ah kopekop ahhh benimki zatii erkek
olsun şekerimm zayten kız gibi naz yapıyoo bana yaa felaket bişey
ah kopekop ahhh benimki zatii erkek
olsun şekerimm zayten kız gibi naz yapıyoo bana yaa felaket bişey
ah yaa ne kıroyum he he
kusuruma bakma yaa..
ozaman arkası kız annnesi...he he he
dimi amaa bencede arkası kızzz
maş. tüm bebişlere
esila kaç kilo boy ne annesi?benim kız kilo almıyor ya ondan merak eddim de,resimde pek farklı durmuyorlar ama,deniz kilo alıyor ya iştahsızlığı artıyor veriyor ya da bugünlerde ki gbi hastalıkdan yemiyor,kusuyor.buarada siz nerde oturuyorsunuz park tanıdık geldi de ama parklar genelde aynı dimi[/QUO
9 kilo 75 cmşükrediyorum çünkü çok zor kilo alıyor park güngörende şehrigül sosyal tesisleri
maş. tüm bebişlere
esila kaç kilo boy ne annesi?benim kız kilo almıyor ya ondan merak eddim de,resimde pek farklı durmuyorlar ama,deniz kilo alıyor ya iştahsızlığı artıyor veriyor ya da bugünlerde ki gbi hastalıkdan yemiyor,kusuyor.buarada siz nerde oturuyorsunuz park tanıdık geldi de ama parklar genelde aynı dimi[/QUO
9 kilo 75 cmşükrediyorum çünkü çok zor kilo alıyor park güngörende şehrigül sosyal tesisleri
maş. yok deniz hala 7,5 kilo boy aynı ama bu hastalıkda da kilo vermezse deniz çok iştahsız 15 gün alıyor 15 gün veriyor.
üstte 4 altta 2 toplam 6 oldu teyzesi:)muhamedin diş çıkarışı biraz garip ya:)duruyo duruyo sonra arka arkaya 3-4 sıralıyo:)bayadır duruyo ya heralde 3 tane gelir yakında:)))maşallah özgül....kaç dişi var...bizde hala 2...:)
son resimdeki oturuşa bayılıyorum ya....
özgül maşallah Muhammed'e ,
çok yaramaz tipi var hee..benimki gibi:)
bayramdan
anaaaa çikolata gibi kız maşallah :))))
bayramdan
bayramdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?