-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydıınn

Gülçin, geçmiş olsun, herşey seni mi buluyor yahu :26: Dr una söyle de enine boyuna tahlillerini yaptırsın :26:

Günaydıınn

Gülçin, geçmiş olsun, herşey seni mi buluyor yahu :26: Dr una söyle de enine boyuna tahlillerini yaptırsın :26:

Evet Gülçine tam bir taramalı test gerekiyor...

Geçmiş olsun Gülçin...

Benim denyo arkadaşım nişanlanacak bugünü buldu 1 Mayıs inşallah başıma bişey gelmez Üsküdar'lar da...

Pur tickerin sana uyarı veriyor benden önce pırtlatcan sen Damla'yı... isim belli miydi değil mi Damla yazdım direk ama

yoruldum...ama hiç iş yapmadım...
sadece bulaşıklar makinaya...çamaşırlar makinaya...

ee nası geccek son aylar...
bebem bu kadar yorma beni...
daha izne kadar 1bucuk ay iş hayatımız var

dinleneyimde tatlı bişler yapim kendime...kocişime...bebeme...

günaydın keramos gittim acile idrarda şeker çıktı yarın gidip açlık-tokluk vercekmişim bakalım neler olcak

Haydeee :26:

aksam 9 dan sonra yeme bısı...moralın bozuk ya senın hastalıklar hemen yakalıo senı....kocene sopa lasımmmmm :88:

arkadaşlarrr reglim gecıktı 5 gun test yaptım ve hamıleyım ıkı kere test yaptım ıkısındede koyu ıkıncı cızgi HAMİLEYİMMMmM

arkadaşlarrr reglim gecıktı 5 gun test yaptım ve hamıleyım ıkı kere test yaptım ıkısındede koyu ıkıncı cızgi HAMİLEYİMMMmM

hadı gozun aydın ..
cok guzel sorunsuz bır hamılelık dılerım bebısın saglıcakla gelsın...

can sıkıntısından bakınıodum kalktım bı tane tatlıyı denedım hatta sımdı sogumasını beklıorum

ama ıste o arada yıne bakınırken baska seyler cektı canım :111:

Bakma bakma... Hürrem cadolozu yüzünden benim canım neler neler isiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…