-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar ya şu boğulmayı önleyici yastığı hangi marka alayım baby jem mi yoksa yoksa bebefox mu hangisi daha iyidir....
birde chicco nıvea ve sebamed ürünlerinden hangisinde yoğunlaşıp alayım....yarın alışverişe çıkıcam eksikler için fikir verin lütfen...

ben sevibebe yastık aldım canım... küvetide filede sevi bebe-
gecen hafta 3 dükkana girdim.
1.satıcı en çok sebamed satılıyor daha uygun fiyat isteyenler nivea alıyor dedi.
2.satıcı: en cok sebamed satılıyor. cikko alımı azaldı. bazı ürünleri çinde üretiliyor. bi ara seri olarak biberonlarında hata çıktı. dedi.
3. dükkan cikkoydu zaten.ama satıcı mal satmaya niyetli değildi. bende bişi sormadım.

arkadasım dalin kullanıyor. eşim bu cok ucuz bebeme sürmem dedi.
hepsi buradan baktık encok satılan sebamed.
bende ph ı uyumlu diye semamed dedim...

ancak bebemiz kendi tercihini yapar doğunca. bazı ürünler bebeklere yaramıyor...:37:

ben sevibebe yastık aldım canım... küvetide filede sevi bebe-
gecen hafta 3 dükkana girdim.
1.satıcı en çok sebamed satılıyor daha uygun fiyat isteyenler nivea alıyor dedi.
2.satıcı: en cok sebamed satılıyor. cikko alımı azaldı. bazı ürünleri çinde üretiliyor. bi ara seri olarak biberonlarında hata çıktı. dedi.
3. dükkan cikkoydu zaten.ama satıcı mal satmaya niyetli değildi. bende bişi sormadım.

arkadasım dalin kullanıyor. eşim bu cok ucuz bebeme sürmem dedi.
hepsi buradan baktık encok satılan sebamed.
bende ph ı uyumlu diye semamed dedim...

ancak bebemiz kendi tercihini yapar doğunca. bazı ürünler bebeklere yaramıyor...:37:

sağolasın...
yastık konusunda burda hangi markalar var daha bilmiyorum bakıcam yarın işte bu 2 markayı civilde gördüm onlar arasında seçim yapıcam sanırsam....
bende sebamede yönelcem gibime geliyor ama bakalım....

eyy kızlar ilk anneler günmüz değil mi? artık seneye eşlerimiz aldıkları hediyeleri onların dilinden verirler bu sene böyle idare edelim... hepimizin anneler günü kutlu olsun...

h.sonu evde nete girmeye vaktim olmuyor. şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun. Allah seneye kucağımızda bebişlerimizle kutladığımız ve kutlayacağımız nice anneler günü görmeyi,geçirmeyi nasip etsin. :71::71::71::71::71:
amıınnnnnnnn..ben kendıme anneler gunu hedıyesı aldım bugun :49:
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gecıyor gunler bebiş odasını hazırlayan varmı ben haftaya boyatıp mobılyalarını ısteyecegım artık ama acelemı edıyorum aceba ağırlaşmadan kendı işimi kendım goreyım dıyorum bana bu gurbet elde kım yardım edecek kı zaten:(
acelemı??31.haftadasın benımm 10 gun ıcınde oda takımı gelıcek 1 ay yerlestıremıyosun zaten.hangı arada yapıcaksın kı:26:
evet ben şanslıyım. C.tesi günleri en azından yarım gün olsa keşke sizinde. Geriye bi pazar kalıyor. temizlik,yemek,alış veriş,çamaşır hangi birine zaman kalacak.Allah yardımcınız olsun.

doğum iznine çıktığımda yerime bakacak kişi 1 Haziran'da iş başı yapacak. işi öğreteceğim. O başladığında da c.tesi leri gelmemek için konuşacağım patronumla. h.içi müdürümle gelip gidiyorum, müdür c.tesileri gelmediği için kendim arabayla geliyorum,artık zorlanıyorum kemeri gevşetip duruyorum trafikte,araba kullanmak zor gelmeye başladı.
Temmuz'un ortasına doğruda komple izne ayrılacağım.Ağustostada Allah'ın izniyle kuzum gelecek.:69:
sen ne ıs yapıosun gobus hıc sormadım sanırm :26:
eyy kızlar ilk anneler günmüz değil mi? artık seneye eşlerimiz aldıkları hediyeleri onların dilinden verirler bu sene böyle idare edelim... hepimizin anneler günü kutlu olsun...
bu senede hedıye alsınlar ama :82:

