-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın anneler....

dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım... :69::69:

yaaaa süper olmuşşş çok özendim vallaaaaaa.. Bizimkide içeride haraket ediyor ama ben anlamıyorum daha kolumu bacağımı neyi_? karnımıda oynatıyor resmen ama hangi uzuvu olduğu belli olmuyor miniğin daha_?

seninkide dışarı pırtlayacak demek ee bi tek benimki mi yumuk yumuk :26:
:9::9:yumuk yumuk nasıl oluyo yahu
nevin dikkat et kendine :57:

merhabaaaaaa :42:

şeker sonucum çıktı

açlık 70
glikozlu 100

doktor iyi didi
GEM de ıyı dıyo :35:
hade gosun aydın
yok eşim hala kıbrıs da ayda bir geliyo kontrol zamanlarımızda 3 günlük öle idare ediyoz:59:
göbek deliğimde acı yok şimdilik.normal dogum istiyorum da ben ondan denize girme derdindeyim yüzmek normal dogumu kolaylaştırıyormuş.şimdiden başladım ben normal dogum hareketlerine yavaş yavaş yapıyorum.
ee nzmn bıtıcek bu vuslat sızın :5:
sıkıntı yoksa en guzelı yuz tabı...ben hersey yasaklı bı hamıle oldugum ıcın dusunmuyorum hıc ole seyler..hazıran ortasında bozcaada planı yapmıs koce asla gıtmem dıdım :20:

:52:
:52::52::52::52::52::52:esım aradı

gece uyandırmısım onu dogum yaptım yesıl gozlu kızımız oldu hıııc acımadı bı guzelde emdı demısım :60::60::60::60::60:

ay koptum hıc hatırlamıyorum onunda sımdı aklına gelmıs :60::60:

yalnız dırekt bılıncaltı..esım gıbı yesıl gozlu olsun ıstıorum,canım cok yanıcakmı meraktayım ve emzırebılcekmıyım hep dusunuyorum bunları :9:

ay geberdım gulmekten bu kadarmı taktın kafaya kız bende gecen gun bı kramp gırdı ayağıma gece bı çığlık adam doğuruyom zannettı garıbım nasıl fırladı uzuldum yaaaa ayağıma hareket yaptıracak ben el bıle surdurmedım doktorda dedı bıraksaydın mudahele etseydı dıye benımkı eskı futbolcu oldugundan cok ıyı bılıyor bu kramp olaylarını hergun işten gelıp bı saat oğluma bakıyor yaazık tepsın dıye sıpada gunduz kıpır kıpır akşam adamcagıza tık yok uzuluyorum ya

teşekkürler herkesee :82:

bebemde 815 gram olmuş :86:

doktor bana hayırdır kilo almıosun dedi bende formumu koruyorum dedim oda bastı fırçayı :84:

:52:

ay geberdım gulmekten bu kadarmı taktın kafaya kız bende gecen gun bı kramp gırdı ayağıma gece bı çığlık adam doğuruyom zannettı garıbım nasıl fırladı uzuldum yaaaa ayağıma hareket yaptıracak ben el bıle surdurmedım doktorda dedı bıraksaydın mudahele etseydı dıye benımkı eskı futbolcu oldugundan cok ıyı bılıyor bu kramp olaylarını hergun işten gelıp bı saat oğluma bakıyor yaazık tepsın dıye sıpada gunduz kıpır kıpır akşam adamcagıza tık yok uzuluyorum ya
takmısımkı bole ruyalar basladı artık :27:

ay cok sukur kramp olayım olmadı benım hamılelık oncesı cok olurdu aslında...ıgne batırıyrdum bende mınık mınık ole gecıyordu ..
benımkıde ole valla babaya tık yok :26:

doktor bana hayırdır kilo almıosun dedi bende formumu koruyorum dedim oda bastı fırçayı :84:

masallaaahhhhhh :nazar::nazar::nazar:
kısım senın haftanda benımkı 700 lu grlardaydı ..
desene bunca badıreye tosuncuk gelıcek ınsallah :32::32::32:

yaaaa süper olmuşşş çok özendim vallaaaaaa.. Bizimkide içeride haraket ediyor ama ben anlamıyorum daha kolumu bacağımı neyi_? karnımıda oynatıyor resmen ama hangi uzuvu olduğu belli olmuyor miniğin daha_?
doktor kas ve kemik yapısının iyi geliştiğini söylemişti ben görünmesini ona yordum... belki biraz daha zman geçince sen de farkedersin.

enemmm tombiş olcak bu kızçe.

hakkatenmi ya :1::1:

çok şişko olmasın doğumu zor olur allah korusun :86::86:

tey tey çok mutlu oldum şimdi yafs :61: :69:

Günaydıınnn :3::3::3:
günaydın anneler....

dün akşam çok hoş bişi oldu. elim karnımda bebekimin tekmelerini hissediyordum. karemosun avatarındaki bir ayak görmeyeyim mi? resen ayağını elime verdi. eşim balkondaydı feryat figan bir koştum adam bşi oldu sandı. dedim ayağını tuttum. oda heyecanlandı. geldi bekledi bekledi, babasına bir müddet naz yaptı babasına da verdi ayağını. minicik, böyle ağır ağır gezdiriyor karnımda dışarıdan görünüyor, elinle dokununca da resmen tutuyorsun. öyle güzel bir duyguydu ki... ben ağladım... :69::69:

Ayy ne hoşş :69::69:

pastalar yapmaya basladın sende artık ıyıce alırsın bundan sonra hahah:27::27:

