-----2010 KASIM hamişleri----

ben olmayan kredı kartıma gelen kullanım aıdatı ıcın kavga etmeye gıdıorum bankaya:41: dua edın bana

Vur kır parçala bu maçı kazan :kkk::41::113:

Kızlar 100 lük şeker yüklemesinin sınırı kaçtır??

Sırayla;
1- 90
2- 180
3- 155
4- 140
Bunlardan 2 ya da daha fazlası yüksekse gebelik şekeri tanısı konuyor.

çok anlamlı ve güzel bi isima rıyoz bulamıyoz artık çevreden şunu koy bunu koy demeler başladı

[ cemre ismi annemin ismine çok yakın düşünmüştüm ama vazgeçtik :50::50::50::50::50::50::50::50:
herkes bu arada bebişine isim konusunda karar verdimi listeniz varmı mesela:16::16:

Biz de bulamadık daha :50:
bende isme tam karar verememiş olsamda :1: İklil İsmi çok anlamlı :61: m İLE DEĞİL L İLE :82:
ı ıhh :19:
:23::23: örümcek kafalılar sizi :23::23::23:

biraz spesifik düşünün :63:

Ayy tuzlayalım da kokma :21::21:

Kıslar sonuçlarım çıkmışşş :D Çok şükür ki hepsi olması gereken aralıklardan düşük... Szice nasıl???

Glukoz (açlık kan sekeri ) 85
Glukoz, Serum 60 Dakika. 160
Glukoz, Serum 120 Dakika. 139
Glukoz, Serum 180 Dakika. 117

Kıslar sonuçlarım çıkmışşş :D Çok şükür ki hepsi olması gereken aralıklardan düşük... Szice nasıl???

Glukoz (açlık kan sekeri ) 85
Glukoz, Serum 60 Dakika. 160
Glukoz, Serum 120 Dakika. 139
Glukoz, Serum 180 Dakika. 117

iyi gibi gözüküyor ben unuttum sınırları aldığın kağıtta yazmıyormu zaten

Ben hasta oldum :2: boğaz enfeksiyonu :( hem iğne,hem antibiyotik verdi doktor :( yoksa ciğerlerime inecekmiş....Öksürmekten nefes alamıyorum ..Hönk hönk :( Kriz halinde geliyor.Öffffffffffff...İlaç kullanmak istemiyorum ama iyileşmezsem de kızım için kötü olurmuş...offfffff yaaaaaaaaaa...Virütikmiş hem de, bulaşıcıymış..bırakıcam işi en sonunda yaa...Çocukları hasta hasta gönderiyorlar okula,beni düşünen yok :5: :2:

Son düzenleme:
Hatunlar okuduğum kitapta yazıyor....

Başınız kalçalarınızdan daha aşağıda kalacak şekilde (secde poziyonu) dinlenmek ters pozisyondaki bebeği dönmesi için cesaretlendirecektir.Bebeğinizin dönme hareketini, gözünüzde canlandırmak hoşunuza gidecektir...

Son düzenleme:
Ben hasta oldum :2: boğaz enfeksiyonu :( hem iğne,hem antibiyotik verdi doktor :( yoksa ciğerlerime inecekmiş....Öksürmekten nefes alamıyorum ..Hönk hönk :( Kriz halinde geliyor.Öffffffffffff...İlaç kullanmak istemiyorum ama iyileşmezsem de kızım için kötü olurmuş...offfffff yaaaaaaaaaa...Virütikmiş hem de, bulaşıcıymış..bırakıcam işi en sonunda yaa...Çocukları hasta hasta gönderiyorlar okula,beni düşünen yok :5: :2:

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun...

cannım geçmiş olsun sana inşallah en kısa sürede atlatırsın
bizde bugün itabari ile 30 haftalık olduk tam ve kontrolümüz vardı bugün gittik oğluşumu gördük 1.700 olmuş maşallah dedi dr teyzesi sizde deyin emi teyzelerii sanırım abisinden kilolu doğucak abisi 3 kilo doğmuştu bda baya bi iri dedi drum çeyrek yolumuz kaldı:66::66: bizden bu kadar kızlar sizlerde ne var ne yokk :49:

çok geçmiş olsun...
ayyyy aynen bende de... ayy hocam nasıl calışıyorsun böyle diyorlar... çocuklarının da bişeyi eksik olmasın istiyorlar...
beslenmesinin hepsini bitirmemiş miş çocukun... sen beslenmeye öyle boll kokulu seyler koyarsan bende mutfaka girip kontrol edemem... dedim valla; midem bulanınca mutfağa girip bakamıyorum...
çocuku klozete oturamıyormuş... ee benmi kaldırıp oturtacağım bu halimle??? normal wc kullanmasını öğret. yok... klozete oturmasını öğret. yok... ee ozaman altına yapsın çocukun... denmiyor tabi...
ilköğretim olsa otursunlar çocuklar ders anlat ohh!!!
ama anasınıfı olunca yetişmek gercekten zor oluyor. Allahtan mesai saati az... ve 6yaş ağırlıklı bir sınıfım var...

bizde bugün itabari ile 30 haftalık olduk tam ve kontrolümüz vardı bugün gittik oğluşumu gördük 1.700 olmuş maşallah dedi dr teyzesi sizde deyin emi teyzelerii sanırım abisinden kilolu doğucak abisi 3 kilo doğmuştu bda baya bi iri dedi drum çeyrek yolumuz kaldı:66::66: bizden bu kadar kızlar sizlerde ne var ne yokk :49:
maşallah:nazar:bitti sultan sefalarımız geçti aylar ne kaldı surda???

cok gecmis olsun allah tez sifa versin:71:

:nazar::nazar::nazar:msllh tosuncuga:16:
demek 30 cok az kalmis :53:

choco çok geçmiş olsun ....

ilacı doktor verdiğini göre hastalığından daha zararsız tez vakitte iyileş inşallah :71: :94:

serappp 30 mu :nazar:maşallah maşallah :46::46:

Allah sonuna kadar sağlık versin inşallah :82: doğduğu büyüdüğü yürüdüğü koştuğu günleri görmek nasip etsin :65:

Tüm kk kadınlarına da aynı dileklerim :86: hepimiz sağlıkla görelim inş o günleri :69:

Back
X