evvettttt üşengeçlikte son nokta
bacağımın birini temizledim diğeri duruyorrrr:82:
günaydın hanımlar... aysegulcinin son yazdığını görünce geçmişi dönüp okuyamadım şok etkisi yarattı ben de
zuhahaaahhanpıyım zor geldi yoruldum
uzat da alayım ben bacağını... benimkiler şimdi temiz ama bir dahakine ben de senden beklerim ama söyleyeyim... menfaat dünyası.
sen bilirsin gez o zaman öyle yarım yamalak
bakalım kaç gün gitcek böle
akşam kocana göster, ikisi arasındaki 7 farkı bulsun;?
günaydın kızlar....
sabah sabah gittim kanlarımı verdim geldim....
öğleye kadar çıkar sonuçlar inş güzel çıkarlar.....
günadyın sabah kımse yazmamısssss foruma nerde millet_? bu arada Kütahya depremi hepimize geçmiş olsun. az hasarla atladıldı. Allah daha buyuklerınden korusun
günaydın kızlar....
sabah sabah gittim kanlarımı verdim geldim....
öğleye kadar çıkar sonuçlar inş güzel çıkarlar.....
evet açlık şekerim 90
HbA1C bu daneyse şeker testiydi 5,2 arkadaşım şeker felan yok sende dedi oda dahiliye uzmanının yanında çalıştığından öyle dedi şuanlık yırtmış durumdayım bakalım salı günü kendi doktorum ne dicek......bugün bi tatlı ziyafeti verelim kendimize ama dimi...
nevincim, gözün aydın güzel çıkmış sonuçlar,maşallah
amin cnm. gece bende sarsıntıya uyandım. elbise dolabının kapakları patır-kütür ses yaptı.
Ben doğma büyüme İzmir'liyim ama bütün sülalem Kütahya-Gediz'li. depremin merkez noktası ile köyümüzün arasında 45 dk. var. Babannemler geceyi köyün camiisinde geçirmiş.Birkaç evin camları kırılmış. Allah daha beterlerinden korusun.:26:
slm kıslar hepımıze gecmiş olsun akşam depreme duşta yakalandım yaaa cok korktum hala etkisindeyım resmen fayanslar uzerıme geldı gerı gitti kocacımın ve butun aılenın ödü koptu beni gorunce dunden berı ne kapı ne telefon duruyo nasılsın dıye mutlu oldum benımle cok ılgılenmezler normalde
günaydın anneler!!!
günaydın dediğimize bakmayın... biz oğlusumla erkenden uyandık...
bebemin şifonyerine ek olarak kendimin komidinlerimden birinide boşalttım.
üst çekmece bez kulak pamuğu ıslak mendil
alt cekmece bornoz havluları oldu...
bebebin son çamasırları da yıkanmıştı... ütü yapcam...
ee sora napsak???
beşiki kurup onu mu silsek?
yoksa çantalarımızı mı hazırlasak!!!:26:
ya kıslar şu cok amanlı banyo mınderi (filesi) varya ondan alan varmı bende almak istiyorum nerden aldınız nette bulamadım yaaa
evvettttt üşengeçlikte son nokta
bacağımın birini temizledim diğeri duruyorrrr:82:
7 miortalama sölersem 777777 tane fark bulur :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?