2010 Kasım Bebeklerinin Oyuncakları

canım ii yapmışsın bende ana kucağı almamıştım,şu an zaten bebişler emekleme telaşındalar ve değil oyun halısı evdeki halılardan taşıyolaR:))

Biz maalesef bimdeki ineği alamadık..Kalmamıştı..Babası da kızıma peluş ayı varmış...Onu almış..Kızım sevdi..Tüylerini yoluyor..

bende o ineği kaçıranlardanım ama daha önceden 3 ay önce sanırım yine böyle müzikli piyano gelmişti elma şeklinde onu almıştım onu denemek hiç aklıma gelmedi bak siz yazınca hatırladım bakalım ilgisini çekicekmi benim cimcimenin

öneriniz için teşekkürler brisnden bulursamda alırım az kullanılmış temiz aktivite masasınıgerçekten eğitici...

yahu kizlar aktivite masalari cok guzel de birsey 1 yastan itibaren kullanima uygun diyor. simdi de vakit gecirirler tabii ama birsey anlamalari zaman alicak. almak icin cok acele etmeye gerek yok gibi..

şimdi reklam gibi olaca ama

ben fısherprice eğitici cd çalardan çok memnunum tek tek basıyorum hayvan sesleri ve isimlerini bende taklit ediyorum yiğit pür dikkat izliyor...bugun kendide söylemeye çalıştı tabi olmadı..:)

eğitici köpekte çok konuşuyor ama sanırım erken aldık onu...

bu eğitici köpek çok geveze :) kapatıyorsun elin dokununca yine başlıyo
melisi tam uyuttum yanlışlıkla dokundum başladı ötmeye e bizimki ujyandı tabi... kargodaki adam da eşime demişki "abi yaa yol boyunca susmadı sizin paket! ":)))

canım resmini koyar mısın? hangisi anlamadım.

pilleri çıkmıyor mu? kullanmadığında çıkarsan!

yok kızlar bu da ilgisini çekmiyo benim kızın bi iki bastım hayvan seslerine köpek horuz inek falan işte bi kere baktı sonra hiç oralı olmadı ışıklıda çok güzel hemen sıkılıyoya anlamadım gitti ben bu kızı neyle oyalıycam

Bizden birkaç oyuncak daha. cikciklerle fincan takımını babası almıştı. babası büyüyünce odasına kahve içmeye giderim birlikte oynarız diyor.

oyuncak hikayesi oyuncaklarını ben yazın hamileyken shell de kampanya vardı 100 tl lik benzin alışverişine 1 tl karşılığında bu oyuncaklardan veriyorlardı. bütün yaz babymoon yaparken yollarda shell aradık durduk ama seriyi binbir emekle toplamayı başarabildim.

fisherprice ın benim sevgili bebeğim adlı bebeğini katalogtan beğendik almaya gittiğimizde, rafta bir tane kalmıştı ve eskimiş gibiydi, eşim pilini bitirene kadar oyuncakçıda oynanmış, yenisi gelince alırız dedi ve çıkıp bime gittik ve yukardaki bebeği gördük özellikleri aynıydı ve biz de hemen aldık tabi. vücut bölümlerini söylüyor, cümleler kuruyor, alfabeyi söylüyor. sesi de çok sevimli kızım bu bebeği görünce gülümsüyor hep.

klozeti görür görmez çok sevdik ve bize eğlenceli geldi, bebek tuvaletini yapınca müzik çalıyor ve üst tarafı çıkıp evin klozetine takılabiliyor. desteksiz oturmaya başlayınca kullanmaya başlayacağım, küçük olduğu için bebeğimden hemen söylemesini beklemiyorum ama klozet bana çok eğlenceli geldi, eve gelince oturttum ve bebeğimin çok komiğine gitti.:90:

çantalarını da babası seçti, ama bebeğim büyüyene kadar ben ondan çok kullanırmışım gibime geliyor. kısa süreli gezilerde içine bez, mama, mendil vb. koyarım artık.laf aramızda dükkanlarda ve minik kızlarda bu çantalardan gördükçe hep bir tane de benim olsa diye aklımdan geçirmiştim. kızımı bahane edip edip heveslendiğim çocuk şeylerinden alırım atık : )

Son düzenleme:
buda aktivite kitabımız meraklı gözlerle bakıyor dikkatle sesini dinliyor henüz sayfalarına küt küt vurmakla meşgul eminim 1_2 ay içinde sakin sakin sayfalarını çevirip ceeeeeee diyecek (yani umarım )

nihayet pazar günü gidip ikisini alabildim. köpek çok hoşuna gitti. resmen ağzının suyu aktı. emekleme arkadaşımıda yere koyup çalıştırdık ilk şaşkın şaşkın baktı. çok fazla oynayamadık çünkü banyo yapıp uyuması gerekiyordu. bundan sonra oynar evinde. ayrıca 5 tane büyük boy masal kitabı aldım. fiyatı çok çok uygundu. resmini çekip eklerim.

birde bu motoru aldım bimden. çok hoşuma gitti. büyüyünce oynar.

Son düzenleme:
melodi güle güle eskitin oyuncaklarınızı....

eğer sende mutluysan alkışlaaaaa .....favori şarkım...evde durmadan bende söylüyorum...

bu zamana kadar aldıklarımız,
tiny love oyun halısı
çıngıraklar
sesli kitabı(ben seçerken ona seslendirdiğim hayvanları seçdim,çok hoşuna gitti)
winnie the pooh
şirin piyanist(meşhur inek diyebiliriz,alcakdm teyzesi benden erken davranıp almış,böylece klavyelerini kurtarmış oldu)
pembiş top bunu da gene kçk teyze ile almaya gitmiştik teyzemiz aldı kızıma,bir de teyzesinn ana kucağına takılan sesli ayıcık var
büyük teyzesinn aldığı gökkuşağı bebeğimiz var
mama sandalyemiz (biz genelde emzik,biberon vs. herşeyi e bebek den alıyoruz,mama sandalyesi için gttiğimde bunu beğendim,fonksiyonları diğer bilindik markalardan daha iyiydi,kullandıkça da beğendik)
ben bir anda çok oyuncağa boğmak istemiyorum,doyumsuz olmayı değil,kıymet bileb bir birey olsun istiyrm
haa bir de hem emzirme yasdığı hem oyuncağı olan filoş var:)sanırım bu kadar
hepsi güle güle oynasın

Eklentiler

• $DSCF3099.webp
    29 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSCF3093.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSCF3090.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $DSCF3091.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSCF3089.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $DSCF3092.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $DSCF3095.webp
    18 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSCF3096.webp
    11 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSCF3097.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $DSCF3100.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSCF3101.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
her bir bebişimin oyuncakları süperler
biz bu ara toplarla meşgulüzARADA piyanoya gidiyoruz ama emekleyince oyuncaklar oğlumun geriisnde kalıyor ve bazedn oynayamıyord
bu arada örümcekle parkede koşuyor resmen ve bu onu sevinç çığlıklarına boğuyortabi biz de eşimle gülmekten yarılıyoruz çok şeker
dişlik şu ana kadar kaçıncı dişliğimizi aldık diğerleri hangi deliğe girdi çözemedimD
bu arada 9 ay için oyuncak düşünmeye başladım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…