Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıslar sonuçlarım çıkmışşşÇok şükür ki hepsi olması gereken aralıklardan düşük... Szice nasıl???
Glukoz (açlık kan sekeri ) 85
Glukoz, Serum 60 Dakika. 160
Glukoz, Serum 120 Dakika. 139
Glukoz, Serum 180 Dakika. 117
Ben hasta oldum :2: boğaz enfeksiyonuhem iğne,hem antibiyotik verdi doktor
yoksa ciğerlerime inecekmiş....Öksürmekten nefes alamıyorum ..Hönk hönk
Kriz halinde geliyor.Öffffffffffff...İlaç kullanmak istemiyorum ama iyileşmezsem de kızım için kötü olurmuş...offfffff yaaaaaaaaaa...Virütikmiş hem de, bulaşıcıymış..bırakıcam işi en sonunda yaa...Çocukları hasta hasta gönderiyorlar okula,beni düşünen yok
:2:
Ben hasta oldum :2: boğaz enfeksiyonuhem iğne,hem antibiyotik verdi doktor
yoksa ciğerlerime inecekmiş....Öksürmekten nefes alamıyorum ..Hönk hönk
Kriz halinde geliyor.Öffffffffffff...İlaç kullanmak istemiyorum ama iyileşmezsem de kızım için kötü olurmuş...offfffff yaaaaaaaaaa...Virütikmiş hem de, bulaşıcıymış..bırakıcam işi en sonunda yaa...Çocukları hasta hasta gönderiyorlar okula,beni düşünen yok
:2:
cannım geçmiş olsun sana inşallah en kısa sürede atlatırsın
bizde bugün itabari ile 30 haftalık olduk tam ve kontrolümüz vardı bugün gittik oğluşumu gördük 1.700 olmuş maşallah dedi dr teyzesi sizde deyin emi teyzelerii sanırım abisinden kilolu doğucak abisi 3 kilo doğmuştu bda baya bi iri dedi drum çeyrek yolumuz kaldıbizden bu kadar kızlar sizlerde ne var ne yokk
![]()
günaydın kızlar nasılsınız
ayşegül sabahın köründe ne işin vardı nette bende bu soruya cevap bekliyorum
29 olduk bizzzzz
tikırda ne yazıyoooo??? bebemin kaşları kiprikleri oluşmuşşş
saçları sıklaşmışşşş ayyyyy ayy ayyy ve
şafak: 75 kıslarrr!!!![]()
ne kadar az kalmış yaaaaaaaaa........:26:
canım sonucların gayet ıyı gözün aydın![]()
29 olduk bizzzzz
bizde iyiyiz canım teşekkür ederim. harbi aynı eski kadınlar tarlaya felanmı gidiyo bu acep bak şimdide ortalarda yok horul horul uyuyordur.biz iyiyiz canım sen nasılsın.....
yok bu kız gibisi biz uyumak için kırk takla atarız bu kaynanam gibi ezanla uyanır ya.....![]()
oy oyyy29 olduk bizzzzz
Nie kimse yok burdaaaaaaaaaa nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz huuuuuuuuuu