2010 Kasım Bebeklerinin Oyuncakları

ben bu örümcek konusunda acayip kararsızım bir tarafım sakın sakın diyor :) bir tarafım acaba mı diyor ilk adım arabası alıcam onunla öğrenir yürümeyi diyorum onlarda 9 ay üzeri diyor şu an desteksiz ayakta duramıyor oğlun emekledimi maşallah benimkinin herşeyi gibi buda aksi tersine emekliyor kızım ilk adım ileri diyorum yok illa geri geri emekliyor 9 ay oyuncakları düşününce yaz fikirlerini bekliyoruz

hehe benimkide 1-2 haftaya yakın geri geri gitti sonra geri ileri sağa sola nere istiyosa oraya emekliyor hele istediği ve ilgisni çeken kırmızı bişey gördüğünde çıldırıyo o kadar seri gidiyoki biz şokta bakıoz öleşimdilerde emekleyip sıkılınca da tekrar sırt üstü yatmalar başladı yüzüstüyken sırtüstü dönüyor.
canım yürüteç konusu bizde şöyle oldu,biz pek araştırmadık zararlı mı diye,hepimiz yürüteçlerle büyüdük diye direk gittiik aldık.chicconun ve içindeki uyarıları dfikkaTE alarak en fazla 20 dakika oturtuoyrum.
seviyeyide oğluşun ayakları yere bascak şekilde ayarladım Bİ SORUN olmıcaktır eminim

annişleeeerrr..

oğlum için cep telefonu arıyorum..şöyle geniş ekran dokunmatik wifi falan olsun :)

şaka bir yana..alan varmı telefon....bizimki çok meraklıda..

şarkı falan olsun içinde...birde ses kaydı yapabilen gördünüzmü hiç piyasada...

6 yıl önce görümcem oğluna almıştı...annesi babası seslerini kaydetmişlerdi..işteyken dinliyordu onların seslerini..ama piyasada hala öyle telefon varmı varsa nerde bilmiyorum...

siz neler aldınız...

ben artık fazla oyuncak almamaya karar verdim oyuncaklar kenarda duruyor bizimki ya bezlerle oynuyor yada oyuncaklarının ipi etiketi vidasıyla... oyuncağın kendisiyle pek ilgilenmiyor. oyun halısının oyuncaklarını yerinden çıkarmayı nasıl beceriyor onu hiç anlamadım ama çıkarınca onun için iş bitiyor. oyuncak cep telefonu ben de düşündüm ama öyle kurnazlar ki onun oyuncak olduğunu hemen anlarlar ve yine bizimkilere saldırırlar bence.
yürüteç konusunda kararsızım ama dr. kullanma dediği için değil. şimdi alıcaz en fazla 3-4 ay sonra kullanmayacak belki o kadar bile sürmeyecek değer mi bilmiyorum ama bir yandan da hep ayakta durmak istiyor yatmayı zaten sevmiyor artık oturmak da kesmiyor onu o yüzden hep tutuyorum kollarından hep ayakta ve ben bitiyorum artık işte bu yüzden alsak mı diye düşünüyorum ayakta olunca bağırmaz da ben iş yaparım tabi yanımda olması lazım yine

ben de alicam ben de fisher price in da var.. heryerde her markanin var ama gorumceninki kadar marifetli mi bilemem :) o neymis oyle ya

Yürüteç konusuna değinmişsiniz..Kızlar ikiz bebeklerim olmasına ve onlara tek başıma bakmama rağmen yürüteç düşünmedim, düşünmüyorum... Zaten duru parmak uçlarına basarak yürümeye meyilli..

ben yürütece koyuyorum arkadaşlar evin içinde ben nereyegidersem oda geliyor işimi gücümü yemeğimi herşeyi rahatlıkla yapıyorum hatta banyomu bile önceden onu uyutup öyle girerdim şimdi o evde dolaşıyor yada banyoda yanımda dolaşıyor çok rahatlık bence inş zararı olmaz ilerde

derya yürütçte nasıl yalnız bırakıyorsun....yürüteç başıma bela benim ya....fişlere gidiyor..çekmecelere gidip elini sıkıştırıyor...önüne engel gelirse gitmek için zorlyor bu seferde yürüteç havalanıyor....aklına gelebilse yürüteci tutup kaldırıp eşikten falan atlıcak yani..

