-----2010 KASIM hamişleri----

Gem dün hiç uğramamış buraya gelince :53: noldu nerde napıyo ???? :59:

bankada naptı ? şevket paşa nasıl ? hepsinin cevabını istiyom :93:

bu ne ya isyan ediyorum artık :47: baby03 şu topiğe bişiler yaparmısın :47: geliyoz yaz yaz git bi liste bi resim bi değişiklik vala sevdiğim teyselerim , ablalarım , canlarım olmasa 2 sn durmucam şurda :47: nasıl bi topik sahipliğidir anlamadım gitti <ortada yoksun bile> :47:

pur teysemmmm :33: :69:

bende tam sinir harbine girmiştim :52:

hoşgeldin erkencisin napıon bu saatte :86:

hepsinin cevabını istiyom :33:

Günaydın 2010 kasım hamişleriii. Siz neden erken gelmiyosunuz bakayım hee cevap verin. bu saatte uykumu olur. hem gülçini yalnız bırakıonuz yazık degılmı kıza tek basına konusuo burda :47::9:

Ben hasta oldum :2: boğaz enfeksiyonu :( hem iğne,hem antibiyotik verdi doktor :( yoksa ciğerlerime inecekmiş....Öksürmekten nefes alamıyorum ..Hönk hönk :( Kriz halinde geliyor.Öffffffffffff...İlaç kullanmak istemiyorum ama iyileşmezsem de kızım için kötü olurmuş...offfffff yaaaaaaaaaa...Virütikmiş hem de, bulaşıcıymış..bırakıcam işi en sonunda yaa...Çocukları hasta hasta gönderiyorlar okula,beni düşünen yok :5: :2:

choco cok gecmıs olsunnnnnn. Doktor nerdıyse ılacları aksatma allah cokd aha fazla ılerlemeden. :50:

Ben hasta oldum :2: boğaz enfeksiyonu :( hem iğne,hem antibiyotik verdi doktor :( yoksa ciğerlerime inecekmiş....Öksürmekten nefes alamıyorum ..Hönk hönk :( Kriz halinde geliyor.Öffffffffffff...İlaç kullanmak istemiyorum ama iyileşmezsem de kızım için kötü olurmuş...offfffff yaaaaaaaaaa...Virütikmiş hem de, bulaşıcıymış..bırakıcam işi en sonunda yaa...Çocukları hasta hasta gönderiyorlar okula,beni düşünen yok :5: :2:

geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.

cannım geçmiş olsun sana inşallah en kısa sürede atlatırsın
bizde bugün itabari ile 30 haftalık olduk tam ve kontrolümüz vardı bugün gittik oğluşumu gördük 1.700 olmuş maşallah dedi dr teyzesi sizde deyin emi teyzelerii sanırım abisinden kilolu doğucak abisi 3 kilo doğmuştu bda baya bi iri dedi drum çeyrek yolumuz kaldı:66::66: bizden bu kadar kızlar sizlerde ne var ne yokk :49:

maşallah :nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

günaydınlar.....
choco_latte geçmiş olsun canım.....
serapcım maşallah kuzucuna.....:nazar::nazar:

günaydın kızlar nasılsınız

ayşegül sabahın köründe ne işin vardı nette bende bu soruya cevap bekliyorum

günaydın kızlar nasılsınız

ayşegül sabahın köründe ne işin vardı nette bende bu soruya cevap bekliyorum

biz iyiyiz canım sen nasılsın.....
yok bu kız gibisi biz uyumak için kırk takla atarız bu kaynanam gibi ezanla uyanır ya.....:52::52::52:

maşallah gülçin sabah sabah enerjin tavan yapmış...

kanal d de cüceloğlu var...
bu adama bayılıom yawff!!!

29 olduk bizzzzz:66:
tikırda ne yazıyoooo??? bebemin kaşları kiprikleri oluşmuşşş
saçları sıklaşmışşşş ayyyyy ayy ayyy ve
şafak: 75 kıslarrr!!!:53:

ne kadar az kalmış yaaaaaaaaa........:26:

havalar düzeldikçe vakit daha hızlı geçiyor sanki...

bebem sabah uyandı beni dürttü dürtttüüüü ama anası tembellik yaptı döne döne yattım...

Allah isteyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin...
Allah hepimizin gebeliğinin sağlıkla sonuçlanmasını nasip etsin...
hadi hayırlı cumalar:71:

biz iyiyiz canım sen nasılsın.....
yok bu kız gibisi biz uyumak için kırk takla atarız bu kaynanam gibi ezanla uyanır ya.....:52::52::52:
bizde iyiyiz canım teşekkür ederim. harbi aynı eski kadınlar tarlaya felanmı gidiyo bu acep bak şimdide ortalarda yok horul horul uyuyordur.
29 olduk bizzzzz:66:
tikırda ne yazıyoooo??? bebemin kaşları kiprikleri oluşmuşşş
saçları sıklaşmışşşş ayyyyy ayy ayyy ve
şafak: 75 kıslarrr!!!:53:
oy oyyy :nazar:maaşallah:nazar: geliyoz bizde arkandan

Back
X