bunu karşı tarafın düşünmesi lazım da işte !!!
akşam oturması olsa bi kek bi börek ok. uzun süredir gelmedikleri içinde birşey diyemedim artık,yoramıycam kendimi kolay bişiler yapıcam
aksam kızartma asıtlı eksı fılan yıyomusun gec saatte yemek yıyıncede oluo...bıde ole olunca bırazz yuksek yastıkta yat sabah boynun tutuluo ama refluden ıyıdır
ama kesınlıkle yedıklerınle ılgılı
benım ıstahım yok pek ama 7 kılo aldım ..elevıt ıcıyorum etkısı var sanırım ..ıstahı oldugundada hep hamurısı yıorum
yaa kıslar bişi sorcam:
malum bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz???
ben koja göbekimden dolayı bu ay baya zorlandım... göremiyorum... eğilemiyorum...
burda kuafor yok... yani vardaaa...öğğhhh...
kaşımı bile aldırmak için içeri girmedim...
herkese günaydın
akşama yemekli misafirim var eve gider gitmez işler beni bekliyor
güzel haberlerle gel inş doktordan....
ben evlenmeden ağdaya başlamıştım evlendikten sonra bıraktım jiletle hallettim şuan karnım kocaman oldu uzamışlar mı diye göremiyorum bile ağda yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım..........
senin karşı taraf çok anlayışsızmış hem çalışıyorsun hem hamilesin hemde yemeğe geliyorlar puffffffff....
en son bi pazar benim ve eşimin ailesini yemeğe çağırdım ondan sonra daha misafir mi asla dedim bi pazarım var zaten akşamlarıda geç çıkıyorum 8 de evde oluyorum ne kimseye gidiyorum nede çağırıyorum....
Çalışınca bi pazaroluyor ondada zor oluyor. be hamıle kalmadan once toplamıstı herkesı yemege. ayrıca yemek yapmasını bılmem cok o kadr marıfetlı degılım. bılırlerde.kolay kolay almam yemegı alamam yanı ıstesemde
Kızlar kaan bey içeride iki gündür fıldır fıldır durmuyor. bi hareketlenmeye başladımı kımıl kımıl luo. tekmelerin ardı arkası kesilmiyor
bencede canım hiç kasma kendini walla zorlamada
günaydın kızzlarrr
anlaşılan msiafir vs bıdı bıdı işler var çok iyi anlıyorum gobus seni hazır al gitsin yorma kendini bn kendimi acilde buluyorum sora
güzel haberlerle gel inş doktordan....
ben evlenmeden ağdaya başlamıştım evlendikten sonra bıraktım jiletle hallettim şuan karnım kocaman oldu uzamışlar mı diye göremiyorum bile ağda yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım..........
senin karşı taraf çok anlayışsızmış hem çalışıyorsun hem hamilesin hemde yemeğe geliyorlar puffffffff....
en son bi pazar benim ve eşimin ailesini yemeğe çağırdım ondan sonra daha misafir mi asla dedim bi pazarım var zaten akşamlarıda geç çıkıyorum 8 de evde oluyorum ne kimseye gidiyorum nede çağırıyorum....
öyle yapıcam cnm :93:
yok cnm hazır alamam öyle de bir huy var, eşim tatlıyı hazır alalım dedi yok dedim,dün akşamdan halletim.
çorba
et yemeği
z.yağlı bi çeşit
pilav
salata
tatlı yetiversin.
ben hayatta hamile birisine yemeğe gitmem düşüncesizliktir bence de ama Allah'tan karı-koca 2 kişi birde aile büyüğü idare edicem artık. mesaim de 12 ye kadar rahat rahat yetiştiririm, elim hızlıdır severim yemek yapmayı.
ben çıkıyorum herkese iyi hafta sonları
canım benim geçmiş olsun bi kurşun döktürün bence de..sımdıde burnum akıo off
ayy Allah yardımcın olsun canım ya..yaa kıslar bişi sorcam:
malum bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz???
ben koja göbekimden dolayı bu ay baya zorlandım... göremiyorum... eğilemiyorum...
bana ağda yasak canım.
gebelik öncesi yapıyordum ama gebe kalınca dr. yapma dedi.
ağdadan sonra kaşıntı oluyo bende tenim hassas o yüzden enfeksiyon olmasın diye yapmıyorum.
şimdilik jilet kullanıyorum son zamanlarda naparım bilmiyorum..
burda kuafor yok... yani vardaaa...öğğhhh...
kaşımı bile aldırmak için içeri girmedim...
purcum sen şuan çok rahat görebiliyorsundur karnın çok şişmedi bende iş bitmiş vaziyette doğuma gidecek gibiyim........en iyisi ağda salonu yada kuaför....
bebeconfort loola up veya elea tabısı yenı bı urun cıkmassa ben alana kadar :86::86:Ney onlar
canımmmmmm sen uzulme gecer benımkıler Allah ın ıznıyle..bende senın bebegını bukadar az gormene uzuluyorummerhaba arkadadaslar gecmisi tumuyle okuyamadim
randevum vardi cok sukur allaha hersey yolunda
tetonoz asisi uygulanmiyor burda seker yuklemesi de iyi dedim kalp atislarini dinledik drum cok hareketli dedi
ve ardindan tekmeyide yedi
usg giremedim bebegimi dogumda gorecem
kilosunu boyunu falan bilmiyorum
umuyorum herkes iyidir iyi haberler alana gozunuz aydin olsun diliyorum..
gem cnm senin su dis sorunun beni,de uzuyor hep iyi ol hemi
sanirim bebeginede gormussun ne mutlu size ben goremedim..
ole ben bu yemeklerı yaptım dıye sergılersen gelırler tabı yemeyeeeherkese günaydın
akşama yemekli misafirim var eve gider gitmez işler beni bekliyor
gelde uzak dur hamurısınden dayanamıyorummmmmmmmmmilk hamileliğimde bende elevit kullandım ve 17 kilo aldım.acep ondanmıydı :)) şimdi osteocare diye bir vitamin kullanıyorum.Birde ilk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kalmıştım zayıftım şimdi 62 ile hamile kaldım vücut yağlarım bebişe yeterli geldi zaarr :)))
Hamurişi boş yere kilo yapıyo vitamin yok gereksiz karbonhidrat yüklemesi... bende çok yiyyodum ilkinde ama kiloları zor verince şimdi birazda dikkat ediyom.Çok canım çekerse yiyom ama mümkün olduğunca uzak duruyom.sonra vermesi çok zor oluyooo
anam kocısler becerebılır mı bunu :18:Günaydııınnn
Gobuscum kolay gelsin, yemek yeteneklerini gördüğümüzden sen halledersin en iyi şekilde diye düşünüyorum
Kıl tüğ muhabbetinde de ben makina + ağda ile alıyorum, ağda zorlamaya başladı, makina +jilete çevircem iyice yapamayınca sanırım
Son ay napcam doğuma nasıl gitcem diye düşünürken, annem ya kuaföre gidersin, ya kocana yaptırırsın dedi
Kuaföre gidemem :78: Ama kociş nası yapcak
sagol canım...dun baya bı c vtamını yukledım ıyı geldı sanırımcanım benim geçmiş olsun bi kurşun döktürün bence de..
ya da eşin dua okusun sana yatmadan önce.. ben kendimi kötü hissettiğim zaman eşim okur beni..
gelde uzak dur hamurısınden dayanamıyorummmmmmmmmm
sen nerelısın canım trakyalısın gıbı geldı zaaarrrrr
yok kız trakyalı değilm ama bu tür konuşmayı seviyorum
samsunluyum ama Bursa da oturuyorum çerkezim arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?