Arada esiyo işte :1::1:

herkese hayırlı cumalar,

bir kısmımız kulaklarından şikayetçi. geçmiş olsun kızlar.
benimde sıkıntım var. 3 gündür tıkalı,sürekli çınlama halinde. geçer dedim ama ı-ıh geçecek gibi değil. 2sene önce de olmuştu,vakumlu bi cihazla temizlenmişti. doktorumu aradım şikayetimi anlattım temizletsem bir zararı olur mu dedim,olmaz dedi. yarına randevu aldım KBB'den. temizlettireyim rahatlayayım. :75:

Geçmiş olsun canım..
nevin dikkat et kendine :57:

merhabaaaaaa :42:

şeker sonucum çıktı

açlık 70
glikozlu 100

doktor iyi didi

Gözün aydın, çok güzel sonuç.. :46:

:60::60::60:

Maşallah tombalak cimcimeye :nazar:

gem,nevin,ilknur teşekkür ederim kızlar :54:

göbek kıllanması olayına ben hiç girmiyim,maymun gibi oldum :37:
tek teselli doğumdan sonra dökülüyor diyorlar,inşallah bakalım

cimcime kızım sabah evden çıkmadan babasına cilve yaptı. kıyafetimin üzerinde hareketlerini izliyordum eşime seslendim bak nasıl oynuyor dedim bekledik tık hareket yok, eşim; hanimiş babasının kızı dedi coştu :63:

O kadar taşı, besle, büyüt babalarına naz yapsınlar :19::19:

sıkıntı yoksa en guzelı yuz tabı...ben hersey yasaklı bı hamıle oldugum ıcın dusunmuyorum hıc ole seyler..hazıran ortasında bozcaada planı yapmıs koce asla gıtmem dıdım :20:

Bizim de Bozcaada planımız var bir haftasonu :3::3:

kafası aşağıya döndü döneli kuvvetli tekmeleri karnımın en tepesinde farkediyoruz öyle anlayabilirsin. ayaklarının hareketi ile el hareketi arasında kuvvet farkı oluyor çünkü. ben kıpır kıpır kasıklarımda kelebekvari bişiler hissediyorum yukarılar gümbür gümbür.
işte genelde alt tarafımda hissediyorum hareketlerini , inşallah döner bende normal doğum olsun istiyorum çünkü
:9::9:yumuk yumuk nasıl oluyo yahu

GEM de ıyı dıyo :35:
hade gosun aydın

ee nzmn bıtıcek bu vuslat sızın :5:

yaa evet benimki yumuk yumuk dışarı doğru çıkmadı yani:27:

işte genelde alt tarafımda hissediyorum hareketlerini , inşallah döner bende normal doğum olsun istiyorum çünkü

yaa evet benimki yumuk yumuk dışarı doğru çıkmadı yani:27:

döner daha, bu haftalarda normal olarak dönmesi gerekiyormuş ama dönmemesi hiç dönmeyeceği anlamına da gelmiyormuş. bu haftalarda aşağı dönüp doğum anında yukarı da dönebilir mi bende onu merak ediyorum mesela?

çok kilolu çocuktan bende hep çok korkuyorum. ama zayıftan da korkmuyor değilim. en ideali 3350 gr bunu bulmayı diliyorum. umarım olur.

ay vala çok moral oldu bende zayıf sanıyodum :34: inşallah güzelce doğum yaparız :49:

Günaydıınnn :3::3::3:

Ayy ne hoşş :69::69:

Arada esiyo işte :1::1:

Geçmiş olsun canım..

Gözün aydın, çok güzel sonuç.. :46:

:60::60::60:

Maşallah tombalak cimcimeye :nazar:

O kadar taşı, besle, büyüt babalarına naz yapsınlar :19::19:

Bizim de Bozcaada planımız var bir haftasonu :3::3:

:82: ay bn mutluluktan bi hoş oldum :76: çok şükür ya :78:

bi ara sanki hiç iyi haberler alamıcakmışım gibi geliyodu :78::78::78::77::77::76::76::76:

döner daha, bu haftalarda normal olarak dönmesi gerekiyormuş ama dönmemesi hiç dönmeyeceği anlamına da gelmiyormuş. bu haftalarda aşağı dönüp doğum anında yukarı da dönebilir mi bende onu merak ediyorum mesela?

evet haklısın canım. Hiç bilmiyorum ki canım bu pozisyonlar nasıl oluyor, son anda bebek yukarı çıkıyormu, ama genelde doğum pozisyonu alıyorsa son anda da öyle olur gibime geliyor, sonuçta çıkmak istiyor bebekler de:26:

evet haklısın canım. Hiç bilmiyorum ki canım bu pozisyonlar nasıl oluyor, son anda bebek yukarı çıkıyormu, ama genelde doğum pozisyonu alıyorsa son anda da öyle olur gibime geliyor, sonuçta çıkmak istiyor bebekler de:26:
netten bakıyorum da normal doğum pozisyonuna geldiğini ve doğumun normal olacağını gösterir diyor.... demekki dönmüyorlar...
evvett mügeden vazgeçmişken ....

Ayça nasıl isim :26:

mügeden çok daha iyi ayça... babamı favori isimlerinden biridir. aylı isimler. o yüzden teyzemin kızının ismini ayça koymuştu ama 8 yaşında bizim ayçamız o zaman o isim çok güzeldi ama şimdi bence farklı isimler daha cazip. mügeden sonra terfi ettin bence, sen süper bi isim bulcan bu azimle.

Back
X