2010 Kasım Bebeklerinin Oyuncakları



bu da son aldığımız ilk arabam oyuncağı 2-3 hafta olmuştur alalı ancak çok ilgisini çekti mi bilemiyorum
 
bizim de en son aldığımız oyuncaklar: disney serisi yapmakda kararlı olan koçiş winnie nin arkadaşı dev tiger i :)
seçdi aslında kızımla ben tweety beğenmişdik ama koçiş şaşı buldu,gözlerini beğenmedi :) ben de kızıma fisher price eğitici köpekçik i aldım,deniz winnie den snra en sevdiği oyuncağı oldu,ben şarkıları ezberledim çokdan ,dişleme kitabımız var bir de ,yürüteçi memleket de dedemiz aldı(ilçe de bulabildiğimiz en iyisi tr malı en azından çin değil.)bebek arabamız da yeni,biz hamileyken alcakdık ki eşimin iş arkadaşı boşa 300 kağıt verme bizim kızın ki duruyr demiş ve eşimde bebeği kçk gzldir diye kabul edmişdik o sıralarda aynen harcamalarımız fazla oluyordu neyse bi zmn kullandık bakdık olmadı ben yeni diye tutdurdum,genel de e bebek den alışveriş yaparız orda ind. girmişdi aldık hemen iyi ki de almışız,şimdi iftara giderken parka,eşyaları arabaya kızı kucağa alıyoruz
 

Eklentiler

  • $DSCF4396.webp
    34 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSCF4397.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSCF4398.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSCF4399.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSCF4479.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSCF4502.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSCF4391.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 76
hepsi çok güzeller iyi günlerde oynasın inşallah:)bebk arabası bizde de eşya arabası olarak işlev görüyor.zaten 2.arabaya geçtik bizde,2 sini de kendimiz aldık ama ilki aceleye geldiği için pişman olup 2.yi aldık biz.yürüteç zaten 1-2 ay anca kullandığı için çok pahalı olmamalı bence.biz gittik chicco aldık öyle dayanıklı ki 5 çocuk büyütür ama ben bi tane daha çocuk yapmam:)yani o kadar pahalıya hiç gerek yok.kız bebeklerin favorisi zaten bebkler peluşlar:)
 
güzel günlerde kullansın bebişin oyuncaklarını...köpeğin şarkıları çok güzel dimi....o benim favori oyuncağım
 
Son düzenleme:
sağolun tüm bebekler cici oyuncaklarını güle güle kullansın,
şimdi de yatırımımızı oyuncaklara apıyrz dimi
gecen iftar da eşimin kankası vadı kendileri bekar henüz,sürekli köpeği dinledi,giderken bir şarkı takıldı aklına ben devamını söyleyince aaaa aynı senin sesin diyor hah
 
bunlarda bizim yeni oyuncaklarımız arabadan başta hoşlanmıştı sonra babası müziğini açtı araba dolaşıp taklalar atmaya başlayınca esila jet hızıyla odadan ayrıdı şimdi oyuncağın yüzüne bile bakmıyor piyanis tavşan bimden aldık üstündeki figürlerin içinde en çok bebeği sevdi bebe bebe diyip düğmeye başıyor cadı yine en gözde oyuncaklarımız kablolar şaj aletleri üçlü prizler vs vs:))))
 
kızlar bebişleriniz oyuncaklarını güle güle kullansın.
deryacık piyanisti bende aldım. bizimki inek. ama tuğra inek bağırınca yada diğer hayvanlara basınca korkuyor. ağlamaya başlıyor. ilk aldığımda da korktu geçen ay da denedim korktu bende kaldırdım.

geçen gün markete gittik. babamız komyon kepçe filan beğendi alalım diye tutturdu. ben şimdilik eğitici birşeyler olsun istiyorum. neyse aldık. bende renkli hayvanlar buldum. hani basınca vik diye ötüp ses çıkartıyor. onu sevdi.
şimdi eğitici halkalardan alacağım. son oyuncaklarının fotosunu çekip eklerim yoğunluk bitince.
 
inekten bizde de var ama muhammed ondan korkmadı,geçenlerde bime aynı gün robot köpek ve uçak geldi ışıklı sesli hareketli.o köpketen korktu başta ama ben sakinleştirince şimdi eline alıp ayaklarını yemeye çalışıyo:)
ayrıca bizde eğitici pupy aldık gerçekten anlatıldıüı kadar güzel ben en çok renkler ve örümcekle ilgili parçayı seviyorum:)ben söyledikçe oğlum daha çok neşeleniyo:)
ayrıca biz bi de playskool eğlence merkezi aldık o da biraz pahalı ama çarkları ve aşağı yuvarlanan topu hepsi çok ilgi çekici ve canlı
ayrıca burda bir marketten hacıyatmaz aldık,balon gibi şişiyo goril figürlü oğlumdan 10 cm kadar uzun ve çok şirin:)ona sarılıp yuvarlanıyo:)
bir de bimden bowling seti almıştık:)o da çok güzel
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…