-----2010 KASIM hamişleri----

çok gelmıyor canım kucuk damla halınde çamasırıma gecıo. ben sıkmadım bıde hıc ellemıyodum..

sen benden once gorcen neyse gun buyugumuzsunuz zaten
benım 13,20 de bak sımdıden soyluyorum dr dan sonra eve gelmem muhtemelen arkamdan knusmayın sonra turkuazla

gonul kacta gıdıcektı acaba bugun guzel haberlerle gelsın ınsallah

Allahın takdiri işte, dünyadaki her şey müthiş uyumu bizim doğumla ölüm aramızda ki evrede de öyle. gerçekten insan okudukça şaşırıp kalıyor.

İstesem de konuşamıcam maalesef, yarın çoook işimiz var, dr dan sonra alışveriş yapcaz ayrı ayrı 2 grup arkadaşla buluşcaz, biz eve gelene kadar nevin gider :97:
İçimde kalacak arkandan konuşmayınca, neyse sonra telafi ederim

Gönül sabahtan gidecekti :26: İnş güzel haberler getircek..

hımmm anladım canım .....

amin inşallah canım

ebet ebeeet guzel seyler duyalım hepımızzzzzzz
canım senın yaptıgın seyı bende yapıorum cok demıstım ya senınkı bıras farklıydı onu denıyım dedım gelmeyen kalmadı basına :86:

canın sağ olsun

benimde rüyalarım sapıttı.

geçen gece rüyamda doğum gerçekleşmiş sütüm fışkırıyor bebeğimi veriyorlar kucağıma bi bakıyorum oyuncak bebek.kızım nerde diyorum şimdi prova yap daha sonra bebeğini getircez diyorlar

Allahın takdiri işte, dünyadaki her şey müthiş uyumu bizim doğumla ölüm aramızda ki evrede de öyle. gerçekten insan okudukça şaşırıp kalıyor.
aynen oyle ben pek dusunmemeye calısıyorum sapıtıyo aklım cunku :97:
oh ooohh gez ama yorma kendını sonra konusursun arkamdan
gelsın artık gonul yaa cok meraktayım

senınkıde pek hosmus ..

ee sonuc olarak cogumuz dogum yaptık dımı ruyalarda

seda sayanda bı prof konusuyoda aklıma takıldı...demır cok onemlı gebelıkte dıyo tamam bılıyoruz..demırımıze kandanmı bakılıyo benım 19. haftada fılan demır serum salınım dıye bı tahlılım yapıldı bıda bısı yapılmadı :26:

ben yapmadım, yani doğurmuş oldum, çocuk kucağımda doğum kısmı ile alakalı bişi hiç görmedim.

ben yapmadım, yani doğurmuş oldum, çocuk kucağımda doğum kısmı ile alakalı bişi hiç görmedim.

taam ıste ben yanlıs demıs oldum hepımız anne olduk demelıydım bende dogum kısmını gormuyorum aklıma hıc getırmedıgım ıcın o anı goremıyorum sanırım

Nevinin rüyası olsaydı orada bitmezdi o rüya

ee sonuc olarak cogumuz dogum yaptık dımı ruyalarda

Yaptık sanırım
Gerçekten doğurana kadar 9 doğurcaz rüyalarla :86::86:

slm kızlar ben geldim uzmana gittik bugün evet bebeğimizin göğüs kafesinin dar olduğunu oda doğruladı ama bunun bizim anlayacağımız dilden çok kötü bir darlık olmadığını akciğerlere yada diğer organlara baskı yapmadığını ve %90 sorunsuz bir bebek olacağını söyledi gelişimide normal dedi 15 gün sonraya tekrar randevu verdi artık 2 tane doktorumuz var
dünkü dualarımız işe yaradı allahıma şükürler olsun bebişimin iyi olacak galiba

Ayy çok sevindim yaa ohh be içim rahatladı valla
Maşallah Emir'e, şimdiden yaramazlık diz boyu annesine, teyzelerine şakalar yapıyor, yüreklerini ağızlarına getiriyor
Gönülcüm doğunca benim yerime ısır popişinden bu yaramazın

neler yapcam ben ona bir çıksın neyse bu uzmandanda çıkıyoz oda son anda demezmi alnı biraz
öne çıkık gibi varmı sizde öyle alınlı dedi bide bize bakıyo nasıl çıkık dedim recep tayyipin alnı gibi mesela dedi tam adamına benzetti çok severiz bizde :90: neyse eşimde çıkınca bana diyorki her ay bişey diyorlar birdahaki ayda bunun pipisi yok derlerse hiç şaşırmam dedi

GEM senin yazının içine yazmışım yazıyı ya neyse ekliyorum yine

neyse allahtan yaza geliyo kar yok araba kaymaz rahatça gidersin hastaneye bende geçen rüyamda 3.5 kilo normal doğurmuştum aynı babasıydı bakalım nasıl bişey çıkacak

Nevinin rüyası olsaydı orada bitmezdi o rüya
Nevının ruyası olsaydı ıste devamı ...
cabuk cocugumu getırın buraya yoksa hepınızı burda bı gusel doverım

çooook sukur ..senın paşa cok oyuncu yalnız herseferınde bı numara yapıyo bıze ..Allahtan sorun yokmus neyse cok sevındım..dunku dr a uyus oldugumu belırtmeden gecemıcem ne sekle soktu senı ve hepımızı ..nevın gelsınde dovsun onu bı gusel
esın haklı gıbı geldı bana da
ay benzetcek adammı kalmamıs

benım kuzen son ay nasıl gorduyse aynısını dogurdu o hep soler yuzunu gordugun ruyanı unutma aynısını alıyorsun kucagına dıye..senınkıde babasına benzıcek demekkı tayyip e degıl

Pipi resmi var elinde kapı gibi o imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…