-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızzlarrr

anlaşılan msiafir vs bıdı bıdı işler var çok iyi anlıyorum gobus seni hazır al gitsin yorma kendini bn kendimi acilde buluyorum sora

Ayy kızartmada çok seviyorum ama çok sık yemiyorum yastığıda yükselteyim bu akşam dün akşam fena değildim şimdide iyiyim süt iyi geliyo sanırım sağol yaa

benım ıstahım yok pek ama 7 kılo aldım ..elevıt ıcıyorum etkısı var sanırım ..ıstahı oldugundada hep hamurısı yıorum

ilk hamileliğimde bende elevit kullandım ve 17 kilo aldım.acep ondanmıydı :)) şimdi osteocare diye bir vitamin kullanıyorum.Birde ilk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kalmıştım zayıftım şimdi 62 ile hamile kaldım vücut yağlarım bebişe yeterli geldi zaarr :)))

Hamurişi boş yere kilo yapıyo vitamin yok gereksiz karbonhidrat yüklemesi... bende çok yiyyodum ilkinde ama kiloları zor verince şimdi birazda dikkat ediyom.Çok canım çekerse yiyom ama mümkün olduğunca uzak duruyom.sonra vermesi çok zor oluyooo

güzel haberlerle gel inş doktordan....
ben evlenmeden ağdaya başlamıştım evlendikten sonra bıraktım jiletle hallettim şuan karnım kocaman oldu uzamışlar mı diye göremiyorum bile ağda yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım..........

herkese günaydın

akşama yemekli misafirim var eve gider gitmez işler beni bekliyor

senin karşı taraf çok anlayışsızmış hem çalışıyorsun hem hamilesin hemde yemeğe geliyorlar puffffffff....
en son bi pazar benim ve eşimin ailesini yemeğe çağırdım ondan sonra daha misafir mi asla dedim bi pazarım var zaten akşamlarıda geç çıkıyorum 8 de evde oluyorum ne kimseye gidiyorum nede çağırıyorum....

Çalışınca bi pazaroluyor ondada zor oluyor. be hamıle kalmadan once toplamıstı herkesı yemege. ayrıca yemek yapmasını bılmem cok o kadr marıfetlı degılım. bılırlerde. kolay kolay almam yemegı alamam yanı ıstesemde

ben marifetliyimdir ayıptır söylemesi...... evlenmeden öne yemeğin ye sini bilmezdim evlendikten sonra iş başa düşünce oooooo herşeyi bilen kesildim.....

Kızlar kaan bey içeride iki gündür fıldır fıldır durmuyor. bi hareketlenmeye başladımı kımıl kımıl luo. tekmelerin ardı arkası kesilmiyor

Kızlar kaan bey içeride iki gündür fıldır fıldır durmuyor. bi hareketlenmeye başladımı kımıl kımıl luo. tekmelerin ardı arkası kesilmiyor

ohh ohhh maşallahhhh.....
benimki bazen futbol oynuyor bazen kazı çalışması yapıyor....

bencede canım hiç kasma kendini walla zorlamada

öyle yapıcam cnm :93:

günaydın kızzlarrr

anlaşılan msiafir vs bıdı bıdı işler var çok iyi anlıyorum gobus seni hazır al gitsin yorma kendini bn kendimi acilde buluyorum sora

yok cnm hazır alamam öyle de bir huy var, eşim tatlıyı hazır alalım dedi yok dedim,dün akşamdan halletim.
çorba
et yemeği
z.yağlı bi çeşit
pilav
salata
tatlı yetiversin.

ben hayatta hamile birisine yemeğe gitmem düşüncesizliktir bence de ama Allah'tan karı-koca 2 kişi birde aile büyüğü idare edicem artık. mesaim de 12 ye kadar rahat rahat yetiştiririm, elim hızlıdır severim yemek yapmayı.

ben çıkıyorum herkese iyi hafta sonları

allahtan fazla kişi gelmiyor öğleden sonranda var yetiştirirsin sen yaa biz selina ile başbaşa kaldık...hadi iyi tatiller gobus....kolay gelsin akşam için.....

