2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

Kızlar çoğunuz beni unutmuştur sanırım.Hiç giremedim net olmayınca.İşte bu da benim kızım Aysima

Begümmm hoşgeldin ben seni hatırladım elbet :) Çok tatlı kızın maşallah nerelerdeydin

dilemma günaydın mesaj yazdığını görünce sevindim, kizlerin fotosunu ekledin sandım,
merak ediyorum bebişlerini,imkanı varsa resimlerini koyar mısın?
çok öptüm mis kokulu kuzuları

maşallah maşallah çok tatlıymış bu annesi

tatlıdır annesinin kuzusu teşekkür ettik teyzesi

Begümmm hoşgeldin ben seni hatırladım elbet :) Çok tatlı kızın maşallah nerelerdeydin

hatırladığına çok sevindim dilemma.senin ikizler nasıl. doğum iznine ayrıldıktan sonra evimde net olmayınca hiç giremedim canım.şimdi yeni işe başladım öylelikle döndüm tekrar

begümcük seni hatırlıyorum. kızın çok tatlı maşşallah!

teşekkür ederim canım.senin oğlun olacaktı öyle hatırlıyorum nasıl yakışıklın.artık vakit buldukça geçmişe bakıp resimlerine bakmaya çalışıyorum kuzuların

Eki Görüntüle 267840 Eki Görüntüle 267842

Kızlar çoğunuz beni unutmuştur sanırım.Hiç giremedim net olmayınca.İşte bu da benim kızım Aysima

oyyyy bunlar çok şekerler ya:)))maşallah hanım kız olmuşlar yaaa:)
eee oğlan anası olunca insan alıcı gözle bakıyo:)
[video=vimeo;30258157]http://vimeo.com/30258157[/video]

bu da benim oğlum değişiklik olsun arada video olsun:)avm de oğluş yolunu kaybetti bi oraya bi buraya koşturdu kızlar:)

özgülcüm maşallah ne güzel paytak paytak yürüyo oğluşun dünde benim kız ilk defa 2 adım attı sonra düştü çok sevindim biz evdeyken olduğuna hep annemden alıyoduk haberleri konuştu gel gel yapıyo baş baş yapıyo falan diye bu sefer ben verdim müjdeyi

ozgul, dun aksam izlerken kocam da gordu. bak dedim bu muhammed, imranla ayni yasta.
ne dese begenirsin " eeeee.. bu cocuk kosuyo"
ben de dedim ki o herseyi erken yapti. masallah dedik sonra :)

Son düzenleme:
bütün bebişlere maşallah yaaa.
özgüllllllll be u oğluşunu ham yaparım .yeni gördün videoyu çok komik yaaa ...maşallah tosbiğe :)))))
evet darısı başımıza ama benim kızın yürümesi zaman gelir gibime geliyo ağır vasıta

Eki Görüntüle 267840 Eki Görüntüle 267842

video varmış göremiyom ben (

ÖZGÜL MAŞALLAH OĞLUŞUNA.ÇOK TATLI YA DARISI BİZİM BAŞIMIZA .

ozgul, dun aksam izlerken kocam da gordu. bak dedim bu muhammed, imranla ayni yasta.
ne dese begenirsin " eeeee.. bu cocuk kosuyo"
ben de dedim ki o herseyi erken yapti. masallah dedik sonra :)

hepiniz çok saolun teyzeleri,aman sağlam yürüsünler inşallah da zamanı önemli değil muhammed bir aydır düşe kalka yürüyodu şimdi ayağı kaymadığı yada önünde atlayamıcağı engel olmadığı sürece düşmüo çok şükür ama ne kafa göz yardık ne morluklar oldu(((
inşallah bütün fıstık ve paşaların başına:)
hepsine kocaman maşallah,zaten bu kadar tatlılar da ondan hastalıktan kurtulmuyolar(((

valla doğru söylüyosun özgül .kasım bebeleri dökülüyor .hemen hemen hepsi hasta bebelerin((ama iyleşirler inşallah .
ayyy benim bu kız var yaa tam bir şımarık :) kendisiyle oynamayı bırakınca kıyameti koparıyor:84:.yüzüne bile bakmıyayım gelip yüzüme vuruyor ya da dizime vuruyor :)bana bak diyo yani...bazen de eğilip kafaıyla burnunu yüzüme dayıyor ...ama en fenası bu aralar ısırıyor ...köpek bu köpek :))

inşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin

ayyy boncuk ısırma deme nolur:)muhammed babasının kulağını koparıypdu ısırırken şimdi baba gitti kanı kaynadıkça gelip beni dişliyo:)))ben oğluma bu yüzden eğitici pupyden bu kuçu kuçu hikayesini armağan ediyorum,bizim kuçu kuçular da annesinş ısırmışş:)
canım seninkinin ablası da olunca daha bi canayakın ve oyuncu bence:)Allah'a çok şükür benim de oğlanın önünde 3 yaşına gircek olan yeğenim var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…