 Kasım Bebeklerinin Güzel Odaları

nalan prop çok güsel odaları bebişlerinizin Allah güle güle kullanmayı güsel günlerde nasip etsin inşallaahhh ...
biri pembişli biri mavişli oyy ne güsselll opuyorumnanaktan

propcum cok güzelmis güle güle kullansin oglusunolumunekankayizsmile
saol cnm, daha guzelı senın oğluna olsun :)
benimki sizinkiler kadan güzel olmıcakki :bbo:

melcan o ne bıcım laf.. oda yapamayacak olabılırsın sadece bı besık de alıcak olabılırsın ama o senın oğlunun olcak, senın mınıgının olcak, dunyanın en guzel beşiği olcak o .. bı daha boyle sacma bısı dedıgını duymıım gelmıım yanına heeeee....

gelll odanıdaaa getirrrrr yok canım kararsız kaldımdaaa cok en iyisinin yapmamak olduğuna karar verdimm çünküm büyük dolabım ve kitaplığım var odada ne armudmuşum niye yaptırdıysam onu oraya oturma odamıda kıyamadım boşaltmaya tebim oğluşumunkide güzel olcak ama cok diil bi kere beyaz diil

hem boşaltmaya kıyama hem de ağla böyle.. müstahaktır sana :)
sımdı olmasa da bı gun canın oda ısterse boşaltır yaparsın paşa paşa mrk etme..

prop çok güzel olmuş gerçekten süperrr. erkek odası olmuş tam:)) güzel bir örnek oldu benim için . ben de bir ay sonra eklerim inşallah. o arı vız vız uyku setinden ablam almış bana da . çok beğendim güle güle sağlıkla mutlulukla kullanın

nalan ve prop cok guzel bebislerinizin odalari gule gule kullansinlar. valla cok begendim ilerde bende ogluma bole eguzel bi oda hazirlarim insallah.

propp çok açık ve net birşey söyleyeceğim erkek odası olupta bu kadar zevkli döşenmiş ve bu kadar beğenebileceğim bir odayla karşılaşmadım daha önce..
Kız odasını istediğin kadar süsleyip püsleyebiliyor insan ama senin paşanın odası da 10 numara olmuş

teşekkür ederim cnm..
ben o uyku setıne atladım beeeeee...Linens gibi bi yerde normal fıyatının 1/4 une inmiş bir ürün buldugun zaman kacırmamak gerekıyor halıyle.. burda ındırımdeydı ve bı tane kalmıstı da saldırdım resmen..
cok guzel ama oğullarımız gule gule kullansınopuyorumnanaktan

sana katılıyorum fınfıkımmm :içelim:

nalan ve prop cok guzel bebislerinizin odalari gule gule kullansinlar. valla cok begendim ilerde bende ogluma bole eguzel bi oda hazirlarim insallah.
amin canım işalla daha da ıyısını yaparsın..

zemuszemus kızımmmm mimarlıgımız ıse yarasın azıcık demi, madem calısıp para kazanamıom barı kendı evımı halledeyım :roflol:

ben de hiç bu kadar içten ve guzel bı iltifat almamıstım cnm oda ıcın çok teşekkür ederim..

prop senin oda da harika olmuş her yerine ayrı özenmişin hemen belli oluyo, kııızzzzzzz o kıyafetlerini yerim ben onun, oğluşunuda ayrı yerim, çok tatlı olmuş her şey, güle güle iyi günlerde kullansın oğlun canım...

saol cnmmm, minik erkeğim için elımden gelenı yaptım işte..
evet ya o kıyafetlerı yok mu zaten el kadarlar Nalan.. şimdi sana dedıgım gıbı sen bı odaya doy once kıyafetlerı alınca da onlara bakmaya ellemeye doyamayacaksın... ayyy ne guzel şeyler bunlar yaaaaa..

evet canım inşallahhh... içinde bebişlerimizle fotoğraf eklediğimiz günler de gelir .. heyecanlandım ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…