- Konu Sahibi ozgulgulece
-
her bir bebişimin oyuncakları süperler
biz bu ara toplarla meşgulüzARADA piyanoya gidiyoruz ama emekleyince oyuncaklar oğlumun geriisnde kalıyor ve bazedn oynayamıyor d
bu arada örümcekle parkede koşuyor resmen ve bu onu sevinç çığlıklarına boğuyortabi biz de eşimle gülmekten yarılıyoruz çok şeker
dişlik şu ana kadar kaçıncı dişliğimizi aldık diğerleri hangi deliğe girdi çözemedimD
bu arada 9 ay için oyuncak düşünmeye başladım şimdiden
ben bu örümcek konusunda acayip kararsızım bir tarafım sakın sakın diyor :) bir tarafım acaba mı diyor ilk adım arabası alıcam onunla öğrenir yürümeyi diyorum onlarda 9 ay üzeri diyor şu an desteksiz ayakta duramıyor oğlun emekledimi maşallah benimkinin herşeyi gibi buda aksi tersine emekliyor kızım ilk adım ileri diyorum yok illa geri geri emekliyor9 ay oyuncakları düşününce yaz fikirlerini bekliyoruz
annişleeeerrr..
oğlum için cep telefonu arıyorum..şöyle geniş ekran dokunmatik wifi falan olsun :)
şaka bir yana..alan varmı telefon....bizimki çok meraklıda..
şarkı falan olsun içinde...birde ses kaydı yapabilen gördünüzmü hiç piyasada...
6 yıl önce görümcem oğluna almıştı...annesi babası seslerini kaydetmişlerdi..işteyken dinliyordu onların seslerini..ama piyasada hala öyle telefon varmı varsa nerde bilmiyorum...
siz neler aldınız...
ben de alicam ben de fisher price in da var.. heryerde her markanin var ama gorumceninki kadar marifetli mi bilemem :) o neymis oyle ya
ben yürütece koyuyorum arkadaşlar evin içinde ben nereyegidersem oda geliyor işimi gücümü yemeğimi herşeyi rahatlıkla yapıyorum hatta banyomu bile önceden onu uyutup öyle girerdim şimdi o evde dolaşıyor yada banyoda yanımda dolaşıyor çok rahatlık bence inş zararı olmaz ilerde
derya yürütçte nasıl yalnız bırakıyorsun....yürüteç başıma bela benim ya....fişlere gidiyor..çekmecelere gidip elini sıkıştırıyor...önüne engel gelirse gitmek için zorlyor bu seferde yürüteç havalanıyor....aklına gelebilse yürüteci tutup kaldırıp eşikten falan atlıcak yani..
canım 5 pozisyonu var tam yatabiliyor,ayrıca 5 nokta kemeri var benimki gibi deli bi çocuğa sahip annler için birincil gereklilik zaten kemer.ayrıca ön bar var ve bu istediğin zaman açılıp kapanabiliyo.bu sayde uyurken salıncaktan alması da çok kolay oluyor.ben salıncağın ucuna şal bağladım oturduğum yerden asılarak sallıyorumgüle güle kullansın oğluş. salıncak çok güzel bunda nasıl uyuyor? arkaya doğru yatıyor sanırım.
düşme tehlikesi yok mu?
güzel günlerde eskitin özgül.....bisikletten memnunsun dimi...salıncağa yerim yok...bizede vereceklerdi istemedim evde bir yığın malzeme var zaten...ama bisiklet olabülü..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?