Deryacık maşallah kızına saçlara bayıldım benim kızda hala saç yok valla özeniyom böyle pelikli saçlar görünce :)
Eki Görüntüle 267840 Eki Görüntüle 267842
Kızlar çoğunuz beni unutmuştur sanırım.Hiç giremedim net olmayınca.İşte bu da benim kızım Aysima
Begümmm hoşgeldin ben seni hatırladım elbet :) Çok tatlı kızın maşallahnerelerdeydin
maşallah maşallah çok tatlıymış bu annesi
Begümmm hoşgeldin ben seni hatırladım elbet :) Çok tatlı kızın maşallahnerelerdeydin
begümcük seni hatırlıyorum. kızın çok tatlı maşşallah!
Kızlar çoğunuz beni unutmuştur sanırım.Hiç giremedim net olmayınca.İşte bu da benim kızım Aysima
cimcimeye bak :) masallah cok sevimli
oyyyy bunlar çok şekerler ya:)))maşallah hanım kız olmuşlar yaaa:)
eee oğlan anası olunca insan alıcı gözle bakıyo:)
[video=vimeo;30258157]http://vimeo.com/30258157[/video]
bu da benim oğlum değişiklik olsun arada video olsun:)avm de oğluş yolunu kaybetti bi oraya bi buraya koşturdu kızlar:)
eee oğlan anası olunca insan alıcı gözle bakıyo:)
[video=vimeo;30258157]http://vimeo.com/30258157[/video]
bu da benim oğlum değişiklik olsun arada video olsun:)avm de oğluş yolunu kaybetti bi oraya bi buraya koşturdu kızlar:)
ÖZGÜL MAŞALLAH OĞLUŞUNA.ÇOK TATLI YADARISI BİZİM BAŞIMIZA .
özgülcüm maşallah ne güzel paytak paytak yürüyo oğluşun dünde benim kız ilk defa 2 adım attı sonra düştü çok sevindim biz evdeyken olduğuna hep annemden alıyoduk haberleri konuştu gel gel yapıyo baş baş yapıyo falan diye bu sefer ben verdim müjdeyi
ozgul, dun aksam izlerken kocam da gordu. bak dedim bu muhammed, imranla ayni yasta.
ne dese begenirsin " eeeee.. bu cocuk kosuyo"
ben de dedim ki o herseyi erken yapti. masallah dedik sonra :)
bütün bebişlere maşallah yaaa.
özgüllllllll be u oğluşunu ham yaparım .yeni gördün videoyu çok komik yaaa ...maşallah tosbiğe :)))))
evet darısı başımıza ama benim kızın yürümesi zaman gelir gibime geliyo ağır vasıta
valla doğru söylüyosun özgül .kasım bebeleri dökülüyor .hemen hemen hepsi hasta bebelerin((ama iyleşirler inşallah .
ayyy benim bu kız var yaa tam bir şımarık :) kendisiyle oynamayı bırakınca kıyameti koparıyor:84:.yüzüne bile bakmıyayım gelip yüzüme vuruyor ya da dizime vuruyor :)bana bak diyo yani...bazen de eğilip kafaıyla burnunu yüzüme dayıyor ...ama en fenası bu aralar ısırıyor ...köpek bu köpek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?