-----2010 KASIM hamişleri----

SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun:nazar:

22. haftada 525 gramdı bizim kız normal sanki 2 li yenimi yapıldı :53:

genel de şey yaparlar ya kağıtlara yazıp son anda kura çekerler... hiç sevmem ben o işi... anne baba ortakça bulacak ortakça koyacak işte. son anda olunca herkes bir isim söyleyip etkiliyor insanı. çalışsana pur, isim bulma çalışmalarını genişlet yoğunlaştır 1 hafta 10 günde seni güzel bir isimle görelim burda yaww.

İşte ortak içe sinmesi gereken isim olunca böyle uzuyor süreç :9:
İnş buluruz doğurmadan :27:

İsimsiz kahraman olcak :86::86:

Lisedeyken hep derdim ki kızım olursa adını "pamira rima" koycam :9::9::9::9:

o zaman hazırdı şimdi noldu bilmiyom :86:

Abidik gubidik isim listeme ekleyeyim o ismi :27::27::27:
Pamira Rima :60::60::60:

SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun:nazar:

Selam canım... her bebek aynı olacak diye bir kaide yok.... kimi bebek iri doğar, kimi bebek normal ağırlıkta... takma kafana...

:60::60::60::60:

evet ama orta asyada çok güzel bir yaylaymış :86::86: coğrafya dersinde görmüştük :86::86: rima da dişi ceylan yavrusu demekti sanırsam :86:

ya bırakın şu alengirli isimleri :60::60::60:

Primamı koycan çocuğun adını....

Irmak Alya koymayın, o benim kızımın adı olucek :63::63::63:

Tuana, Melisa, Melis, Zeynep, Ezgi, Eda, Ela, Duru, Pırıl, Elif.... v.s. ne kadar güzel kız isimleri var.... gitmiş prima koyacak kızın adını :60::60::60:

Büyüyoruz artık, oğlum sığamıyor artık kabına :60:

Evet yiyecek organ boşaltacak alan kalmadı içerde :60::60::60:

gobusun isim belli miydi hatırlayamadım ben?

İsim net değildi henüz.. "Gülin" olabilir diye düşünüyorlardı..

Çok güzel mamalar yapıyor, o mamaları yapan tembel olamaz diye bir sonuca vardım ben şahsen :56:

Günaydıınnn :3::3::3:

Ayy ne hoşş :69::69:

Arada esiyo işte :1::1:

Geçmiş olsun canım..

Gözün aydın, çok güzel sonuç.. :46:

:60::60::60:

Maşallah tombalak cimcimeye :nazar:

O kadar taşı, besle, büyüt babalarına naz yapsınlar :19::19:

Bizim de Bozcaada planımız var bir haftasonu :3::3:
eneee ..bız hersene sarap tadım gunlerıne gıdıyrduk alıskanlık yaptı :111:
bu sene gıtsemde tadamıcagım ıcın gıtmıyelım dıdım ama bellı olmaz aynı haftaya ayarlarsak :37:
ekabir :63: ne desem beenmiyon :86:
:60::60::60:
Eki Görüntüle 194399

buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleri :66: başka renk çalışmıolarmış :69: etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
amanında amanın..sonunda basladı hatun alısverıse..guzel gunlerde gıysın cımcıme..
organık fılanda cok soluk ya ben sevmıom organıklerı..1 tane almıssın ıste baska alma :37:
oğlum ve bennnnnnn :66::66::66:

Eki Görüntüle 194406

Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....
:46::46::46::46::46:sende bıze benzıceksın sonundaaaaa
masallah sıze tüütüüüüü:emir_bebek:

Tuana, Melisa, Melis, Zeynep, Ezgi, Eda, Ela, Duru, Pırıl, Elif.... v.s. ne kadar güzel kız isimleri var.... gitmiş prima koyacak kızın adını :60::60::60:

Duru ve Irmak güzel bunların arasında :21:
Alya değil de Arya benim hoşuma giden isimlerden :82:

elif görümcemin adı
duru en yakın arkadaşımın kızının adı
eda evonun kuzenin kızının adı
zeynep ilk ismi saten büyük ihtimalle
melis melisa sevmiyom
pırılı sevmedim
elalar çok şımarık oluyo
ezgi de olabilir güzelmiş listeye atıyom :60:

biz oğlumla gidiyoruz... babamız erken gelip bizi alıp götürecekmiş... gideyim de hazırlanayım ben kendinize ii bakın hanımlar.

Eki Görüntüle 194399

buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleri :66: başka renk çalışmıolarmış :69: etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
cicileriniz çok güzellmiş güle güle giysin yavrun
farklı bişi çıkmazsa o yolda ilerliyoruz bakalım... Ne kadar korkarsam korkayım, hangi yola girersem o doğum şeklini seçeceğim.
tabi canım doğum sırasında hangi yol izlenirse artık, sağlıklıca gelsinler yeterki
oğlum ve bennnnnnn :66::66::66:

Eki Görüntüle 194406

Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....

çok tatlısınız maşallhh :nazar::emir_bebek:

Berra güzel isim kızım olsa Berra Su olabilir derdim hep:26:

Back
X