çok saol teyzesi:)))biizmki uyarıcı çok olunca koşuyo:))etrafta içi bulaşık dolu bulaşık makinaesi olsaydı jet gibi hızlı da olurdu:)))hehe şaka bi yana inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi boş:)Özgül maşallah yaa bayıldım koşuyoo hakkaten yürümeyti geçmişBizimkiler adımlarda daha
özgüüüüllll nerdesin sen....demek avmlerde geziyorsun...yoksun burda.....
maşşalah benim paşama yaa....bizde kocişle izledik senin kuzu ünlü oldu.....41 kere maşallah.....
çok saol teyzesi:)))biizmki uyarıcı çok olunca koşuyo:))etrafta içi bulaşık dolu bulaşık makinaesi olsaydı jet gibi hızlı da olurdu:)))hehe şaka bi yana inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi boş:)
kızzz aşkolsun ne gezmesi:)işe başladığımdan beri tasarruf moduna geçtik alışveriş yok,gezmeler azaldı gereksiz harcamalar azaldı::))okul ev muhammed bermuda şeytan üçgeni arasında kısıldım:)bu sene 4lere giriyorum ingilizceyi ilk kez gördüklerinden sıfırıdan okuma yazma öğreniyolar tabi ve ben kırk takla atıyorum öğrensinler diye:Sçok yoruluyorum
senin nasıl gidiyo bakalım?kahve keyfi yapıyomusunuz zümrenle:)
ay soolun teyzesi oğlumu sizler meşhur ettiniz:)
oyyyy bunlar çok şekerler ya:)))maşallah hanım kız olmuşlar yaaa:)
eee oğlan anası olunca insan alıcı gözle bakıyo:)
[video=vimeo;30258157]http://vimeo.com/30258157[/video]
bu da benim oğlum değişiklik olsun arada video olsun:)avm de oğluş yolunu kaybetti bi oraya bi buraya koşturdu kızlar:)
ay maşallah!!!
unuturmuyuz topiğin küçük hanımefendisiydin :))
aman annesi esmer güzeliymiş aysimam gibi
maşallah maşallahhhhh yahu benim kız yeni emekleme çabasında pek tembel kızım. biz ne zaman görecez bakalım koşuşturduğunu
o da olur inşallah canım:)
çok mutlu oldum canım unutulmadığımatekrar döndüm çalıştığım sürece burdayım artık
saol teyzesi:)canım artık aşırı hareketlendi ama bunun o kadar olumsuz yanları var kiözgül yazmadan gitmeyim dedim :)) maşallahh oğluna
benım kız pek korkak elimden tutup gidecek ille. yürümeyı istiyor ama kendı gitmıyor.. benım kızımda yürüse böyleee çok sevınırım. nezaman yürücek bakalım cadı
---
merhaba begümcük unutmadık tabiki seni :) kızına maşallah.facede varsın ama resım koymuyorsun galıba hıc.
senın kızında mı emeklemıyor
benim oğlumun videosunu kimse izlemedi mi yaa..oksa görünmüyor mu?
kimse yorum yapmadı aylar sonra ilk defa becerip de video ekledim kızlar bi bakın hele gııııı
Allah nesesını hıc bozmasın yerım ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?