maşallah seninki pek afacanmış benim kızım azcık uslu galiba ya sadece evi turluyor odasına gidip çekmecelerini karıştırıyor tek yaramazlığı bu yürütecdeyken umarım başka şeyler keşfetmez

kıslarrrr bu çocuk beni öldürcek çekmeceleri bışaltıyor dolapları kurcalıyor fırının ayarıyla makinaların düğmeleriyle oynuyor:S
fişler prizler tv sehpası tv vb de cabası zatenoyuncaklarının işlevlerini keşfetmeye başladı en güzeli de bu çok şükür.artı şu aralar yürüme çabalarındaDD
en son bisiklet aldık crystal baby şu tenteli olanlardançok memnunuz her sabah istisnasız onu dışarı çıkarıyorum bisikletle gezidiryorum:d

bu arada babyhope salıncak aldık,evde kullanıyoruz gündüzleri hep onda sallayarak uyutuyorum,biraz hantal ve yer kaplıyor ancak dayanıklı ve 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var ve bu da kafiii bi özellik benim için:)

bu bis,klet artık adım attığmız her yerdeherkes almış biraz klasik gelebilir bazılarına ama ben biraz daha uzun vade düşünerek artı ebeveyn kontrolünü avnatj olarak kullanabileyim diye aldım.piyasa fiyatını bilemicem ama biz nakit 85e aldım.

ayrıca bu salıncağıada bir aydan fazla oldu alalı normalde bahçe için tasarlabmış sanırım yada balkon için ama ben oğlanı uyuttuğum için sürekli evde uyumasını tercih ediyorum.salıncağı da nakit 100 tlye aldık.piyasadaki benzerlerine kıyasla çok çok hesaplı 2 ürün tavsiye ederim eğer düşünen arkadaşlar varsa.beneki salıncak resimdeki,nin mavili grilisi ayrıda kollarının tutma yerinde sünger vb olan hali

Eklentiler

• $803-5.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 52
güle güle kullansın oğluş. salıncak çok güzel bunda nasıl uyuyor? arkaya doğru yatıyor sanırım.
düşme tehlikesi yok mu?

güle güle kullansın oğluş. salıncak çok güzel bunda nasıl uyuyor? arkaya doğru yatıyor sanırım.
düşme tehlikesi yok mu?
canım 5 pozisyonu var tam yatabiliyor,ayrıca 5 nokta kemeri var benimki gibi deli bi çocuğa sahip annler için birincil gereklilik zaten kemer.ayrıca ön bar var ve bu istediğin zaman açılıp kapanabiliyo.bu sayde uyurken salıncaktan alması da çok kolay oluyor.ben salıncağın ucuna şal bağladım oturduğum yerden asılarak sallıyorum

güzel günlerde eskitin özgül.....bisikletten memnunsun dimi...salıncağa yerim yok...bizede vereceklerdi istemedim evde bir yığın malzeme var zaten...ama bisiklet olabülü..:)

güzel günlerde eskitin özgül.....bisikletten memnunsun dimi...salıncağa yerim yok...bizede vereceklerdi istemedim evde bir yığın malzeme var zaten...ama bisiklet olabülü..:)

inşllah canım saolasın:)bisikletten memnunum ben emniyetine ek olarak bel kısmında ekstradan bi lastik de kullanıyorum ama.çünkü muhammed çok yaramaz ve sağa sola yaslanıo bazen bende düşer diye korkuyorum
her sabah gezmeye çıkıyoruz bisikletle.genelde atabiner gibi ayakta gitmeyi seviyor.tavsiye ederim.hem en azından seneye backları birz daha uzayınca pedallarını da çevirir belki:)
salıncak çok yer kaplıyo gerçekten ama ben zaTEN muhammedin bi eşyasının oturma odamı daraltmasına alışınca gözüme çok zor gelmedi.park yatak,yürüteç,oyunck sepeti,salınck:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…