-----2010 KASIM hamişleri----

yok ya 15le kapatırsın
dr bana bundan sonra 6-7 kilo alırsın dedi
fark yok aramısda
tatlı yemeye basladım yaa ondan korkuyorum :18:
1,5 senede hasımatodan 10 kılo hamılelık 15 bıtse toplamda 25 kılo almıs olcaaaaaammmmmm:52::52::52::52:
gönül iftiharla sunar diyetten dolayı 2 ayda sadece 1 kilo almışım yani toplamda hala 9 kilo almış bulunuyorum ama gevşettim diyeti biraz doktorda öyle dedi 5 kilo daha almama izin verdi doktor ozaman 14 kilo oluyo onada normal diyorlar
:46::46::46:sende basta aldın cok
2 ayda 1 kıloda cok az ama nekadar farkedıyo bıraz dıkkat edınce farka bak :23:
ben 13 kilo aldım yaaaa offffff......kıçım ayrı göbeğim ayrı gidiyor......:84::84::84:

:60::60::60::60::60:aldıgın kılolar hamsıme sıfa olsun
boyun kaldırıo senın dert etmeeeeeee bole guzelsın 13 kılo eksık halınle cırkındın bence sen :35::35::35:

tatlı yemeye basladım yaa ondan korkuyorum :18:
1,5 senede hasımatodan 10 kılo hamılelık 15 bıtse toplamda 25 kılo almıs olcaaaaaammmmmm:52::52::52::52:

Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :23::23::23:

Ben de tatlı tuzlu ohh ne varsa götürüyorum :32::32::32:

Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :23::23::23:

Ben de tatlı tuzlu ohh ne varsa götürüyorum :32::32::32:

tabi kilo derdiniz yok götürünn ohhhhh.......

ay bi temizlik ettim iş yerinde belim çıktı aman yaaa neyse birazdan da kaçarım.....:27::27::27:

yerleri temizledim süpürdüm sildim.....1 aydır temizlik yüzü gördüğü yoktu yerlerin benden başka bayan ve temizleyende olmayınca bana kalıyor ama çok yoruldum.....şimdide ben gidiyorum deyip kaçıyım işte yok......:3::3::3:

yerleri temizledim süpürdüm sildim.....1 aydır temizlik yüzü gördüğü yoktu yerlerin benden başka bayan ve temizleyende olmayınca bana kalıyor ama çok yoruldum.....şimdide ben gidiyorum deyip kaçıyım işte yok......:3::3::3:

Ya var ya seni evirip çevirip dövmek lazım :57::57:
Kızım ne olursa olsun, isterse bişey götürsün orayı, ne temizlemeye kalkıyon..
Sonra bi de vicdansız düyorsun adamlara sen kendi vucuduna böyle davranırsan elaleme hiç laf söyleme..

pur ve ozencch sağolun kıslar...

kojamcım bana kolye almış:)

veli topl. vardı yorgunum bende
uzandık bebemle ama tv de de bişi yok

cannım geçmiş olsun sana inşallah en kısa sürede atlatırsın
bizde bugün itabari ile 30 haftalık olduk tam ve kontrolümüz vardı bugün gittik oğluşumu gördük 1.700 olmuş maşallah dedi dr teyzesi sizde deyin emi teyzelerii sanırım abisinden kilolu doğucak abisi 3 kilo doğmuştu bda baya bi iri dedi drum çeyrek yolumuz kaldı:66::66: bizden bu kadar kızlar sizlerde ne var ne yokk :49:

Maşallah....Maşallah...Darısı bize olsun..Korkuyorum iğneler ilaçlar kızıma bişey yapacak diye :(

çok geçmiş olsun...
ayyyy aynen bende de... ayy hocam nasıl calışıyorsun böyle diyorlar... çocuklarının da bişeyi eksik olmasın istiyorlar...
beslenmesinin hepsini bitirmemiş miş çocukun... sen beslenmeye öyle boll kokulu seyler koyarsan bende mutfaka girip kontrol edemem... dedim valla; midem bulanınca mutfağa girip bakamıyorum...
çocuku klozete oturamıyormuş... ee benmi kaldırıp oturtacağım bu halimle??? normal wc kullanmasını öğret. yok... klozete oturmasını öğret. yok... ee ozaman altına yapsın çocukun... denmiyor tabi...
ilköğretim olsa otursunlar çocuklar ders anlat ohh!!!
ama anasınıfı olunca yetişmek gercekten zor oluyor. Allahtan mesai saati az... ve 6yaş ağırlıklı bir sınıfım var...

Ben özel sektördeyim canım :( ve 4 yaş...resmen hastanelik çocuklar geliyo..yöneticiler İnan canıma okuyolar.iliğime kadar sömürdüler.Az kaldı dua ediyorum sağlıkla bitireyim.Sonra bu işi yapmıycam....Şimdi nöbete kalmak istemiyorum artık,onu konuşucam..Problem çıkaracaklar kesin,ama bakalım ...

Back
X