2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

özgüüüüllll nerdesin sen....demek avmlerde geziyorsun...yoksun burda.....

maşşalah benim paşama yaa....bizde kocişle izledik senin kuzu ünlü oldu.....41 kere maşallah.....

Özgül maşallah yaa bayıldım koşuyoo hakkaten yürümeyti geçmiş Bizimkiler adımlarda daha
çok saol teyzesi:)))biizmki uyarıcı çok olunca koşuyo:))etrafta içi bulaşık dolu bulaşık makinaesi olsaydı jet gibi hızlı da olurdu:)))hehe şaka bi yana inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi boş:)
özgüüüüllll nerdesin sen....demek avmlerde geziyorsun...yoksun burda.....

maşşalah benim paşama yaa....bizde kocişle izledik senin kuzu ünlü oldu.....41 kere maşallah.....

kızzz aşkolsun ne gezmesi:)işe başladığımdan beri tasarruf moduna geçtik alışveriş yok,gezmeler azaldı gereksiz harcamalar azaldı::))okul ev muhammed bermuda şeytan üçgeni arasında kısıldım:)bu sene 4lere giriyorum ingilizceyi ilk kez gördüklerinden sıfırıdan okuma yazma öğreniyolar tabi ve ben kırk takla atıyorum öğrensinler diye:Sçok yoruluyorum
senin nasıl gidiyo bakalım?kahve keyfi yapıyomusunuz zümrenle:)
ay soolun teyzesi oğlumu sizler meşhur ettiniz:)

valla doğru söylüyorsun ben öğleci olduğum için bu aralar dışarı çıkamadık pek..paramız cebimizde kaldı :) biz geçici olarak başka okuldayız çalışma şartlarımız pek iyi değil ama mutluyuz...:)

aman annesi esmer güzeliymiş aysimam gibi

maşallah maşallahhhhh yahu benim kız yeni emekleme çabasında pek tembel kızım. biz ne zaman görecez bakalım koşuşturduğunu

ay maşallah!!!
unuturmuyuz topiğin küçük hanımefendisiydin :))

çok mutlu oldum canım unutulmadığıma tekrar döndüm çalıştığım sürece burdayım artık

özgül yazmadan gitmeyim dedim :)) maşallahh oğluna
benım kız pek korkak elimden tutup gidecek ille. yürümeyı istiyor ama kendı gitmıyor.. benım kızımda yürüse böyleee çok sevınırım. nezaman yürücek bakalım cadı

---

merhaba begümcük unutmadık tabiki seni :) kızına maşallah. facede varsın ama resım koymuyorsun galıba hıc.
senın kızında mı emeklemıyor

saol teyzesi:)canım artık aşırı hareketlendi ama bunun o kadar olumsuz yanları var ki(sürekli terleyip soğuyor,sürekli koşturduğu için k,lo verdisağa sola da tırmanıyo artık lavabolara falan çıkıyortehlike çanları çalıyor yani((o yüzden boşver her şey zamanla olunca ii ben çok heves ettim ama hevesime çok kzıızyorum şimdi:yavrum eriyor valla

Özgüüül maşallah ya ne kadar tatlı , yürüyor pıtır pıtır yerim onun o dötünü beeenn :)
Allah nazarlardan saklasın, beimki de tay tay yapıyor bu sabah dedesi ile babaannesinin arasında bir adım atıyor sonra korkuyor, yaşını karşılar bu diyorlar ama bakalım hayırlısı olsun tabii ...

bu video bir ay önce çekilmişti..
görün istedim tabii şimdi daha teknik :)
[video]http://semaanneninblogu.blogspot.com/2011/10/bu-video-yaklask-bir-ay-oldu-cekileli.html[/video]

benim oğlumun videosunu kimse izlemedi mi yaa..oksa görünmüyor mu?
kimse yorum yapmadı aylar sonra ilk defa becerip de video ekledim kızlar bi bakın hele gııııı

masallah sema.. daha teknik derken? ne guzel yuruyor iste cocuk.
imran pek yurumuyor yurume arkadasiyla. hic adim atasi gelmiyor. oyuncak kismiyla ilgileniyor. halbuki koltuklara tutunarak adim atip ilerliyor. ben yurume arkadasini sevecegini dusunmustum pek sevmedi sanirim..

benim oğlumun videosunu kimse izlemedi mi yaa..oksa görünmüyor mu?
kimse yorum yapmadı aylar sonra ilk defa becerip de video ekledim kızlar bi bakın hele gııııı

maşallah çok tatlı ya.verdiğin linkte açılmadı ama googleye semaanneninblogu yazdım çıktı:)işallah doğru yerdir.

bu da bizim doğum günü pastamız kızlar:)
bizim videolarımız vimeo da çıkıyor ama blogda çıkmıyor
vimoe ozgul sucu diye arama yaptığınızda bütün videolarımızı görebilirsiniz:)yakında doğum günü videosu koyarım inşallah:) ayrıca size bi iyi haber doğum günümüz süper geçti
bi kötü haber kutladık bi gün sonra sabah oğlum kaşını yardı((
resimde sol kaşının üstünde bant var,yapıştırdılar tekrar açılmasın diye üzerine de bant yaptılar

Eklentiler

• $En Son Güncellenen3.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSCF3916.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSCF3904.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
deryacık, cıncık ve ozgulece maşallah kuzularınıza. hep yüzleri gülsün inşallah.

Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…