bugun mustelanın BEBEGIM OLACAK semınerıne katıldım tam 5 saat surdu :52:
anlatıcak okadar coook sey var ama cok yorgunum :50:
dogum rehberı ayse öner dı cook tatlı bı bayan emeklı bebek hemsıresı ve elımde okunacak 350 sayfalık kıtabı :68:

netten bakın sıtesıne vıdeolar eklenecekmıs

bı dunya not aldım paylasıcam heeeeeepsını ..
yanlıs oldugunu soyledıgı bı dunya sey var :50:
bıde semıner sonundaa becerıklı anne dıploması aldım :21::21::21:

gemcim bilgilerinden faydalanmakk isterim:24::24:anneler gunu hediyesi ne aldin merak ettim:26:

yazıcam hepsını yavas yavas :34:

new balance spor ayakkabı aldım cıcım ayaklarım cok agrıdı yururken anneler gunu hedıyesı saydım :49:
$new.webp

bugun mustelanın BEBEGIM OLACAK semınerıne katıldım tam 5 saat surdu :52:
anlatıcak okadar coook sey var ama cok yorgunum :50:
dogum rehberı ayse öner dı cook tatlı bı bayan emeklı bebek hemsıresı ve elımde okunacak 350 sayfalık kıtabı :68:

netten bakın sıtesıne vıdeolar eklenecekmıs

bakıyorum şimdi... bilgilerini unutmadan bizimlede paylaşşşş!!!

evet ilk anneler günümüz... ama cuma günüde evlilik yıldonumu olunca ve kojam o günü altın kolye ile taçlandırınca anneler günü için istek yapamıyorum.:69:yazık adama... bi bana bi bebeğine harcıyor... babalar gününde ii bi karşılık vermeliyis...:69:
yarın çalışıyor zaten...evde yok:50:

bı dunya not aldım paylasıcam heeeeeepsını ..
yanlıs oldugunu soyledıgı bı dunya sey var :50:
bıde semıner sonundaa becerıklı anne dıploması aldım :21::21::21:

:nazar::nazar::nazar:
sitemizin beceriklisi en bilgilisi sensin artık... sende eğitmen ol bizi eğit
evet :46:evet :46:evet:46:

bugun
15 dk yürüyüş...
3 posta çamasır yıkandı. 2si bebemin:69: serildi
ev süpürüldü silindi...
mutfak topladı.
yemekler yapıldı...

bel agrımdan dolayı offflarken ebru şallı pilates dvd im geldi...
kojam çalışıyor die 21.00 seansı yaptım ve kendimi süperrr hissediyorum sanki az önce uyanmısım gibi dinçim ve az ağrılıyım:)))

yaza hazırlık yaparken selilütlerimi yakardım. gebelikte de bana ii gelcek bu pilates... ama 1bucuk saat sürüyor...
son trimstrdayız. düşük kanama ve ağrı yoksa gün asırı yapabilrmişiz
ben daha önce yaptığım halde bazı hareketlerde zorlandım, bikaç sayı eksik yaptım...
karın kaslarımı bebeme zarar vermemek için kullanmıyordum ama normal doğumda ıkındığımız için güçlü olması gerekirmiş. güçlü karın kası sezeryanda da karnın daha kolay toparlanmasını sağlıyormuş...
karın kası demişken hürremi izledinizmi???yine gebe ve sülüman kardeşine yaptığı kolyeyi gösterirke yataktan zınk diye kalktı... -mekik ceker gibi aniden- eşim bilem dedi. öleee kalkamazsın film hatası:37:
bu arada nefes alıp vermekten bebeme çok oksijen gitti sanırım... pilates yaparken dört döndü içerde...
hoşunamı gitti yoksa yeterrrr anneee mi diyordu çözemedim:52:

Merhabaaa taze anneler :3::3::3:

Anneler günümüz kutlu olsun :32::32:

Seneye minik canavarlarımızın gülücüklerini görmek nasip olsun hepimize :69::69:

ilk anneler günümüz kutlu olsun...:71:
bebeklerimiz tepikleriyle biz burdayız diyerek bizi mutlu ediyorlar zaten...:49:

seneye de ilk adımlarıyla seviniriz Allahın izniyle...:69:

Back
X