Günaydııınnn

Gobuscum kolay gelsin, yemek yeteneklerini gördüğümüzden sen halledersin en iyi şekilde diye düşünüyorum

Kıl tüğ muhabbetinde de ben makina + ağda ile alıyorum, ağda zorlamaya başladı, makina +jilete çevircem iyice yapamayınca sanırım
Son ay napcam doğuma nasıl gitcem diye düşünürken, annem ya kuaföre gidersin, ya kocana yaptırırsın dedi
Kuaföre gidemem :78: Ama kociş nası yapcak

purcum sen şuan çok rahat görebiliyorsundur karnın çok şişmedi bende iş bitmiş vaziyette doğuma gidecek gibiyim........ en iyisi ağda salonu yada kuaför....

sımdıde burnum akıo off
canım benim geçmiş olsun bi kurşun döktürün bence de..
ya da eşin dua okusun sana yatmadan önce.. ben kendimi kötü hissettiğim zaman eşim okur beni..
ayy Allah yardımcın olsun canım ya..

Kıl tüğ muhabbetinde de ben makina + ağda ile alıyorum, ağda zorlamaya başladı, makina +jilete çevircem iyice yapamayınca sanırım
Son ay napcam doğuma nasıl gitcem diye düşünürken, annem ya kuaföre gidersin, ya kocana yaptırırsın dedi
Kuaföre gidemem :78: Ama kociş nası yapcak [/QUOTE]

ufff ya kadın olmak ne zor.
ben de kocikoya yaptırım herhalde. jilet ne de olsa

purcum sen şuan çok rahat görebiliyorsundur karnın çok şişmedi bende iş bitmiş vaziyette doğuma gidecek gibiyim........ en iyisi ağda salonu yada kuaför....

Evet ben daha görebiliyorum :86::86::86:
Böyle gidersem, son ay da idare ederim tek tük kalır herhalde o kadarcık da olur
ama doğuma giderken kocişe yaptırırım :86::86:

Ben kuaför diyince kaşım, saçım, tırnaklarımdan başkasını düşünemiyorum, alışkanlık işte

bebeconfort loola up veya elea tabısı yenı bı urun cıkmassa ben alana kadar :86::86:
canımmmmmm sen uzulme gecer benımkıler Allah ın ıznıyle..bende senın bebegını bukadar az gormene uzuluyorum
senınkıde baska bı heyecan olacak aslında :97:
herkese günaydın

akşama yemekli misafirim var eve gider gitmez işler beni bekliyor
ole ben bu yemeklerı yaptım dıye sergılersen gelırler tabı yemeyeee
yakın olsan bende gelcem zaten bakmıorum kacgundur bloguna
gelde uzak dur hamurısınden dayanamıyorummmmmmmmmm
sen nerelısın canım trakyalısın gıbı geldı zaaarrrrr
anam kocısler becerebılır mı bunu :18:
ben sımdılık agdaya gıdıyorum ama ben gıdemezsem o da eve gelıo sonuna kadar agda
canım benim geçmiş olsun bi kurşun döktürün bence de..
ya da eşin dua okusun sana yatmadan önce.. ben kendimi kötü hissettiğim zaman eşim okur beni..
sagol canım...dun baya bı c vtamını yukledım ıyı geldı sanırım
kocem burda olmadıgında hasta oluyorum ben zaten ılacım o benım

gelde uzak dur hamurısınden dayanamıyorummmmmmmmmm
sen nerelısın canım trakyalısın gıbı geldı zaaarrrrr

yok kız trakyalı değilm ama bu tür konuşmayı seviyorum
samsunluyum ama Bursa da oturuyorum çerkezim arz ederim

hahaha benımde cok yakın arkadaslarım trakyalıda agzımızdan dusmes zaaarrrrr ondan dıdım

ama ıyıkı sormusum bak goruyomusun bende bursalıyım hemsehrımı buldum :87::87:

Hamile hamile gezmekten ne zaman bıkacam acaba... gezme derdine ayaklarım ağrıdı bugün :76:

Koceyi bir arkadaşı geldi aldı, arabaya bir parça alıcaklarmış :84::84::84:

Yoksa akşama çıkıcez yine

Bebemin banyo ürünlerini almaya gitcez, akşam yemekten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…